Shine Don’t Be Shy

Tovi sitten sain Diorilta testattavakseni heidän uutuushuulipuniaan. Olen huulipunien suurkuluttaja, joten voitte arvata miten ilolla otin nämä vastaan! Lisäksi vannon jo entuudestaan Diorin punien nimeen, ja niitä löytyy meikkiarsenaalistani ylivoimaisesti eniten. Mielelläni siis otin kokeiluun nämä syksyllä lanseerattavat Addict-uutuudet!

Dioraddict2 Dioraddict3

Addict-punien hylsyt ovat säilyneet tuttuina hopeisina, mutta niiden ulkomuoto on hieman muuttunut. Lisäksi punat ovat kosteuttavampia puikon keskiosan “kosteuttavan geelilogon” myötä, näin lopputuloksestakin tulee kauniin kiiltävä. Shine Don’t Be Shy sanoo punien mainoskin! Huomasin kosteuttavan tunnun kuvattuani punia postausta varten ja pyyhittyäni viimeisen punan nopeasti kuivalla paperilla pois huuliltani. En laittanut perään huulirasvaa, joten yhtäkkiä ihmettelin miten huulet tuntuivat silti pehmeiltä ja kosteutetuilta.

Addict-uutuuksia on yhteensä 35 sävyä, jonka neljä it-sävyä näkyvät yllä. Monien punien sävy näytti hyvin erilaiselta puikossa, ja kuvasinkin nämä neljä punaa myös huulillani. Kannattaakin aina testata punaa edes kämmenselkään tai sormenpäähän, josta saa paremman kuvan sävystä.

Dioraddict

Pinkit punat ovat ehdottomasti eniten oma juttuni, ja vaikka kuinka aina yritän päästä nudepunien makuun, palaan aina raikkaisiin pinkkeihin. Näistä neljästä sävystä vaalea Smile tuntui siis minua vähiten kiinnostavalta, mutta huuliin punaa sipaistuani olin myyty! Tässä on nudepuna minun makuuni, ehkä se on oikeanlaisen sävyn lisäksi juuri tuo kiilto, joka tekee tästä niin hyvän yksilön. Koralliin taittava Tribale oli myös yllättäjä, se sopi ihonsävylleni ihmeen hyvin. Wonderful oli ehkä turhan kylmä vaaleanpunainen, Be Dior taas tulee olemaan syksyllä upea marjaisa punainen.

Muiden sävyjen joukosta löytyi muun muassa lisää ihanaa korallia, sekä pari upeaa punaista. Kannattaa siis käydä syyskuussa tutkimassa lähimmällä Diorin pisteellä! :)

16 thoughts on “Shine Don’t Be Shy

  1. Smile on aivan ihana sävy, paras nude tähän asti johon olen törmännyt! :) Punat olivat rantautuneet ainakin jo Stockalle, joten kannattaa käydä tutkimassa.

 1. Itsekin rakastan kyseisiä punia, mulla on nude käytössä ja se kosteuttaa todella hyvin. Muut huulipunat ovat sitten Chanelin ihanat viininpunaiset sävyt ja YSL:n klassiset punat. Toi smile taisi olla noista paras, muut olivat ehkä vähän liian karkkimaiset:)

  1. Chanelilta löytyy minultakin pari punaa, tykkään kovasti niistäkin! Smile on kyllä mielettömän kaunis sävy, kannattaa käydä katsomassa sitä luonnossa ja mieluiten vielä testata huulilla :)

  1. Bongasin nämä juuri tänään Stockalta, myös mm. Sokos ja Kicks ovat Diorin jälleenmyyjiä :) Hinta pyörii noin 43 euron hujakoilla.

 2. Kaikki noi sävyt näyttää aivan ihanilta! Oi voi, ihan kun huulipunahimotuksia ei olisi jo tarpeeksi :D

  1. Mäkin olen kyllä hurmioissani näistä sävyistä! Tribaleen ihastuin vielä vahvemmin reissussa, ja käytin sitä lähes joka päivä :) Heh, mutta ei kai huulipunia voi olla koskaan liikaa? ;)

 3. Näistä kun osais valita -tehtävä on yhtä mahdoton kuin sun asujen kivoimmuusjärjestykseen laittaminen! Smile on kivoin, eiku Triafle, siis Wonderful -näinpä! Itseäni vois kutsua huulipunien pienkäyttäjäksi ;) Olen alkanut sipaista hoitavaa huulivoidetta punan sijaan ja sille tielle on jääty. Siksipä omistan kerrallaan vain kaksi putkiloa ja uusi hankitaan vasta, kun toinen loppuu. Kuulostaa ehkä karmivalta sinun korvaasi, mutta pienkäyttäjällä tapahtuisi mittavaa härskiintymistä, jos punia hamstraisi. :D upeilta näyttävät kaikki sinulla, mikäpä ei näyttäisi!

  1. Hihi, minä taas voisin ottaa vähän oppia sulta, olen ihan kamala huulipunahamsteri! :D Ja usein olenkin kahminut monta lähes samanlaista sävyä, kröhöm… Kannattaa kyllä joskus kokeilla jotain punaa, se tekee ihmeitä! :) Esimerkiksi juuri tuo Smile on tosi helppo sävy, käy kaiken kanssa!

 4. Ihanat värit! Harmi etten voi töissä käyttää huulipunaa mutta kotiinlähtiessä sitä pitää aina vähän sipaista ;-)

  1. Juuri näin! Vapaapäivinä voi sitten revitellä oikein urakalla ja maalata huulet vaikka punaisiksi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *