Soon Italy!

Heippa nuppuset! En ole muutamaan päivään ehtinyt blogin puolelle, on ollut sen verran haipakkaa; pakkailua ja muuta lähtövalmistelua, tuskaisilta tuntuvia kurssivalintoja syksylle… Kivaakin kiirettä tosin, kun on halunnut tehdä kaikkia kesäjuttuja ja viettää aikaa ystävien kanssa, kunnes lähdemme taas takaisin opiskelukaupunkejamme kohti. Onneksi tulemme toki taas näkemään viikonloppuisin täällä Helsingissä, sekä suunnittelimme jo perinteistä syksyn reunionia Vaasaan!

Syksy ei kuitenkaan ainakaan sään puolesta tunnu vielä kovin ajankohtaiselta ajatukselta, sillä tänään illalla meillä lähtee kone kohti Sisiliaa – ihanaa!

Italy1

Loma tulee tekemään niiin hyvää, en oikein vielä edes tajua, että pian olemme reissussa. Aion ottaa seuraavan viikon tosiaankin lomana, joten läppäri jää suosiolla kotiin, mutta olen kuitenkin ajastanut teille postauksia matkan ajaksi. Huomioikaa, että postaukset eivät päivity automaattisesti Facebookiin, mutta esimerkiksi Bloglovinia seuraamalla pysytte perässä, varmasti päivitän silloin tällöin myös Instagramiani. Luvassa parien asujen lisäksi muun muassa toivottu style throwback, huulipunapostaus ja erään aamuherkun ohje. Palataan langoille reaaliajassa sitten reilun viikon päästä! :)

It’s time to take off soon and travel to Italy! I’m so excited about the trip, it’s going to be amazing to spend a week in a place like Taormina with my boyfriend. I’m not taking me laptop with me (it’s going to be a real holiday, haha!), but I’ve scheduled some posts for the next week. Hope you enjoy them! :) Remember to follow me on Instagram though – there will be some holiday pics for sure!

4 thoughts on “Soon Italy!

  1. Italy is so lovely and such a romantic destination to spend your holiday with your boyfriend, enjoy your days off to the fullest! <3

    xx Carian

    1. Thank you dear! It really sounds like a romantic place, we’re definitely going to enjoy :) Have a lovely week! <3

  2. Hyvää matkaa, kuulostaa ihanalta! Oletko ollut tyytyväinen Samsoe & Samsoe teepikseen? :-) Itseä mietityttää se lyocell matskuna..

    1. Kiitos Hapsu! :) Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Tosin olen pessyt sen vasta pari kertaa, ja toisella kertaa se ehkä ihan hippasen kutistui, vaikka pesin annetussa 30:ssa asteessa. XS kokokin oli kuitenkin aika väljä alkuun, joten itseäni se ei haitannut, istuu nyt oikeastaan paremmin :) Toistaiseksi matsku on siis kestänyt käytön ja pesun, toivottavasti säilyy hyvänä pidemmälläkin tähtäimellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *