Random Snaps

Random5

Siskoni maailman hellyyttävin Cavalier-poju oli viikonloppuna luonamme taas kylässä. Tätä turrikkaa ehtii aina tulla ikävä! On se kyllä ihanaa, kun kotiin tullessa ovella on heti vastassa heiluva häntä ja paljon pusuja jaettavana, myös aamulla toinen tulee heti sängyn reunalle herättelemään. Ehkä joskus meidänkin nurkissa on tällainen karvakamu!

Random3 Random4

Liuskaluodon Skiffer on must joka kesä, ja vihdoin viime sunnuntaina otimme lautan kohti saarta. Skifferille oli eksynyt muutama muukin, mutta onneksi pöytä vapautui kuitenkin nopeasti. Vuohenjuuston ja mansikan yhdistelmä oli yhtä suussasulava kuin muistinkin, ja meren äärellä maisemat olivat upeat auringon laskiessa. Aiemmin samana päivänä kävimme poikaystäväni kanssa myös Korkeasaaressa, joten meillä oli oikein kunnon kesäpäivä!

Random1

Söpö uusi kahvimukini Riviera Maisonilta. Käytän termosmukeja paljon niin yliopistolla kuin kesäisin töissäkin, joten näille tulee aina käyttöä. Ehkä näin söötin mukin myötä syksyn kampuksella vietetyt aamut eivät tunnu ihan niin tahmeilta!

Random2 Random7

Ja vaikka ilmat ovat olleet viime aikoina vielä ihanan lämpimät ja kesähepeneitä pääsee käyttämään vielä reissussakin, niin katse on silti hiljalleen jo hiipinyt syysvaatteisiin. Tämän upean Balmuirin kasmirvillaisen huivin sain mukaani showroomilta – vapise Acne ja Canada-huivit! Huivi on jo myynnissä verkkokaupassa täällä, ja vinkkinä, että kuun loppuun voimassaolevalla -20%:n alekoodilla Jonnamaista20 saa hinnasta vielä mukavan siivun pois ;)

Pusero ja nahkashortsit taas paljastuivat Mangolta tilatusta paketista. Samat shortsit kävivät kotona sovituksessa jo keväällä, mutta koko oli liian iso, ja jäin haikailemaan näiden perään. Lopulta tilasin shortsit pienemmässä koossa ja vieläpä puoleen hintaan alennuksesta (aitonahkaiset 25 euroa!). Näyttävät varmasti superkivoilta sukkahousujen ja muhkean neuleen kanssa. Syksy saa tulla!

12 thoughts on “Random Snaps

  1. Thank you Natali! :) I think the blouse is perfect for fall, love the colours in it.

 1. Onpas hieno kahvimuki. Mä oon yrittänyt metsästää Riviera Maison tuotteita mutta eipä ole löytynyt. Mistä sä ostit omasi? Balmuirin huivit näyttää tosi laadukkailta. Onko toi sinun huivi sellaista ihanan pehmeää materiaalia?

  1. No voihan! Oletko kurkannut nettikauppoja? Rivieraa löytyy monen suomalaisen lifestyleputiikin valikoimista, toivottavasti löydät etsimäsi :) Tämän mukin ostin Vantaan Cobello-myymälästä, jossa on laaja valikoima RM:n tuotteita.

   Balmuirin huivit ovat voittaneet muiden merkkien huivit laadullaan kyllä ihan kuusnolla! Esimerkkinä musta kasmirista valmistettu Helsinki-huivi, joka yllä olen nyhjännyt monet lento- ja mökkimatkat normikäytöstä puhumattakaan, eikä huivin materiaali ole mennyt miksikään. Tämäkin huivi on 100% kasmiria, joten se on uskomattoman pehmeä :) Huivit ovat hintavia, mutta joka ikisen euron arvoisia, lisäksi kotimaista tukee tietysti mielellään.

 2. Hei!
  Tuo Balmuirin varmasti huikean pehmeä huivi alkoi kovasti houkuttelemaan ja olisinkin jo sen klikannut ostoskoriin, mutta minulla iski valinnanvaikeus kokojen suhteen. Mitä kokoa omasi on ja onko mahdollista saada kuvaa miltä se näyttää kaulan ympärillä? :)

  1. Heippa Elina! Pahoittelut että ehdin vastaamaan vasta nyt, reissussa oli käytössä niin surkea netti. Tämä minun huivini on pienempää kokoa, vaikka alunperin kaavailin sitä isompaa, koska rakastan muhkeita huiveja. Tämä pienempi asettui kuitenkin kaulaan vielä nätimmin ja on silti tarpeeksi iso :) Tähän hätään minulla ei ole kuvaa huivista kaulalla, mutta kun tämä syksy tästä nyt tulee, niin asukuvia varmasti luvassa!

   PS. Materiaali on tosiaankin _huikean_ pehmeä! :D

   Edit/ Kokoja olikin kahden sijaan kolme, niin omani on tuo pienempi 180 senttinen!

 3. Voi vitsit kun on taas ihania kuvia! Myönnän, että oli pakko hipsiä saman tien mangon sivuille, ja nyt nuo samaiset shortsit houkuttaisi..samoin tuo huivi..hmm..

  Ihanaa lomaa teille<3

  1. Hih kiitos Pinja! Pahoja houtuksia ;) Loma oli kyllä ihana, teki todella tehtävänsä!

 4. Käytätkö jotain itseruskettavaa, vai miten sulla on just tuollainen täydellinen ei-liian-tumma rusketus? Jos käytät, mitkä on sun mielestä parhaat itseruskettavat kasvoille ja vartalolle? :) Ihanaa lomareissua!

 5. Ihanat nuo shortsit! Onko ne nuo korkea vyötäröiset?? Missä koossa ostit?

  1. Moikka Elina! Shortsit ovat korkeavyötäröiset ja omani otin koossa 34. Mangon koot heittelevät aina toodella paljon ja yleensä joudun ottamaan alaosissa koon 36, mutta näissä tämä pienempi meni juuri ja juuri ja istui paljon paremmin kuin kolmekutonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *