Powder Pink

Minusta on ihan yhtäkkiä tullut mekkoihminen. Minä, joka ennen viihdyin parhaiten shortseissa ja illanvietoissakin mieluiten jumpsuiteissa, olen löytänyt mekkojen helppouden. Kesäpäivänä ei parempaa ja helpompaa asua ole, kuin yksinkertaisuudessaan kaunis mekko asusteiden kera! Tämän Mangon koltun puuterinen väri on kovasti mieleeni, joskin helman pituus on hieman liian lyhyt, eikä mekon kanssa paljoa kyykistellä, kröhöm. No, onneksi ei oltu töissä, vaan The Cockin aamiaisella, josta eilen jo kerroinkin.

Täällä ollaan kyllä otettu kaikki ilo irti lomalle osuneesta hyvästä säästä. Eilen vieteltiin torikahvien jälkeen päivää järvenrannalla aurinkoa ottaen ja uiden, taisipa siinä päivän aikana tulla syötyä jopa kahdet jätskitkin. Nyt täytyy kuitenkin nauttia, kun on mahdollisuus! Tänään vielä mökkimaisemiin ennen takaisin kaupunkiin palaamista :)

Powder3 Powderpink22 Powder2 Powderpink1 Powder1

Dress / Mango
sunglasses / Ray-Ban
bag / Mulberry
shoes / Wonders
watch & bracelet / Tommy Hifiger (giveaway)

 

16 thoughts on “Powder Pink

 1. Oi että kuinka ihana asu taas kerran! Pidän todella paljon tyylistäsi ja sinulta olen saanut monet kerrat inspiraatiota ;-D esim sininen paisleyhuivi oli paras löytyä ja pian! Olisi mahtava joskus tutustua sinuun, vaikutat niin rennolta ihmiseltä tämän blogin kautta! :-)

  1. Voi kiitos Pinja aivan ihanasta kommentistasi! Kirjoitit tosi kauniisti, olen niin iloinen miten mahtavan oloisia tyyppejä sieltä lukijoiden joukosta löytyy :) Syksymmällä olemme erään brändin kanssa järjestämässä lukijailtaa, joten mikäli pääset pääkaupunkiseudulle päin, niin ehkäpä tapaamme siellä! :)

  1. Kiitos Pinja! Se on kyllä, vielä jos tosiaan olisi himpun pidempi helma, niin voisi viilettää vähän vapaammin, heh ;)

 2. Kaunis mekko ja toi malli sopii sulle:) Mukavaa lomaa sinulle, mekin lennätään juuri Lontooseen ja vietetään Cambridgessä muuutama päivä ja ihmetellään.

  1. Kiitos kovasti A :) Oi että, ihana Lontoo – pääsisipä sinne itsekin pian! Mahtavaa lomaa teillekin, nauttikaa täysin rinnoin :)

 3. Mun mielestä maailman paras keksintö pelastamaan kivat, mutta vähän siinä rajoilla pituutensa kanssa olevat mekot on pyöräilyshortsit. Ne missä on pitsit. Vähän helman alta silloin tälöin pilkahteleva pitsi sopii kuitenkin lähes kaikkeen ja saa mielen rauhalliseks :-D

  1. Musta ne on tuntuneet jotenkin oudolta ajatukselta, mutta ehkä täytyisi harkita sellaisten hankkimista.. :D Mielenrauha lyhyiden helmojen kanssa olisi nimittäin ihan hyvä, haha!

 4. Täällä ilmottautuu myös yksi mekko ihminen! Mekot kun on niin helppoja ja naisellisia varsinkin nyt kesä aikaan. Olisiko sinulla linkkiä antaa tähän mekkoon mangon sivuille?:)

  1. Ihana sinä – kiitos! Kuvausmiljöö sopi kyllä kukkineen päivineen tosi hyvin mekon kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *