Kahvila Siili

Yksi kesän to do -listallani olleista paikoista on Kahvila Siili (Ilmattarentie 8) Helsingin Käpylässä. Ensimmäisiä juttuja kahvilasta luettuani innostuin, kuinka kerrankin ei tarvitsisi lähteä keskustaan asti löytääkseen jonkin suloisen pikkukahvilan lähialueelta! Niitä ei näillä seuduilla tosiaan juurikaan ole – paikkoja joihin voisi pistäytyä kahvihampaan kolottaessa tai sopia vaikka treffit ystävän kanssa. Näin teimmekin aiemmin tällä viikolla ystäväni kanssa, kun kävimme eräänä lämpimänä iltana iltakahveilla Siilissä. Paikka oli kyllä kaikkien lehti- ja blogijuttujen arvoinen – mikä sympaattinen kesäkahvila keskellä idyllistä ja vehreää Puu-Käpylää!

Kahvilasiili1 Kahvilasiili4 Kahvilasiili2 Kahvilasiili5 Kahvilasiili3

Kesäkahvilana toimiva Siili on pienehkö, ja tarjoaa muutamia asiakaspaikkoja sekä sisältä että talon pihalta. Paikka on kuitenkin supersuloinen iloisella palvelulla varustetuna,  ja pihalla kaiken vehreyden keskellä oli mukava istuskella kahvia hörppien. Ulkoa löytyi myös vesikuppi karvaisemmille kahvilavieraille, sekä liituja perheen pienimpien katutaiteiluja varten. Sanoinko jo, että kahvila on symppis?

Tällä kertaa tosiaan tulimme Siiliin vatsat täynnä tyytyen pelkkiin cappuccinoihin, mutta aivan varmasti palaan kahvilaan vielä toiste herkkujen perässä. Myös brunssi kuulostaa kivalta – josko sitäkin ehtisi vielä testata kesän aikana! Onko Siili teille jo tuttu? Jos ei, ja kaipaatte kivaa kahvilakokemusta Pohjois-Helsingin alueella, niin käykää ihmeessä testaamassa – vielä on elokuun loppuun asti aikaa :)

5 thoughts on “Kahvila Siili

    1. Voi vitsit, sana on varmasti kirinyt, kun Siilistä on kirjoiteltu paljon lehdissäkin. Me mentiin vasta puoli kahdeksan aikoihin, jolloin oli jo väljempää ja ehti hyvin juoda iltakahvit :)

  1. Siis vau mikä paikka! Samoilla hoodeilla asuessa olen monesti kaivannut kivaa kahvipaikkaa ja tuonne on päästävä ehdottomasti! Kiitos vinkistä. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *