Training Playlist

Jos tästä viileähköstä kesästä täytyy jotain hyvää keksiä, niin ainakin salillelähtö illalla töiden jälkeen on hieman helpompaa! Näinä harvoina helteisinä päivinä minun on vaikea saada kammettua itseäni salille, kun tekisi ennemmin mieli ottaa ilo irti auringosta ja lämmöstä tunkkaisella salilla hikoilun sijaan. Niinhän se pitääkin kesällä ottaa hieman rennommin, vai mitä!

Parasta motivaatiota treenaamiseen tuovat kivat treenivaatteet ja korvissa pauhaava menevä musiikki (kuulokkeiden jääminen kotiin on pahin katastrofi). Tämän hetken suosikkiyläosani on uusi hankinta Nikelta, tämä turkoosi toppi on ihanan keveä päällä! Parhaita tämän hetkisiä treenibiisejä taas olen linkannut alempana, toivottavasti niistä löytyisi teillekin jotain uutta kuunneltavaa :) Kyllä nyt muuten kelpaa pistää musiikit soimaan, kun sain Elisalta kokeiltavakseni nämä Beats by Dren Solo2 -kuulokkeet – ihkaensimmäiset kunnon kuulokkeeni. Voittavat edelliset iPhonen rimpulat sata-nolla, joskin näiden kanssa voi tulla kovimpien treenien sykkeessä hiukan kuuma.

Treenimusiikkia1

Training playlist

Lush Life – Zara Larsson
Ain’t nobody (Loves Me Better) – Felix Jaehn
Peanut Butter Jelly – Galantis
Wild Eyes – Broiler
Make Me Feel Better – Alex Adair
Tarkenee – JVG

Push (feat. Andew Wyatt) – A-Trak
Bang my Head (feat. Sia) – David Guetta

Intoxicated – Martin Solveig

Treenimusiikkia2

If there’s something good about this cold summer weather, it’s the fact that it’s easier to make yourself to go to the gym. On a hot day it’s hard to be motivated to go sweating to the gym after work, when you could spend the rest of the day enjoying the weather outside. What really motivates me for working out is new training gear as well as great music – I hate the moment when realizing you’ve forgotten headphones home. I gathered some of my favourite training songs above – hope you find something new for yourself as well!

5 thoughts on “Training Playlist

 1. Ihanan raikkaan värinen urheilutoppi! Olen itsekin miettinyt hankkivani tuollaiset vähän “järeämmät” kuulokkeet, olisi kiva esimerkiksi pitkiä matkoja reissatessa kuunnella vaikka junassa.

  Tämä ei liity nyt postaukseen, mutta onko sinulla Mangon paidat ja neuleet tavallista pienempää kokoa kuin yleensä? Ajattelin tilata Mangon outletista muutaman neuleen, mutta muistelen että siellä on aika pieni kokomitoitus ja arvon täällä minkä koon ottaisin. Omassa kotikaupungissa kun ei mangon liikettä ole niin ajattelin kysyä sinulta. Kiitos avustasi. :)

  -L

  1. Näin pirteällä värillä saa kyllä puhtia treeneihin! Mangon kokomitoitukseen sitten, se on kyllä hitsin hankala minunkin mielestäni.. Takit, paidat ja neuleet mulla taitaa olla kaikki kokoa XS, kun taas esimerkiksi mekoissa tuo koko kirraa lähes poikkeuksetta joko ylä- tai alakropasta vähän mallista riippuen. Neuleiden suhteen uskaltaisin kuitenkin ottaa normaalikokoni, ne kun ovat yleensä muutenkin vähän joustavampaa matskua :) Toivottavasti tästä on jotain apua!

 2. Löytyi heti muutama uusi suosikkikappale! Mitä luomiväriä sulla on tässä kuvassa, jotain harmaata? Olisi mukava saada meikkipostaus arkimeikistäsi ellei sellaista ole jo :)

  1. Mahtavaa, kiva kuulla! Luomiväri on jokapäiväisessä käytössä oleva Chanelin Ivory, sellainen helmiäinen vaalea – kuvassa sävyt vähän hämäävät :) Arkimeikkipostausta olenkin kaavaillut, toivottavasti saisin sellaisen lähiaikoina tehtyä – kiitos toiveesta!

 3. Olisipa ihana voida sanoa samoin, että viileän kesän ansiosta salikäynteihin ei olisi tullut paussia! Mutta ei, jälleen oli eilen aloitettava pohjalta, mikä aina tuntuu yhtä pahalta! :D Eilisen pumpin jälkeen pieninkin liike tuntuu pahalta, auts! Ihana tuo sinun toppisi, jotain turkoosia voisin ostaa itselln urheiluvaatteisiini :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *