Denim Shorts

Tässä taas yhdet Miron kanssa kuvatut asukuvat! Tykkään hurjasti yhdistää rennompia elementtejä asuun, ja nämä Zaran revityt farkkushortsit ovat olleet kyllä kesän luottoshortsini. Ne näyttävät hyviltä sellaisenaan ihan yksinkertaisen valkoisen topin tai t-paidan kanssa, mustalla bleiserillä taas saa helposti siistittyä asua hieman. Myös Mangon sandaalit ovat olleet kesän luottokengät aina iltamenoihin, näitä mukavampia korkoja saa hakea.

Yritin kesällä asettaa itselleni tavoitteen opetella tekemään helppoja kampauksia hiuksille sen ainaisen hätäponnarin- tai nutturan sijaan. Eipä onnistunut ei! Selasin Pinterestistä monia kampaustutorialeja, ja turhauduin miten vaikeilta kaikki näyttivät “super easy” -otsikoista huolimatta. Toistaiseksi pitäydyn siis samoissa nutturasutturoissani ;) Jotain uutta kampaukseen saa laittamalla nutturan löysemmin niskaan, sekä jättämällä yhden rennon suortuvan kehystämään kasvoja. Ehkä vielä joku päivä opin kampaustaikuriksi!

Denimshorts3 Denimshorts1 Denimshorts7 Denimshorts2 Denimshorts8 Denimshorts6 Denimshorts9 Denimshorts5

Photography & edit: Miro Kalliola

Blazer / Zara
top / Zara
denim shorts / Zara
bag / Mango
shoes / Mango
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)
sunnies / Ray-Ban

13 thoughts on “Denim Shorts

 1. Tonkin kampauksen voi viedä iha nextille levelille letittämällä ton irtonaisen suortuvan joko iha tollasena tai ranskalaiseen malliin ja laittamalla kiinni ponnariin. Kampaus joka on mulla tälläkin hetkellä itellä päässä – ja oikeesti jos vaan letti onnistuu niin tota ei voi mokata :-D

  1. Tuota kikkaa olen joskus käyttänytkin, ainakin vastaavaa nyörittämällä! Täytyy ehkä kunnostautua ja kokeilla taas joskus. Tosin tunnustan, etten osaa tehdä lettiä kuin perinteisenä versiona, vaikka kuinka opettelin kalanruotoa! :D

 2. Jälleen kerran asu just mun makuun! :) Ja mun pitäisi kyllä myös opetella tekemään tukalleni jotakin uutta, aina vaan samat kolme kampausta haha :D

  1. Ihana kuulla, kiitos! Liian usein sitä kyllä sortuu siihen hätäponnariin- tai nutturaan.. :D

 3. Miroooo, voisitko joskus repäistä ja ottaa upeiden sijaan huonoja kuvia…! ;) Tosin sitten sun pitää ehkä vaihtaa kuvattavaa. <3 Joo, myös mä olen todennut että otsikko "super easy" ei vastaa tehtävänantoa. :D Tähän aiheeseen liittyy toinenkin maailman suurimmista epäkohdista. Ainakin minulle käy usein seuraavasti: vietän esimerkiksi siivouspäivää ja sutaisen hiukset nopeasti nutturalle vain huomatakseni neljän tunnin kuluttua, et hitsi, loistonuttura tuli, ei kai imuroidessa mikään vähempi kelpaiskaan…Ja silloin, kun kuulen vieraiden jo lähestyvän rappukäytävässä, kaikki ja ihan kaikki yritykset saada pehkoa kelvolliseksi, epäonnistuvat. Argghhh! ;)

  1. Hehe, ihana sinä, kiitos! Miro on kyllä taitava kameran takana ja on helppoa olla kuvattavana :)

   Lohduttavaa kuulla, oikein ärsyttää sellaiset “super easy 2 minute bun” tyyliin, ja kampaus osoittautuu kuitenkin mahdottomaksi, haha. Ja niinpä, miksi ne täydelliset nutturat sun muut syntyvät päivinä, jolloin niitä ei pääse esittelemään muualle kuin imurille!!

 4. Haha, täällä toinen joka ei “todella helppo kampaus!” -mainostuksista huolimatta osaa laittaa hiuksiaan kuin just sille hätäponnarille tai auki oleviin hiuksiin jonkun hätäisen pinniviritelmän… Kampaajat muuten kyselee välillä kiharranko hiuksia ja hävettää kertoa että en, kun en osaa! :D Pitäis joskus varmaan opetella jotkut patakintaat käsissä, muuten on kyllä kädet palovammoilla…

  Tosi tyylikäs asu ja tuo kampauskin on kiva! :)

  1. Lohduttavaa kuulla, olen ihan samassa veneessä! :D Oletko kurkannut aiemmin tekemäni kiharavideon, siitä voisi olla apua opetteluun? Suoritusraudalla on tosi helppoa (ja turvallista palovammoilta) kihartaa, kun kikan kerran oppii ;) Minäkin olen polttanut käsivarteni kerran sellaisen kiharruspuikon kanssa, tänä päivänä luotankin lähinnä rautaan!

   Kiitos Tanja :)

   1. En olekaan katsonut, mutta täytyykin tässä joku päivä katsoa ja kokeilla, itseltänikin kun se suoristusrauta löytyy. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *