New Bedding

Kaikki läheiseni tietävät, miten paljon rakastan nukkumista. Minä olen se, jolle ei kannata soittaa kukonlaulun aikaan, tai se, joka laittaa aamulla unenpöpperössä viestiä, että tulenkin yliopistolle hieman myöhemmin. Unikeko mikä unikeko! Ei siis ole mikään yllätys, että rakastan myös laadukkaita lakanoita. Minua on vaikea kiskoa aamuisin ylös, ja vielä kun sänkyyn on pedattu mukavat, täydellisen viileät petivaatteet, on tehtävä miltei mahdoton.

Meillä on nukuttu viime aikoina tavallistakin paremmin, sillä saimme Balmuirilta hetki sitten uudet Maggiore Percale-Cotton -lakanat. Nettisivuilla näitä kuvataan viileiksi ja erityisen pehmeiksi, ja voin allekirjoittaa joka sanan! Viileään sänkyyn pujahtaminen on yksi ihanimmista asioista pitkän päivän jälkeen, yleensä tuuletammekin makuuhuoneen ympäri vuoden ennen nukkumaanmenoa. Lakanoiden materiaalillakin on kuitenkin vaikutusta tuntumaan, minkä totesimme vertailtuamme showroomilla muitakin merkin lakanoita.

Homedecor6 Balmuir3 Balmuir2 Balmuir5

Plussaa myös maininnalle “no need for ironing” – olen nimittäin maailman laiskin lakanoiden silittäjä. Kuinka tylsää puuhaa se on! Harmittelin hetken, etten silittänyt lakanoita ennen kuvaamista, mutta toisaalta tämähän se on totuudenmukaisempi näky meidän huushollissamme. Nämä lakanat saavatkin (ihan luvan kanssa) näyttää hieman huolettomilta – sellaisilta joissa nukutaan makeat unet.

Väriä valitessani haaveilin alkuun valkoisista lakanoista, mutta mietin kuinka käytännölliset ne olisivat pidemmän päälle. Mitään tummia petivaatteita ei meiltä löytynyt entuudestaan, joten päädyin tähän Nutrian sävyyn. Väri tuo juuri sopivasti kontrastia muuten vaaleaan makuuhuoneeseemme! Lakanoita on saatavilla mm. Stockalla sekä Balmuirin omassa verkkokaupassa, jonne muuten kannattaa hyödyntää elokuun loppuun asti voimassa oleva -20%:n alennuskoodi JONNAMAISTA20. Tämä Maggiore-sarja on jo muita Balmuirin lakanoita edullisempi, mutta koodilla hintaa saa hilattua vielä hippasen alemmas :) Ah, kohta saankin herätä näistä loma-aamuinani – enää kaksi työpäivää!!

15 thoughts on “New Bedding

  1. Tottakai petaan. Näistä jätin päiväpeiton pois, koska tarkoituksena oli esitellä nimenomaan lakanoita :)

 1. These sheets look great! I also like the colour and the combination of the grey and the beige pillows. Enjoy sleeping ;):)

 2. Mun mielestä on just ihanaa pitää esillä ihanat pussilakanat ilman päiväpeittoa, makkari saa kyllä aina näyttää juurikin siltä että sinne voi kömpiä nukkumaan koska tahansa ;) aivan ihanan väriset nuo ovat ja eivät todellakaan kaipaa mitään silittämistä, juuri täydelliset tuollaisina !

  1. Hih, niinpä! Tosin vaarana on, että sinne tosiaan tulee kömmittyä nukkumaan koska tahansa.. :D Minustakin nämä ovat täydelliset kaikessa huolettomuudessaan! Ihanaa viikonlopun alkua, Emilia :)

 3. Ah, nukkuminen. <3 Täällä siis toinen, joka rakastaa nukkumista! On niin ihanaa mennä peiton alle kun väsyneenä käy yöunille tai päikkäreille ja tietää, että nyt saa nukkua. :D Sänky tuntuu arkiaamuisin ihan älyttömän houkuttelevalta, eikä haluaisi ollenkaan nousta. Kummasti taas viikonloppuna se ei ihan niin houkutteleva ole, vaikkakin onhan se kiva tunne kun herää ja unenpöpperössä tajuaa että saa vielä nukkua ja ei kun unta palloon taas… ;)

  1. Pitkään nukkumisessa ihanin puoli on varmasti se, kun illalla käy sänkyyn ja tietää, ettei aamulla tarvitse nousta! :D Nimimerkillä nukuin juuri makoisat yli kymmenen tunnin unet. Arkisin sängyn houkuttelevuus on kyllä ihan omaa luokkaansa, heh ;) Ihanaa viikonloppua Tanja!

 4. Hei, vitsit oli hassua nähdä sinut yllättäen työpaikkaruokalassa. Törmäsimme siellä ja luonnollinen reaktioni oli ensin, että tunnenko sut jostain vaikka sitten heti tajusin ettemme ole toki koskaan jutelleet :D ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen kyllä kun meinasin jo vahingossa moikata :D en tiedä huomasitko, olin sellainen tumma nuori tyttö, olit juuri lähdössä lounaalta kun törmäsimme. :) hassua nähdä miten netti ja blogit voivat saada bloggarin tuntumaan niin tutulta vaikkei niin todellisuudessa olisikaan :)

  Tsemppiä opintoihin Vaasassa, valmistun itse ensi kuussa KTM:ksi Aallosta ja tulin pysyvästi töihin siihen yritykseen, missä olet nyt kesätöissä :)

  1. Hei Ippe! Voi mikä sattuma! Huomasinpa hyvinkin, mahtoiko käsivarrellasi roikkua Célinen Mini Belt Bag? Täytyy tunnustaa, että kuolasin laukkua jo kaukaa, joten siitä johtui mahdollinen “Crazy Bag Lady” -hymyni sinun kulkiessa ohi, hih :D Se näytti upealta sinulla – ei yhtään helpottanut laukkukuumettani kun näin tuon kaunokaisen luonnossa!

   Tiedän itsekin blogeja paljon lukevana tunteen, miten hassu fiilis on kun meinaa moikata toisen tuntuessa niin tutulta. Aina saa tulla kuitenkin vetäisemään hihasta, on tosi kiva kasvokkain nähdä, ketkä blogiani lukevat :)

   Hurjasti onnea valmistumisesta jo etukäteen sekä vakipaikasta! Minulla oli eilen viimeinen päivä kesätyössäni, mutta ehkä nähdään samassa firmassa ensi kesänä? :) Tosi kiva kun tulit kommentoimaan – ihanaa loppukesän jatkoa!

   1. Kyllä, olin juuri se tyttö! :) kyseinen laukku on vasta pari viikkoa vanha, ostin sen itselleni valmistumisen kunniaksi ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Harmi, että lopetit nyt kyseisessä yrityksessä kesätyöt, muuten olisi ollut kiva vaikka lounastaa yhdessä joku kerta vielä tänä kesänä :) Ihanaa ja rentouttavaa lomaa ennen opintojen alkua, toivottavasti törmätään samassa paikassa ensi kesänä! :)

    1. Voi vitsit, ihana palkinto valmistumisen kunniaksi! Harmi tosiaan, olisi kyllä ollut kiva käydä yhdessä lounaalla :) Pidetään tämä mielessä ensi kesänä, toivottavasti törmätään silloin! Kiitos paljon Ippe :)

 5. Nutria on nutria ja värinä menettelee, mutta nuo rynttylakanat punkassasi ja kaikki vitivalkoista makuuhuoneessa – voi tsiisus mikä maku voi joillakin olla! Vaikka eipä sillä, meneehän se rätti kuin rätti, kun ilmaiseksi saa.

  1. Voi tiedätkö, makuasioissa on se kiva puoli, että jokaisella on omansa ;) Mitä ryttyisyyteen tulee, kuten tekstissäkin totesin olen patalaiska enkä jaksa lakanoitani ikinä silittää. Ei se ole niin vakavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *