Outfit With The Panama Hat

Vietin muutaman päivän blogivapaata, mikä teki todella hyvää! Välillä on kiva olla hetki irrallaan somesta ja läppärin ääressä istumisesta, kun koneen ruutua tulee tuijotettua töissäkin päivät pitkät. Koneen näpyttelyn sijaan viikonloppu kului muun muassa mökillä, jossa meitä olikin koolla koko perhe lapsineen ja puoliskoineen. Vipinää tällä poppoolla tosiaankin riitti! Syötiin hyvin, saunottiin, leikittiin pienimpien kanssa ja vertailtiin, kenen sormet ovat eniten mustikassa. Tuliaisina kotiin toimme ison ämpärillisen mustikoita – metsässä kumisaappaissa ja verkkareissa talsiminen oli itse asiassa aika rentouttavaa, heh.

Kalenterikin on ehtinyt vierähtää jo elokuun puolelle, aika hurjaa. Hullulta tuntuu myös se, että tänään käynnistyy kesätöiden toiseksi viimeinen viikko – vastahan ne alkoivat! Syksyn lähestyminen vetää toisaalta haikeaksi, toisaalta taas olen innoissani elokuusta. Blogihommat alkavat taas pyöriä täydellä teholla lomakuukausien jälkeen ja tiedossa on kivoja juttuja sekä kamppiksia, ja tietysti myös paluu opiskeluarkeen häämöttää edessä. Nyt täytyy kuitenkin ottaa vielä ilo irti viimeisestä kuukaudesta täällä Helsingissä, ja onhan tässä välissä ennen Vaasaan paluuta vielä pari viikkoa lomaakin!

Panamahat2

Panamahat4

Panamahat1

Panamahat3 Panamahat5

 Shirt / Zara
panama hat / Balmuir (giveaway)
denim shorts / Zara
shoes / Andiamo (giveaway)
bag / Mulberry
sunglasses / Ray-Ban

Täällä ollaan siis aloitettu elokuu loistofiiliksissä :) Nyt palataan kuitenkin vielä viikon takaiseen Porvoon visiittiin ja heinäkuun viimeiseen asuun. Tuolle lauantaille sattui ihana sää, joten hellevaatteille sai taas pitkästä aikaa käyttöä. Nämä Zaran farkkushortsit ovat suosikkini vuodesta toiseen – raikas denimin sävy ja rennot kulutukset iskevät tähän tyttöön yhä. Asua piristämään heitin päähän vielä valkoisen panamahatun – tämä Balmuirin yksilö on kyllä täydellinen!

Toivottavasti teidänkin elokuu on startannut positiivisissa merkeissä – mukavaa maanantaita!

I spent a few days off from the blog, and it was so relaxing to do something else than sit infront of the computer all day. Instead I spent the weekend at our summer cottage, where we gathered with the whole family. I really enjoyed spending time with my loved ones, eating delicious food, picking blueberries and playing with the kids. I love weekends like this!

I can’t believe it’s already August! It’s making me a bit sad, knowing that summer is soon over, but at the same time I’m also excited about August. That’s when people get back from their holidays and things are starting to get back on track again – although my holiday is still ahead. Two more weeks at my summer job and I’ll have a few week holiday – can’t wait! Hope your August has started well too :)

7 thoughts on “Outfit With The Panama Hat

  1. Se on kyllä ihana – pääsee tulevalla lomareissullakin varmasti käyttöön ;)

 1. Voi että, kuulostaa kyllä ihanalta viikonlopulta! :)
  Asiasta toiseen, muistanko väärin vai kävitkö avoimessa yliopistossa lukemassa jotain kursseja silloin ennen pääsykokeita? Itse ajattelin avointa yliopistoa vaihtoehtona välivuodelle ja kysyisinkin että mitä kursseja luit ja koitko niistä olevan apua pääsykokeita ajatellen? :)

  1. Kävin parilla avoimen yliopiston peruskurssilla, mutta niiden loppuun suorittaminen kuitenkin jäi. Vaikea siis sanoa – minulle niistä ei luonnollisesti juuri ollut hyötyä, mutta en oikein osannut niihin tuolloin asennoituakaan oikein. Jos suorittaa kurssit kunnialla, niin varmasti niistä on hyötyä pääsykokeita ajatellen – muistaakseni ainakin kansiksen kurssilla käytettiin samaa kirjaakin. Tiedän muutamia, jotka ovat suorittaneet kursseja välivuotena, jolloin niitä saa tietysti sitten hyväksiluettua yliopistoon päästyäkin :)

   Tulipas sekava kommentti, tuskin auttoi yhtään, heh! Muista nauttiakin välivuodesta, niin ehtii latautua sitten seuraavan kevään koitokseen – itse ainakin koin aivojen totaalinollaamisen tulevan tarpeeseen :) Hurjasti tsemppiä tulevaan!

 2. Moikka,
  tämä ei nyt liity aiheeseen millään tavalla, mutta kertoisitko miten se Sudan alennus Laatumerkkien fleamarket ryhmästä oikeen toimii? Menenkö siihen kassalle ja ilmoitan, että “Hei, kuulun yhteen facebook-ryhmään Suomessa. Saisinko alennukseni?”. Tietävätkö ne myyjät siinä kassalla mistä on kyse? :D

  1. Tietävät :) itse kävin juuri 3 viikkoa sitten hakemassa oman lilyni. Myyjä oli todella mukava ja kertoikin, että monet suomalaiset asioivat heillä juuri tuon alennuksen takia :) ja huom mikäli joku etsii mulberryn klassikkohuivia olivat ne ainakin silloin vielä sudassa alennuksessa hintaan 160e!

   1. Hei hienoa, että kaimalta löytyi vastaus! Itselläni kun ei ole tuon alennuksen käyttämisestä kokemuksesta, joten kiitos toiselle Emmille avuliaisuudesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *