Style Throwback

Blogeissa on näkynyt jonkun verran Style throwback -tyyppisiä postauksia, esimerkiksi Lindan TBT Style -sarjaa on ollut todella mielenkiintoista seurata. Eräs lukija pyysi minuakin kaivelemaan omia asuarkistojani, mikä olikin hauska idea! Minulta tosin ei asuja löydy kuin viimeisen kolmen vuoden takaa, kun olen blogia pitänyt, mutta tehdäänpä silti katsaus vanhoihin asuihin! Kaikki kuvat ovat heinäkuulta, aloitetaan vuodesta 2012…

Stylethrowback1

Muistan, kuinka tuona kesänä kuvattiin asuja usein ennen töihin lähtöäni kotipihalla. Ajat ovat ainakin kuvauspaikkojen osalta muuttuneet, heh! Siinä missä ennen oli tärkeintä saada asu kuvattua, on minustakin tullut nykyään tarkempi miljöön suhteen ja haluan asun sopivan kuvausympäristöön. Tätä kotipihaa tuli kulutettua taustalla niin useaan otteeseen, että ei enää tätä kiitos! :D

Vasemmanpuoleinen asu on periaatteessa yhä mieleeni, joskin shortseja en ole enää hetkeen pitänyt (tuskin niihin enää mahtuisinkaan, haha!). Tänä päivänä yhdistäisin raitapuseron mielummin vaikka revittyjen farkkushortsien kanssa. Oikeanpuoleinen asu taas on näitä töihinlähtö-asuja, ja muistan miten paljon pidin tästä kokonaisuudesta. Nyt en enää yhdistäisi kahta eri kuosia keskenään, niin se mieli muuttuu ajan myötä! Tuolloin käytin myös todella paljon bleisereitä, ja käytän toisinaan toki edelleen, mutta en ehkä ihan yhtä ahkerasti.

Stylethrowback2

Vasemmalla sama huivi kuin edellisen vuoden asussakin, tätä Zaran kukkahuivia tuli käytettyä paljon. Kokonaisuus on kyllä yhä mieleeni, ja itse asiassa kaikki elementit löytyvät yhä kaapistani – tuota vaaleaa neuletta käytän yhä usein.

Oikeanpuoleinen asu on jäänyt jostain syystä mieleeni. Tämä musta satiininen H&M:n playsuit virui kaapissani pari vuotta, kunnes puin sen tuona iltana ensimmäistä kertaa ylle juhliessamme serkkuni synttäreitä sekä opiskelupaikkojamme. Shortsihaalari löytyy minulta edelleen, onneksi en aikoinaan myynyt tätä eteenpäin!

Stylethrowback3_edited-1

Ja sitten hieman tuoreempiin asuihin viime kesältä – kuvien laatu on ainakin ottanut pienen harppauksen edellisiin vuosiin verrattuna! Tykkään monista viime kesän asuista kovasti, ja samoja kokonaisuuksia on tullut käytettyä tänäkin vuonna. Paisleyshortsiasun voisin pukea heti ylleni, samoin kuin viereisen farkkushortsiasun. Minulla on jäänyt mieleen, miten tämä raitapaita-asu sai tavallista enemmän kommentteja – hauska huomata miten ne ihan tavalliset asut tuntuvat inspiroivan usein eniten.

Tällainen style throwback, ehkä toteutan myöhemmin uuden version syysasujen kera, jos kiinnostusta löytyy! Täytyy varmaan kaivaa esiin niitä karmeimpia asuja, joita en enää laittaisi päälleni.. :D

16 thoughts on “Style Throwback

 1. Kiva tällainen postaus! :) Ja tee vaan syysasuistakin! Minulla on todella samanlainen tyyli ja .sisustusmakukin, kuin sinulla. Vanhoja postauksia tuleekin selailtua aina inspiksen tarpeessa :)

  1. Kiitos Julia! Ihana kuulla, että meillä menee maku yks yhteen ja että vanhoistakin postauksista on inspiraatioksi :)

 2. Nämä throwbackit näyttävät olevan nyt pinnalla blogeissa :) Tyylisi ei omasta mielestäni ole ollut koskaan “kauhea”. Blogisi alkuajoista asti oon tykännyt hurjasti asuvalinnoistasi! Tietysti vaatemaku muuttuu aina ajan myötä, kun tulee uusia kivoja juttuja. Toivoisin asukollaasipostauksia – olen monet kerrat viime vuosina inspiroitunut niistä! :)

  1. Näitä on kyllä näkynyt monissa blogeissa, Linda aloitti hauskan buumin! Onpa kiva kuulla, että olet ollut mukana alkuajoista asti :) Ja kiitos toiveestasi! En tosin ole varma tarkoititko sellaisia nettikauppojen valikoimista kerättyjä kollaaseja vai omista asuista tehtyjä kollaaseja? Noh, molempia on joka tapauksessa luvassa kun julkaisen lähiaikoina kesäasut yhdessä paketissa sekä syksyllä tulee taas tehtyä inspiskollaaseja :)

   Kiitos kivasta kommentistasi Anni!

  1. Kiitos paljon Pinja kivoista sanoistasi! Hih, laukut ovat kyllä aarteitani ;) Jatkoa piisaa sitten syksymmällä!

 3. Mäkin oon tykännyt lukea näitä postauksia tosi paljon, kivakun säkin teit oman!! Ja ehdottomasti jatkoa :)
  Mun silmään miellyttää kaikki kuvien asut! Kaikkein lempparein kyllä ehdottomasti on tuo viimevuotinen paisleyshortsiasu, tuon tyylisiä shortseja oon omaankiin kaappiin etsinyt, mutta eipä ole löytynyt :(

  1. Kiva kuulla, kiitos Jessika! Voi harmi, ettei shortseja ole löytynyt. Toivottavasti sitten ensi kesänä tärppää, paisley on onneksi ihanan klassinen kuosi :)

 4. Heh, juuri tuo shortsit + raitapaita on jäänyt mieleen viime vuodelta. Ja se edelleen näyttää jotenkin erityisen hyvältä! En tiedä mikä siinä on niin ihmeellistä. Tai ehkä juuri se, ettei siinä ole mitään ihmeellistä, mutta kaikki vaan sopii niin hyvin yhteen ja hyvin sinulle :)

  1. Eikä, hauska kuulla! Ehkä se on juuri se yksinkertaisuus :) Usein sitä itsekin erehtyy ajattelemaan, että asukuvien pitäisi sisältää jotain uutta ja jännittävää, vaikka ne simppeleimmät ovat usein niitä inspiroivimpia. Kiitos sinulle! :)

 5. Blogiasi pitkään lukeneena olen sitä mieltä, että olet aina ollut vaivattoman tyylikäs! :)

  1. Vaivattoman tyylikäs, kivasti sanottu! Ja ihana kun olet ollut pitkään mukana ja aina kommentoinutkin niin ahkerasti, kiitos siitä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *