Pikamysli

Viikonlopun teemaan hyvin sopien tässä olisi erään nopean aamuherkun ohje. Olen aikaisemmin jakanut reseptin itse tehtyyn mysliin, ja sen koommin meillä ei ole enää kaupan myslejä kaapista löytynyt. Hetkeen en ole kuitenkaan tehnyt uutta satsia mysliä, kunnes eräänä aamuna iski hirveä himo saada jotain rouskuvaa jogurtin kaveriksi. Aamupalaa tehdessä en jaksanut ruveta tekemään isoa pellillistä ja paistamaan mysliä uunissa, joten päädyin tekemään pannulla paahdetun pikaversion. Tästä tuli varsin hyvää näinkin!

Pikamysli2

Pikamysli3

Pannulla paahdutettu pikamysli

oliiviöljyä paistamiseen
2dl kaurahiutaleita
kookoshiutaleita
pähkinöitä (esim cashew tai saksanpähkinöitä)
kurpitsansiemeniä
hunajaa
kanelia

Kuumenna pannulla reilu loraus oliiviöljyä. Lisää kaurahiutaleet, kääntele pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon kookoshiutaleet ja siemenet. Pilko pähkinöitä pienemmiksi, lisää ne mysliseoksen joukkoon ja paahduta vielä pari minuuttia. Lisää hunajaa ja kanelia maun mukaan, jäähdytä ja nauti!

 

1 thought on “Pikamysli

  1. Nam! Pakko kokeilla! Nyt kun taas kesä vanhempien nurkissa on saatu päätökseen ja on päässyt omaan kotiin, niin on ihanaa alkaa tehdä omia ruokia ja juttuja omassa keittiössä!
    Oonkin kauan halunnut kokeilla sitä aikasempaa versiota, joten tiistaina suuntaan kyllä heti kauppaan koulun jälkeen ja sitten kotiin myslin tekoon! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *