Burgundy Nails

Tämän syksyn yksi must-juttu on viininpunaiset kynnet. Minulla menee lakkasävyt hyvin vahvasti aina vuodenajan mukaan, ja itsekin vaihdoin juuri “siirtymäkautena” käyttämäni tummanpunaisen tähän burgundyyn. Vilautinkin tätä lakkausta jo Instagramissa, ja sävyn perään tuli sen verran paljon kyselyjä, että ajattelin esitellä sen täälläkin :)

Chanelaccessoire2 Chanelaccessoire1

Kyseessä siis Chanelin Accessoire – aivan ihana tumma viininpunainen. Tämän olen ostanut kaksi vuotta sitten, joten saatavuudesta en mene täysin takuuseen, luulisi merkin valikoimista kuitenkin löytyvän tätä trendiväriä tänäkin syksynä. Pakko taas kerran ylistää Chanelin lakkoja, ja erityisesti paitsi laadun niin myös niiden säilyvyyden suhteen. Lakka on ostettu tosiaankin pari vuotta sitten, mutta tavara on edelleen kuin vasta-avatusta lakkapullosta. Versus viime syksynä avattu Essien lakka, joka oli täysin kökkööntynyt, eikä lakka liikkunut pullossa enää mihinkään. Liekö tuo Chanelin tuplakorkki sen verran ilmatiivis, että lakatkin säilyvät paremmin. Joka tapauksessa kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Chanelille!

Tulevana viikonloppuna muuten paljastan, missä milloin ja kenen kanssa järjestämme lokakuun aikana superkivan lukijaillan. Illassa on kanssani mukana ihana bloggaajakollega, puitteet meille taas tarjoaa eräs mahtava brändi, josta tiedän teidänkin pitävän aikamoisen paljon… Kerron lisää lauantaina ;) Varatkaa siis kalenteristanne tilaa, olisi ihana tavata mahdollisimman monia teistä!

27 thoughts on “Burgundy Nails

 1. Todella outoa, sillä minulla Chanelin lakat eivät pysy ollenkaan! :/ Lakat alkavat lähteä jo samana päivänä lakkauksen jälkeen ja peittävyys on todella huono, sillä joudun laittamaan aina vähintään kolme kerrosta. Oma suosikkimerkkini on Mavala ja OPI.

  1. Ihan totta, onpa jännä! Itse nimittäin muistan senkin kerran, kun minulla on ollut yksi (!!) kerros Chanelin lakkaa lomareissulla, ja viikon kloori- ja merivedessä läträämisen jälkeen lakkauksessa näkyy jäljet vain kynnen kasvusta. Laitan muutenkin aina vain yhden kerroksen, ja päälle Seche Viten pikakuivattajaa, ja tulos pysyy hyvänä monta päivää :)

   1. Täällä myös yksi, joka ei saa Chanelin lakkoja pitämään alkuunkaan. Hintaansa nähden kestävyys on mielestäni surkeaa. Vaikka mitä päällyslakkaa laittaisi, niin lakkaus on aina seuraavana päivänä jo huono. Outo juttu…

 2. Vitsit inspiroiduin täältä taas kerran sen verran, että täytyi itsekin käydä hankkimassa noi Vagabondin Olgat! Ne on kyllä kun nakutettu pieneen 36 jalkaankin. Kävi vielä tuuri, että ostin ne pari päivää sitten merkin liikkeestä täyteen hintaansa, kunnes ne tänään oli Kampituspäivillä -20% (; onneksi en ehtinyt vielä irrottaa ekoista hintalappua niin ne voi palauttaa :D alehaukka…

  Mutta toi kynsilakka ♡ inspiroidunkohan taas liikaa…… siispä mahtava blogi! ;)

  1. Eikä, ihan mahtava kuulla! Nilkkurit olivat kyllä loistohankinta, olen kulkenut nuo jalassa nyt harvase päivä :) Varoituksena, että itselläni ekalla kertaa hiersivät kantapäähän aika pahasti, mutta ovat siitä jo muotoutuneet hyvin jalkaan.

   Kiitos piristyksestä, toivottavasti inspiroidut täällä jatkossakin, hih :)

  1. Se on Ginan pitkä melkein polviin asti ulottuva neuletakki! Oli juuri tänään päällä, joten koitan saada asun tänne pian kuvattua :)

 3. Oi, näyttääpäs upealta toi lakka! :) ja lukijailta kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

  Sellainen kysymys olisi sinulle, kun sinun tyylisi on niin upea, että miten pukeutua loppusyksyllä/talvella toimistoon? Kesällä sainkin paljon apua blogistasi kesätyöpukeutumiseen, mutta nyt sainkin jatkaa kesätyöpaikassani opintojen ohella! Jakkupuku tms on liikaa, mutta olisiko sulle vinkkejä asiallisiin talviasuihin? :)

  Ps. Kiitos ihanasta blogista! <3

  1. Mukava kuulla että kiinnostus heräsi – ehkä näemme lukijaillassa! ;)

   Hienoa että sait jatkaa duunissa, onnea! :) Täytyy kyllä sanoa, että sinänsä olen huono vastaamaan, kun en itse ole kertaakaan syys/talviaikaan ollut toimistotyössä. Jos kuitenkin kuvittelisin nyt itseni töihin, luottaisin varmasti pitkälti siisteihin farkkuihin, laadukkaisiin nahkanilkkureihin, kauniisiin puseroihin tai yksinkertaisiin neulepuseroihin, neulemekkoihin… Ja jos nilkkurit tuntuvat toimistolla liian tukalilta, voi sisätiloissa toki vaihtaa avokkaat/ballerinat. Toivottavasti tästä on yhtään inspistä! Pinnasin myös muutaman talviteemaisen asun Workwear-kansiooni, https://www.pinterest.com/jonnamaista/work-wear/ ;)

   Kaunis kiitos itsellesi kun luet <3

 4. Ihana kynsilakka! Oma syksyinen lakkani löytyy Essieltä sävyssä Wicked. :-)
  Mulla ois nyt syksyllä villahuivin metsästys ja mietin, että mikä olis parhain..?
  Beck Söndergaard, Balmuir , Acne vai joku muu? :-)

  1. Katsoinkin tuota Wickedia juuri, näytti hyvin samalta kuin tämä Accessoire :)

   Uu, nyt pistit pahan! Balmuir on näistä kolmesta kevein, sillä esimerkiksi Highland-huivi joka itsellänikin on viininpunaisena, on 100% kasmiria. Näin se laskeutuu villaa pehmeämmin kaulalle, eikä ole niin “jämäkkä” kuin täysvillainen huivi. Kasmir on kuitenkin ihan uskomattoman pehmeä ja lämmittävä materiaali! Acnen ehkä jättäisin pois, ihan jo protestista, kun kuulemma matsku on paljon ohuempaa tämän vuoden mallissa kuin aikaisemmin, vaikka hinta on precis sama. Beck Söndergaardin huivi taas on super muhkea ja säilynyt hyvänä, mutta tosiaankin aika paksu.

   En tiedä selkeyttikö yhtään valintaa.. :D Lähinnä kannattaa ehkä miettiä haluatko huivin olevan paksu ja jämäkkä, vai hieman pehmeämpi – molemmat kyllä lämmittävät ihanasti :)

 5. Ihanaa lakkaa! :))
  Mua kiinnostaa valtavasti, enkä usko et oon ainoo, et miten pystytte lähteen eri maihin vaihtoon? Eikö pitkän yhteisasumisen jälkeen tunnu orvolta nukkua yöt yksin? Pelkäätkö mitään tuossa? Itse painiskelen saman asian kanssa kun kummatkin haluamme lähtee erimaihin, mutta ei haluta erossakaa olla. Miten päädyitte tähän ja ehdottiko jompi kumpi? :)

  1. Meillä molemmilla oli vaihtokohteet kutakuinkin mielessä jo ennen seurustelun alkua, joten sinänsä asiaa ei tarvinnut sen kummemmin miettiä :) Tottakai ajatus tuntuu orvolta, ettei toinen yhtäkkiä olekaan siinä vieressä ja nukkumassa öitä kanssasi, mutta siihen täytyy vain asennoitua. Ahdistaa olla niin tärkeästä ihmisestä erossa, mutta tiedän sen olevan vain väliaikaista ja loppupeleissä niin lyhyt aika elämästä, että sen voimin jaksaa :) Kuten sanottua, omalla asenteella on paljon merkitystä!

   1. Pakko sanoa, että juuri näin. Se on todella lyhyt aika siihen nähden, kun tarkoituksena olla toivottavasti loppuikä yhdessä. Mulla on poikaystävä lähdössä vaihtoon (ehkä vuoden päästä) ja saattaa olla poissa vuoden. Onhan se tosiaan inhottavaa ja todella outoa, mutta kyllä hyvällä asenteella pärjää.
    Tää nyt ei liity tähän teidän tapaukseen, mutta yleisesti en oo ikinä ymmärtänyt sitä, että suhteessa toinen osapuoli estää toista lähtemästä tms. Mun mielestä se on tosi väärin… Mekin ollaan oltu yhdessä jo niin monta vuotta, että uskon suhteen lujuuteen, kun se on kerran tähänkin saakka kestänyt. :) Ja turha se on muutenkaan jossitella, uskon siihen että kaikella on tarkoitus!

    1. Kiva kun osallistuit kesusteluun, itse asiassa kirjoitit sanoiksi juuri mitä ajattelen! Jäin pohtimaan asiaa ja tuossa kotiin salilta kävellessä pyörittelin päässäni juuri tuota, miten epäreilua olisi kieltää toiselta lähteminen tai pakottaa häntä luopumaan unelmakohteestaan tullakseen minun kanssani omaan vaihtokohteeseeni.

     Jos minulla joku motto on, niin se on nimenomaan että kaikella on tarkoituksensa :) Kiitos fiksusta kommentistasi, pärjäät(te) tuolla asenteella pitkälle!

 6. Heips, mitä kokoa sun Jocelynit on? Olisi muuten kiva saada esittely muutenkin Lexingtonin utuuksista, jotka vilahtivat snäpissä ☺

  1. Heippa! Mulla on Jocelynit kokoa XS. Lexingtonilla on yleisesti ottaen musta vähän reilumpi kokoluokitus, tai ei ainakaan tavallista pienempi. Toivon pääseväni esittelemään uutuuksia asujen muodossa mahdollisimman pian, jahka aikataulu antaa myöden ja on kuvaaja käsillä! :)

 7. En vieläkään ole uskaltautunut laittamaan burgundy-lakkaa sormien kynsiin. Varpaissa sitä jo on. Jostain syystä edelleen vierastan tummaa punaista kynsissä. Nytkin niissä on tumma beige. Tuo väri näyttää uskomattoman hyvältä. Ostin testiin luotettavasta lähteestä suositellut lumenen gel effectin. Vaikuttaa ainakin vielä tosi hyvältä. Helppo levittää, pysyy kynsissä ja hinta ei kirpaise liikaa.

  Kuvasi ovat muuten aina ihan super hyvän värisiä. Muokkaatko kuvian paljon ja voiko kysyä millä kuvaat? Harvinaisen kauniin värisiä kuvia nimittäin. Harjoittelen käyttämään photoshopia koko ajan enemmän ja enemmän ja kaikki vinkit hyvän värin saavuttamiseksi otetaan vastaan :)

  1. Tiedätkö, tuolloin kun tämän lakan ostin, niin olin tosi arka käyttämään tummempia sävyjä, ja lakka ei päässytkään kynsiin kuin pari hassua kertaa. Nyt taas olen tästä ihan hurmioissani, rohkeasti siis kynsiin vaan! Lumenen Gel Effectejä on kyllä kehuttu paljon, mullakin on ollut ainakin yksi nude käytössä. Meinasinkin metsästää yhtä kaunista tummaa punaista Lumenelta :)

   Voi kiitos kehuista! Sattui sopivasti, sillä tänään juuri työstin postausta kuvien muokkaamisesta, tosin tässä osiossa puhun lähinnä raw-kuvien käsittelystä – sitä siis tulossa ihan piakkoin. Voin tehdä erikseen vielä kakkososan, jossa kerron kikkani sävyihin ym :) Ja toki saa tiedustella, kuvaan suurimman osan Nikonin D750:llä ja joko 20mm-laajiksella tai 85mm:llä.

 8. Ihana sävy! Minä varmaan sain jonkun maanantaikappaleen kun Chanelin lakan ostin, se oli ihan valuvaa ja kasaantui kuivuessaan kynsinauhojen alueelle eikä lakkauksesta tullut tasainen…sävy kyllä oli ihana ja monivivahteinen, siitä huomasi sen, ettei peruslakka ole kyseessä. :)

  1. Sävy on kyllä täydellinen :) Muutama muukin on kertonut erikoisista kokemuksista Chanelin lakkojen suhteen, mikä on kumma, kun itselläni jokainen pullo on ollut ihan priimaa. Hmh, ihmeellistä!

 9. Tuo on kyllä täydellinen sävy syksyyn! :)
  Tuntuu, että Chanelin lakoissa väreistä riippuen laatu vaihtelee hurjasti. :D Omalle kohdalle osunut sellainen versio, joka ei puolessa tunnissakaan ollut vielä kuivunut..

  1. Eikö, tästä ei syyslakka paljoa parane! Vitsi, hassua kyllä lukea muiden kokemuksia, mulla nimittäin on useampikin Chanelin lakka, joista kaikki ovat olleet ihan priimaa. Tosin kuivumiseen en osaa kommentoida, kun laitan aina lakan kuin lakan päälle pikakuivattajaa :)

 10. Siis vitsi mikä tuuri: kävin äsken Sokoksella 3+1-päivillä katselemassa tarjouksia, ja sieltä löytyi juuri tuo kyseinen lakka puoleen hintaan! :D kiitos hyvästä vinkistä ja tosi kivasta blogista!

  1. Eikä, mikä tuuri! Luulin sävyn olleen jo menneen talven lumia, joten kiva kun sitä vielä löytyi ja vielä noin hyvällä alella :) Kiitos itsellesi, ihana että luet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *