Fall Colours

Nyt tulee ensimmäistä kunnon syysasua! Takki on niskassa ja jalkaan ovat päässeet ballerinojen sijaan nilkkurit, joten tässä on ensimmäistä kertaa kunnolla syysfiilistä. Toki sävymaailmallakin on osuutensa asiaan, ja tykkäänkin itse asun väreistä kovasti – kamelinruskeaa ja syksyn suosikkiani khakivihreää mustaan yhdistettynä. Piipahdin asussa perjantaina aamupäivästä yhdessä tapaamisessa, ja siitä keskustaan suunnattuani ehdotin extempore kuvaustreffejä Vienan kanssa. Näistä tuli yhdet omista lempikuvistani, mutta voi pojat osaisipa sitä liikkua kameran edessä yhtä luontevasti kuin Viena! :D Omat taidonnäytteeni tulevat varmasti esiin esimerkiksi tästä epäonnistuneiden asukuvien postauksesta…

Khaki7 Khaki6 Khaki3 Khaki10 Khaki4 Khaki2 Khaki1

Jacket / Ax Paris
sweater / Ginatricot
pants / Mango
shoes / Vagabond (find here*)
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

Photography: Viena, edit by me

Pitkästä aikaa kokeilin muuten tukkaan taas keskijakausta, jonka kanssa olen sinut yleensä vain, jos se on kampaajani käsialaa. Otsan pyörteet pitävät nimittäin yleensä huolen siitä, ettei jakaus ole sieltä helpoimmasta päästä! Nyt voisin kuitenkin alkaa taas hieman totutella vaihteeksi tähänkin. Tukkajutut ovat muutenkin nyt mielessä, sillä törmäsin tähän neljän (!!) vuoden takaiseen kuvaan ja iski hirveä hinku värjätä tuollainen toffeinen sävy syksyn kunniaksi. Pitkään olen viihtynyt tässä vaaleassa kuontalossa, mutta olisikohan taas pienen muutoksen aika?

Here comes the first official fall outfit! I really love the colours in this outfit, and especially khaki green is one of my favourites this fall. And I already told about my love for turtlenecks earlier ;) I also posted a peek about my new ankle boots a couple of days ago, and I couldn’t be happier about these. It’s not easy to find the perfect boots, but here’s a pair!

I’ve been thinking about making something new for my hair this fall, and running into this picture taken four years (!!) ago makes me want to call my hairdresser right away. What do you think, should I darken my hair a bit after being blonde for long time? I really liked that hair colour, so we’ll see…

25 thoughts on “Fall Colours

  1. Kiitos Ulpu, oltiin kyllä ihan tehokas kaksikko! ;) Kengät on mustakin ihan super!

 1. Nätisti sopii sulle tuo keskijakauskin! Todella kiva on myös tää syksyinen asu. Osaat ihanasti yhdistellä ihan perus vaatekappaleista tosi mielenkiintoisia kokonaisuuksia. :) Tällaiset inspiroi ainakin mua kaikista eniten, koska näitä on helppo toteuttaa myös oman vaatekaapin aineksilla. Sun ansioista muuten tilasin noin nilkkuritkin ja ne on ihan täydelliset! Ihanaa syksyä sulle ja kiitos huippublogista. :)

  1. Kiitos Tiia ihan hurjasti kivasta kommentistasi! Inspiraation vuoksihan näitä kuvataankin, joten todella ihana kuulla :) Nilkkurit ovat tosiaankin täydelliset, kyllä näillä kelpaa tepastella syyskeleillä!

   Mukavaa syksyä sullekin ja kiitos itsellesi piristyksestä <3

 2. hei random kysymys mutta onko toi neule siis sigrid niminen ? näyttää niin kivalta (koko asu !!) että pakko saada :D

  1. Joo just Sigrid! Kävin etsimässä tätä parikin kertaa täällä Vaasan päässä liikkeestä, ja lopulta sattumalta löysin yhden yksinäisen yksilön kaupasta juuri omassa koossani :D Kiitos kehuista, ihana kuulla että tykkäsit!

 3. Moi, toi toffeen sävy sopii tosi hyvin sulle ton vanhan kuvan perusteella!! itselleni juuri värjättiin vaalean tuhkansävyisin raitoja, mutta tuollainen toffeen/hunajan sävy on mullakin ihan lemppari :) mulla on vaan pelko, että oma hius alkaa muuttumaan siinä kellertävämmäksi helpommin kuin tuhkansävyisenä.

  1. Kiitos Jemppu! Sellaisesta tuhkansävyisestä vaaleasta tykkään minäkin hurjasti :) Ja samaa keltaisuutta pelkään, mulla myös usein haalenee ruskean sävyt tukassa tosi helposti, eikä tahdo oikein pysyä.. Katsotaan kuitenkin, jos uskaltaisin taas pitkästä aikaa!

  1. Tuo on jo muutaman vuoden vanha, joten ei valitettavasti ole enää saatavilla. Ihan vastaavaa en äkkiseltään löytänyt, mutta kurkkaa esim. H&M:n ja Asoksen valikoimat khakivihreiden takkien toivossa :)

  1. Voi Jenna, kiitos sanoistasi! Totuus kuitenkin on, että näitä kuvia otetaan aina mooonta, ja olen toden totta kankea kuin mikä kameran edessä.. :D Hyvä jos ei välity sinne ruudun toiselle puolen, hehe ;)

 4. Täältä iso peukku asulle ja keskijakaukselle – toimii! :) kuvissa ihana syksyfiilis, tuli ihan sellainen olo että aika kaivaa nilkkurit esille ;) yhdet ihanat on tulossa, malttamattomana jo odotan! Tajusin nimittäin hetki sitten, että viime syksynä en tainnut käyttää nilkkureita juuri ollenkaan kun lenkkaribuumi vei mennessään :D nyt kaipaa jo laadukkaita nahkanilkkureita <3

  1. Kiitos Elina peukuista! ;) Oi että, laadukkaat nahkanilkkurit ehdottomasti kyllä kuuluu syksyn garderoobiin. Lenkkareita tulee paljon itsekin käytettyä arkena yliopistolla, mutta nilkkurit kyllä skarppaavat asun kuin asun hetkessä :)

 5. Höps, sunhan kuvissa on aina tosi kiva fiilis!
  Ihanan syksyinen asu – taitaa olla täälläkin pian edessä nilkkurikelit… :)

  1. Voi kiitos Maija! Syksyn fiilistä siis sielläkin suunnilla, mä olen kyllä niin nilkkurifani, etten lainkaan valita ;)

 6. Nice outfit and I’m also fond of turtlenecks, looks great on you! I wouldn’t change your hair colour, love your blonde hair! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *