Back to School

Hei taas – täällä sitä ollaan Vaasassa! Viime päivät ovat olleet aikamoista hullunmyllyä muuton ja Vaasaan asettumisen kanssa. Ajoimme tänne Helsingistä perjantai-iltana, teimme muutaman rundin autolta toiseen kerrokseen tavaroita kantaen, minkä jälkeen koti jäi kaaoksen valtaan lähtiessämme ulos moikkaamaan kavereita. Ilta meni myöhäiseksi ja väsymys alkoi lopulta painaa, mutta olipa hauska päästä näkemään taas opiskelukavereita ja juhlimaan täällä päässä! Kauhulla muistelen fuksivuotta, onneksi itse saa jo viettää syksyn hieman rauhallisemmin, heh ;)

Arki1

Postauksen kuvat tosin ovat Helsingistä, täällä Vaasassa kun vallitsee edelleen pieni sekasorto. Meitä asustaa täällä nykyään kaksi, ja oli oma haasteensa löytää meidän molempien tavaroille paikkansa asunnosta. Pienen järjestelyn jälkeen siitäkin kuitenkin selvittiin, ja aletaan olla voiton puolella! Vielä on kunnon suursiivous tekemättä, niin voidaan aloittaa arki täällä päässä :)

Arki pyörähtää käyntiin onneksi varsin tasaisesti, sillä tällä viikolla ei ole vielä paljoa tekemistä yliopistolla. Voi siis rauhassa keskittyä kodin laittamiseen, nähdä ystäviä, palata taas tutulle salille (joka on kymmenen kertaa viihtyisämpi kuin Helsingin kesäsalini, ah!) ja fiilistellä syksyn tuloa. Opinnotkin kuitenkin alkavat pian, ja vaikka lukkarissani ei ole montaakaan kurssia syksylle, on edessä kandin kirjoittaminen, kääk! Ajatus tuntuu edelleen ihan utopistiselta, ollaanko tässä niin vanhoja jo. Opiskeluistani ja syksyn kuvioistani siltä saralta kerron kuitenkin ihan pian tarkemmin omassa postauksessaan.

Arki2

Tällaisia kuulumisia täältä Vaasasta! Ruudun takaa löytyy ilmeisesti muutamia opintonsa täällä juuri aloittaneitakin, toivottavasti teidän fuksiriennot ovat sujuneet hyvin ;) On kyllä jotenkin todella kiva fiilis olla taas täällä, eikä syksyn tulokaan tunnu yhtään hullummalta ajatukselta. Palaillaan opiskelujuttujen kanssa tosiaan myöhemmin, mukavaa maanantaita teille!

Hi there! I’m writing this post from Vaasa, where we drove on Friday night. I’m back here to continue with my studies, can’t believe that it’s that time of the year again! It’s just like yesterday when we left the city on spring. Anyhow, I’m quite excited to be back here and start studying again!

These pictures are from our home in Helsinki, because it’s still quite a mess here. We moved here together with my boyfriend, and it was a bit of a challenge to get everything on place at first. We’ve nearly survived though and this is starting to look like a home again ;) I’l show you some pictures later when we’re done with the cleaning. Hope you have a great Monday!

11 thoughts on “Back to School

 1. Tsemppiä tulevaan syksyyn ja kandin kirjoittamiseen! Olen aloittanut opintovapaan ja tulenkin olemaan Vaasassa enemmän tänä syksynä :) Ps. haaveilen tällä hetkellä saavani vaatehuoneeseen tällaisen pienen kirjoituspöytä-nurkkauksen, kiitos inspiraatiosta :)

  1. Kiitos Jessica! Ja hei tsemppiä sullekin uusiin kuvioihin, varmasti jännää palata takaisin opiskeluiden pariin :) Kiva jos tästä oli inspiraatioksi!

  1. Kiitos Tiina :) Voi kyllä! Onneksi oli aika pieni urakka kuitenkin siihen nähden, että olisimme muuttaneet ihan uuteen kämppään ja olisi pitänyt muuttaa kaikki ihan alusta!

 2. Love your agenda! I really want this one too, but it’s such a pity that’s it’s so expensive. Anyways, good luck at the uni again! :)

  xo Carian

  1. I really love it too! It is quite expensive, but that’s a purchase that will last for ages, you only need to buy new pages every year. I’ve had this agenda for three years now, and I couldn’t be happier with it :) Thanks Carian!

 3. Ihania nää sun kotikuvat. Oma koti on edelleen vähän sekasorto, eikä olohuoneessa ole juuri lipastoa enempää huonekaluja, vaikka muuttamisesta on jo varmaan ainakin parisen kuukautta. :D
  Huomasin, että tuossa sun pöydässä on myös laatikot ja tajusin, että piru vie, tuollaista olen työ/meikkipöydäksi etsinyt! Mistäs pöytä mahtaa olla? :)

  1. Kiitos ihana! Heh, muuttaminen on kyllä aina oma projektinsa, pari kuukauttahan ei ole vielä aika eikä mikään :D Pöytä on tosi kätevä, kun se on niin pieni! Minullakin toimii kyllä enemmän meikkien säilytyksessä, heh. Pöytä on tämä Maskusta, https://www.masku.com/tuotteet/konttorikalusteet/tyopoydat/149-casa-lapparipoyta/. Katselin sitä tuossa muutama päivä sitten kun mietin samaa pöytää tänne Vaasaan pienemmän pöydän tarpeessa, ja silloin se oli vaan 99€. Muistaakseni sama tarjous oli silloin kun tämän ostin, kannattaa siis kärkkyä alea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *