Vacay mode

Meikä on lomalla – niin ihanaa! Perjantaina oli tosiaan viimeinen päiväni kesätöissä, ihan käsittämätöntä että kolme kuukautta on taas takana. Oli tietysti haikeaa sanoa taas heipat työkavereille, mutta otan loman kyllä avosylin vastaan – tätä on jo odotettu! Aloitetimme lomafiilikset perjantaina käymällä syömässä Krog Madamessa, katsoen auringonlaskua Tornissa ihastellen kesäistä Helsinkiä yläilmoista, sekä vielä drinkeillä Brondassa. Täydellinen loman aloitus ja millä upeilla säillä meitä onkaan hellitty!

Eilen taas päätimme lähteä poikaystäväni kanssa aamupäivästä kahveille Hietalahden kauppahalliin, jossa en häpeäkseni ole koskaan aiemmin käynyt. Miten Helsingissä onkin niin paljon paikkoja, joissa ei vain ole tullut käytyä, vaikka täällä on asunut koko ikänsä. Onneksi tänä kesänä on kuitenkin ruksittu monta paikkaa to do -listalta, ja olemme tutustuneet moniin uusiin helmiin. Hietalahden kauppahalli oli niin sympaattinen, ja hallin edustan terassi oli laitettu todella viihtyisäksi. Ihmisvilinää ja torielämää katsellessa joimme  pitkät “aamukahvit” Robertsissa, mistä jatkoimme vielä lounaalle naapuriin Le Marchen terassille. Viereinen Roslund ja ylistetyt burgerit on joskus myös testattava!

Halli1 Halli5 Halli3 Halli2 Halli4 Halli6

Tänään onkin sitten nukuttu suosiolla pitkään, sillä olimme eilen muutaman ystäväni kanssa istumassa iltaa Mattolaiturilla ja jatkaen osan kanssa vielä baariinkin. Kolmikkomme lähtee pian taas eri suuntiin kohti opiskelukaupunkeja, mutta onneksi on paljon kivoja hetkiä ja iltoja, joita voi taas syksyn tullessa muistella :)

Mitähän sitä tänään sitten keksisi. Tänäänhän vietetään Ravintolapäivää, josta luin kerrankin etukäteen – yleensä se vain putkahtaa jostain somekanaviin samana päivänä, jolloin on liian myöhäistä. Olisi kiva piipahtaa jossain, en ole ikinä käynyt Ravintolapäivässä! Mitä sitten keksitäänkin, niin ihanaa sunnuntaita kaikille :)

8 thoughts on “Vacay mode

    1. Kiitos Pinja!! Nautin kyllä ihan täysin siemauksin, ihanaa ehtiä lomailla ennen koulun alkua :) Kivaa sunnuntain jatkoa sinne!

    1. Kiitos paljon Tanja! Joo ei voi kyllä sään puolesta valittaa, niin mahtavaa päästä nauttimaan lämmöstä ja auringosta! :)

  1. Stadilaisena itsekin yllätyn välillä, miten moni asia on täällä jäänyt kokematta kuten kauppahalli! Joten kiitos tästä inspiraatiosta. Ihanaa lomaa! T. Lomalla viimeinkin :)

    1. Sanopa muuta! Mulla on tulossa vielä yksi vinkki tuonne Kauppahalliin, nimittäin herttainen keksijäätelökahvila Verraton – kannattaa testata jos tuonne suuntaat. Ihanaa lomaa sinullekin, nautitaan nyt kun säätkin ovat kohdallaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *