3 x Kosteusnaamio

Ihon riittävä kosteuttaminen on ainakin itselleni yksi tärkeimmistä kauneudenhoitorutiineista, ellei jopa se tärkein. Ihoni on atooppisen kuiva, joten tarpeeksi kosteuttavia tuotteita tulee löytyä kaapista ympäri vuoden, tähän aikaan vuodesta kuitenkin monen iho on koetuksella.

Kätköistäni löytyy tällä hetkellä useampi kosteusnaamio, joten ajattelin jakaa nämä teidänkin kanssanne, jos löytyisi uusia tuttavuuksia! Kaikki kolme naamiota voi jättää yöksi kasvoille vaikuttamaan, kuten itse aina käytän kosteusnaamioita taputellen ylimääräisen naamion paperilla pois ennen nukkumaanmenoa. Näissä on kuitenkin muutamia eroavaisuuksia, joten kurkataanpa, mikä näistä kolmesta on suosikkini!

Kosteusnaamiot

Glamglow nousi kulttimaineeseen naamioillaan vuosi pari sitten, ja merkin puhdistavaa savinaamiota kokeiltuani halusin testata myös Thirstymudia. Tämän hinta on näistä kolmesta suolaisin (n. 53€), omani ostin joskus alennuksella Kickistä. Naamio tuoksuu aivan taivaalliselta, tätä kasvoille sipaistuaan rupeaa välittömästi tekemään mieli jotain toffeista! Kosteusteho on ihan hyvä, naamion ruskeasta väristä kuitenkin miinusta, vaikka en olekaan huomannut sen sotkevan esimerkiksi lakanoita. Purkki ei myöskään ole kaikista hygieenisin vaihtoehto.

Kotimaisen Lumenen Rauhoittava & kosteuttava naamio (n. 18€) on ollut suosikkini jo niin monta vuotta, etten enää edes pysy laskuissa. Olen pysynyt tuotteessa sen edullisen hinnan, superhyvän kosteustehon sekä rauhoittavan tunteen vuoksi. Naamio tuntuu nimensä mukaan rauhoittavalta ja hieman viilentävältä, ja sitä suositellaankin nimenomaan punoittavalle couperosaiholle. Tässä tuntuu kosteusteho parhaiten vielä aamulla herätessä!

Luotan moniin Cliniquen kosteustuotteisiin, ja niin päivä- kuin yövoiteeni löytyykin tältä merkiltä. Näin ollen minua kiinnosti kokeilla myös Moisture Surge Overnight Maskia (n. 45€). Pidän naamion kermaisesta koostumuksesta ja tämäkin jättää ihoon kimmoisan ja kosteutetun tunteen. Ainoa miinus korkeasta hinnasta.

Summa summarum – Lumene ei suinkaan ole näistä vain edullisin, vaan mielestäni paras! Löytyikö teille tuttuja tuotteita, vai onko teillä kenties suositella jotain muuta naamiota? Ajattelin muuten tehdä vastaavan postauksen myös huulipunasta kolmella eri tyyppisellä yksilöllä – se kolmen kopla sitten seuraavana vuorossa!

8 thoughts on “3 x Kosteusnaamio

 1. Tässä muutama käytössä olevista kosteusnaamioista: Lancomen Hydra Intense, Mali Wilz Hydro Thalasso Intensive Mask. Vaikutuksen jälkeen pyyhäisen liiat pois ja lisään yövoiteen. Sitten vanha tuttu: Nivea Creme, kasvot valkoisiksi tällä voiteella ja saunaan. En suosittele laittamaan otsaan, saattaa valua hien mukana silmiin. Saunan jälkeen pyyhin liiat pois, käyn suihkussa ja laitan yövoiteen. Couperosani on pysynyt aisoissa, kun suojaan saunaan mennessä punaiset alueet Nivealla.

  1. Olivatkin minulle entuudestaan tuntemattomia, kiitos! Ah, Nivean tuhti Creme on ihan paras, käytän sitä pahimpaan kuivuuteen jalkapohjiin ja käsiin.

 2. Hei! Nyt kysyn jotain ihan muuta…
  Onko sulla antaa vinkkejä, missä kannattaa käydä Lontoossa? Ja onko sielä hyviä Second Hand-liikkeitä? Entäs onko Mulberryn tuotteet sielä edullisempia? Kiitos jo etukäteen vastauksista! <3 Lontoon matka kutsuu ensi viikolla! :)

  1. Heippa! Omasta Lontoo-reissustani on valitettavasti vierähtänyt jo muutama vuosi, joten hirveästi ei ole vinkkejä tällä hetkellä mielessä. Tosin suosittelen käymään aamupalalla The Breakfast Clubissa, superhyvät pannarit :) Second hand -liikkeissä taas en ole Lontoossa käynyt.

   Mulberryn tuotteet ovat saman hintaisia kuin täälläkin (toki punnan kurssista riippuen), mutta Heathrow’n kautta lentäessä saa muistaakseni alv:n pois hinnoista, joten siinä säästää. Olen itse ostanut kentältä mm. Lilyn ja Alexan ja säästänyt sievoisen summan :) Ihanaa Lontoota jo etukäteen!

 3. Miten poistat kasvoilta tuon Lumenen naamion? Pesetkö vai pyyhitkö millä? Entä pois ottamisen jälkeen laitatko kasvovoidetta vielä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *