Back Home

Täällä ollaan taas langoilla ajastettujen postausten jälkeen! Palasimme kotiin eilen aamuyöstä, jolloin vastassa oli säkkipimeä ja hyisen kylmältä tuntuva Suomi viikon paahteen jälkeen. Hrrh!  Viimeisenä päivänä Taorminassa hotellimme viihtyisää allasaluetta hyvästellessäni tunsin pientä haikeutta kotiinpaluusta, sekä hiljalleen hiipivää ahdistusta taas alkavasta arjesta ja tekemättömistä hommista. Loman voi sanoa tehneen tehtävänsä, jos viikon ajan ainoat ongelmat ovat olleet takkuileva netti ja ravintoloiden menuja selaillessa iskenyt valinnanvaikeus. Kaikesta huolimatta oli kuitenkin ihana herätä tänään lentomatkan jälkeen taas kotoa omasta sängystä, kyllä se arkikin taas maistuu!

Taormina1

Yhtäkkiä sitä ollaankin syyskuun puolella, eikä matkalle lähtiessä vallinneesta intiaanikesästä ole enää tietoakaan. Syksy on siis saapunut, mikä tarkoittaa meillekin muuttokuormaa ja takaisin paluuta Vaasaan koulunpenkille.  Hommaa tosiaan riittää, sillä tarkoitus olisi lähteä Vaasaan jo perjantaina, ja näiden parin päivän ajan tulisi ehtiä tehdä vielä sitä sun tätä. Yritän pitää kiinni loman rauhoittamasta mielestä kynsin hampain, ja saada hoidettua asiat ilman (suurta) stressiä ja kiukkua. Helpommin sanottu kuin tehty… :D

Lähipäivinä täällä voi siis olla hieman hiljaisempaa kaiken kiireen ja muuton keskellä, mutta eiköhän se arkikin Vaasassa pian sitten taas tasaannu. Vastailen mahdollisimman pian kommentteihinne, kiitos ihanat aktiivisuudestanne viikon aikana! Palataan ja mukavaa syyskuun alkua vielä teille kaikille :)

PS. Oletteko nähneet päivän blogiuutiset? Huikea Asennemedia -köörimme on tänään kasvanut kolmen upean bloggaajan voimin – tervetuloa mukaan menoon 365 days with Ida, Aamukahvilla ja Pupulandia!

We’re back home from Taormina, and what a lovely holiday we had! I felt a bit sad saying good bye to the pool area at our hotel and also stressed out thinking about all the things waiting on my to do -list back here, but it’s always lovely to be home again. Although it’s freaking cold in here after the heat in Italy, haha! Can’t believe that only a week ago it was still summer here in Finland, but now autumn has really become.

Like I said I’ve got so many things to do, because we’re moving back to Vaasa in a couple of days to continue with our studies. I might not be able to blog that much during the next days, but I’ll get back here as soon as possible! Hope your September has begun well!

10 thoughts on “Back Home

 1. Täällä tosiaan säät muuttuivat kertaheitolla syksyisiksi. Onneksi, odotan nimittäin niitä vieläkin viileämpiä säitä kun saa laittaa paksumpia neuleita päälle ja nilkkurit tai saapikkaat jalkaan. ;)

  Instagramista vilkuilin teidän reissukuvia, tosi ihanan näköistä siellä!

  1. Minäkin tässä tänään jo vähän kartutin nettikauppojen valikoimia ja ihastelin paksuja neuleita, ei se syksyn tulo ehkä niin huono asia olekaan! Huomenna käväistään vielä kaupoilla, ehkä sieltä tarttuu lisää syysinspistä pukeutumisen suhteen :) Taorminassa oli kyllä tosi kaunista!

  1. Voi kiitos Saana! Poikkis pääsi kameran taakse, hih ;) Näkymä tuolta tasanteelta oli kyllä aivan mieletön, olisipa saanut vangittua sen kuviin kuten luonnossa!

 2. Moi! Mun on jo pitkään pitänyt kysyä sun opiskeluista, mutta nyt vasta sain aikaiseksi avata kommenttikentän… :) Mutta niin, asiaan, mitä oot tykännyt kauppatieteiden opiskelusta? Mua kiinnostaisi hirveästi kauppatieteiden opiskelu, mutta muutama asia vaivaa vielä mieltä. Lukion matematiikka on mulla aika tasaista kasin riviä, mutta hirvittää jos en hieman heikommanpuoleisella matikalla alalla pärjääkään. En äkkiseltään löytänyt sulta postausta koskien opiskelua (tai sit oon vaan huono etsimään), mutta olisi tosiaan kiva kuulla sun kokemuksia, edes näin lyhyessä muodossa! :)

  1. Moikka Sini! Kiva kun tulit nyt kommentoimaan, autan opiskelujutuissa mielelläni :)

   Olen tykännyt kauppatieteiden opiskeluista kovasti ja ollut tyytyväinen päätökseeni suunnata alalle! Matikkapulmaan sitten, itse kirjoitin lukiossa hirveällä työllä lyhyestä matikasta C:n, ja matikka on aina ollut heikointa osaamistani. Nyt minulla on kuitenkin molemmat enemmän matikkaa vaativat kurssit takana (tilastotieteet ja talousmatikka), joten minä jos kuka voin sanoa, että kyllä niistä selviää heikommillakin taidoilla! Ei tosiaan kannata pelätä kauppisopintoja vain matikan takia, sitä voi kuitenkin pakollisten opintojen jälkeen sitten suuntautua johonkin hieman käytännönläheisempään pääaineeseen kuten minä itsekin johtamiseen (versus laskentatoimi/rahoitus).

   Löydät opiskeluaiheisia postauksiani Studies -kategorian alta täältä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/category/studies/. Muistaakseni juuri tämän postauksen videolla puhuin myös matikkapelosta, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2014/11/opiskeluista-videolla/. Video ei näy enää postauksessa oikein, mutta linkkiä painamalla pääset siihen :)

   Toivottavasti saat noista opiskelupostauksistani lisärohkaisua opintoihin. Jos tulee vielä jotain kysyttävää niin laita vaan viestiä, vastailen mielelläni!

   1. Suuret kiitokset vastauksesta! Vierähti kyllä kivi sydämeltä, olen meinaan stressannut todella kovin tuota matikkapuolta. Kävin myös tsekkaamassa linkkaamasi videon, koko ajan tulee vain varmempi olo että ehkä tässä voisi olla se minun juttuni! Tosiaan kiitokset vielä vastauksesta ja mukavaa syksyä! :)

 3. Oon ihaillut teidän reissukuvia instassa ja ollut myös superiloinen, että olit jaksanut ajastaa niin monta postausta tänne blogiinkin. Kiitos paljon siis siitä :)

  Oikein superia syksyä ja paljon onnea opintoihin! Kyllä tää syksykin on kiva, kun saa kerroapukeutua ja kietoa lämpimät villahuivit kaulaansa :) innolla odottaen sunkin syysasupostauksia, hih ;)

  1. Voi kiitos Laura itsellesi, ihanaa palautetta! Ja kyllä vaan, juuri syysvaatteita kaupoillakin katsellessani tuli sellainen fiilis, että kiva päästä taas käyttämään muhkeita neuleita ja kauniita huiveja :) Syysinspisjuttuja ainakin pian luvassa, kohta varmasti taas asukuviakin!

   Kiitos piristävästä kommentistasi ja ihanaa syksyn alkua sinullekin!

 4. Moikka! Kyselisin vain, että sattuisitko muistamaan mikä sun Becksöndergaardin huivin malli on? Sulla on todella ihana blogi sekä vaikutat itse niin herttaiselta! Jatka samaan malliin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *