A Great Monday Indeed

Eilen oli kyllä ihan mainio maanantai! Vaikka se olikin ensimmäinen maanantai taas hetkeen, kun oli herättävä ihmisten aikoihin ja suunnattava yliopistolle. Väsymys unohtui kuitenkin aika äkkiä vaihtuen innostukseen, kun kävin aamulla tapaamassa kandiohjaajiani ensimmäistä kertaa. Tapaamisen jälkeen olo oli huojentunut, kun sain kuulla olevani kandini kanssa oikein hyvällä mallilla. Ei se enää tunnukaan pelottavalta möröltä ja ihan mahdottomalta tehtävältä. Iltapäivästä teimme vielä yhdessä Marseille-porukan kanssa lopullisia vaihtohakemuksia yliopistoon. Alkoi pikkuhiljaa iskeä, että sitä ollaan oikeasti lähdössä!

Kyllä, eilen oli oikein hyvä maanantai ja päivän asun näette alla. Sekoitus syksyisempää keveän viittamaisen villakangastakin muodossa, jalassa kuitenkin vielä ballerinat, kun nämä lämpimät syyspäivät sen sallivat. Fiilistäni paransi vielä entisestään, kun näitä kuvatessamme ohi kulkenut tyttö huikkasi pitävänsä blogistani – ihana!

Fall1 Fall5 Fall4 Fall6 Fall3 Fall2

Coat / Zara
jeans / Zara
shirt / Lexington (giveaway)
shoes / Pretty Ballerinas
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban

What a great Monday it was yesterday! Even though I had to wake up early, it’s not like it’s ever easy for me, but on Mondays might be extremely difficult. It didn’t matter for long, because I met my mentors for bachelor thesis for the first time. I felt so good after discussing with them and I’m even a bit excited about writing my bachelor thesis. After the meeting we also sent the applications to Marseille, where I’m going to spend my exchange term next spring with a few of my school mates.

Yes – it definitely was a great Monday – hope yours was too! Here’s what I was wearing yesterday then. I’m madly in love with this Zara coat, but still happy to be wearing ballerina flats. I wish the weather could stay like this!

24 thoughts on “A Great Monday Indeed

 1. Tosi raikkaita kuvia ja kivat kuvakulmat näissä! Hyvä fiilis kyllä välittyy ruudun tällekin puolen :) Kivaa viikon jatkoa sinne!

  1. Kiitos Emmi! Vähän erilaisia kuvakulmia taas vaihteeksi :) Samoin sinne kivaa viikkoa!

 2. Voi että miten kiva asu jälleen kerran :) tuo punainen kynsilakka sopii myös tosi hyvin sulle, tuo kyllä kivaa piristystä :)

  1. Kiitos paljon Emilia, ihana kun aina niin ahkerasti jaksat jättää kommentteja! :) Punainen kynsilakka on kyllä ihan must syksyyn, kivaa vaihtelua nudesävyjen rinnalle.

  1. Yeah well, usually I’m not the biggest fan of Mondays, haha ;) Have a nice day, Natali!

  1. Kiitos Pinja! Takkia ei olisi kyllä millään voinut jättää kauppaan, minustakin aivan ihana :)

 3. Hei! Mikä malli sinulla tuosta plektra jakkarasta on? Kuvissa näyttää aivan kuin kansi ja jalat olisivat erisävyä. Itse löysin netistä kuitenkin vain yksivärisiä; valkoisia ja vanerin sävyisiä.

  1. Heippa! Minulla on juurikin valkoinen, kuvassa varmaan varjot voivat vääristää vähän sävyjä. Plektra on kyllä ihan huippu :)

  1. Moikka! Kyllä vaan, kyseessä juuri sama takki :) Minulla on se koossa XS, ja hyvin mahtuu neuleetkin alle. Mango Outlet on kyllä loistava paikka löytöjen varalle!

   1. Moi, onko sulla kokemusta Mango Outletin tuotteiden palauttamisesta? Jos koko ei olekaan oikea niin miten palautus tapahtuu kun kuitenkin pitää lähettää takaisin ulkomaille? :)

    1. Moikka Jemppu! Kommenttisi oli jostain syystä mennyt roskapostien joukkoon, pahoittelut siis viiveestä. Itse asiassa en ole palauttanut Mango Outletiin ikinä, tietääkseni siinä ainakin pitää maksaa postikulut itse. En siis valitettavasti osaa neuvoa sen suhteen :)

  1. Kommenttisi oli eksynyt spämmin joukkoon, joten hiukan viiveellä! Farkut ovat vanhat, viime keväänä muistaakseni ostanut :)

 4. Heippa! Saanko udella, mistä viime postauksessa ensimmäisessä kuvassa vilahtaneet olohuoneen verhot ovat? :)

  1. Kiitos Elina! Tosi kiva kuulla että tykkäsit, vähän tosiaan erilaisia kuvakulmia tällä kertaa :)

 5. Ihanan pirteitä kuvia ja upea asua-taas kerran! Tuo takki näyttää niiiin makeelta :) Mun eilinen oli kyllä kaukana ihanasta:D Koulun vapaapäivän kunniaksi, tein 11,5h mittaisen työpäivän, kyllä jalat huusi hoosiannaa illalla, mutta onneksi olin kaukaa viisas enkä mennyt pyörällä 9km työmatkaani, vaan päädyin bussiin :D

  1. Kiitos Jessika! Takki oli kyllä loistolöytö, tykkään siitä ihan mielettömästi. Voi ei, sulla ei ollutkaan sitten mikään kevyt maanantai! Vähän pehmeämpää viikkoa toivottaen ;)

 6. Täältäkin kehut asulle, kaunis ja jotenkin raikas!

  Minä päätin päästää balleriinat talviteloille viikko sitten, kun laitoin sellaiset töihin ajatellen että iltapäivällä on se +20. Virhe! Varpaita palelsi jo bussissa. :D En ole kyllä yhtään pahoillani balleriinakauden päättymisestä, nimim. syys/kevät/talvikengät on paaljon kivempia! :D

  1. Kiitos ihana Tanja! :) Hehe, voi ei! Aikaisin aamusta on kyllä varmasti tullut kylmä, hrr. Onneksi heitin itsekin tänään tennarit jalkaan, sillä tänään oli jo hitsin vilu – taitaa ballerinat tosiaan joutua talviteloille! Tosin en minäkään valita, sillä rakastan syyskenkiä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *