Jäätelökeksipuoti Verraton

Viime viikolla kirjoitin jo Hietalahden kauppahallista täällä, mutta tahdon jakaa teille vielä erikseen yhden vinkin. Kauppahallista nimittäin löytyy mitä herttaisin Jäätelökeksipuoti Verraton, joka on vinkkaamisen arvoinen! Pistin paikan korvan taakse luettuani siitä muutamia viikkoja sitten Kauppalehdestä, jossa kerrottiin opiskelijaparin avanneen tämän pop up -jäätelöpuodin kesäksi halliin. Paitsi että ensisijaisesti toki kiinnostuin jäätelön ja keksin yhdistelämästä, halusin ehdottomasti omalta osaltani myös tukea nuorta yrittäjyyttä – hatunnosto tälle ahkeralle pariskunnalle!

Verraton tarjoaa siis amerikkalaistyylisiä ice cream sandwicheja, joiden herkulliset keksit ovat itse leivottuja. Puodissa saa koota haluamansa annoksen valiten keksin sekä jäätelön itse – minä otin pienen pohdinnan jälkeen tuplasuklaakeksin minttusuklaajäätelöllä. Ei, tuossa ei suinkaan ollut liikaa suklaata, heh ;) Kannattaa käydä testaamassa, mikäli olette halliin päin suuntaamassa, vielä on jäätelökesää jäljellä! Lisätietoja puodista heidän FB-sivuiltaan täältä.

Verraton3 Verraton5 Verraton4 Verraton1 Verraton2

10 thoughts on “Jäätelökeksipuoti Verraton

    1. Eipä kestä! Puoti on ilmeisesti ainakin elokuun loppuun asti tuolla hallissa, joten vielä ehtii testaamaan :)

  1. Kolme viimeisintä postausta saavat tältä jätskifanilta, italian opelta ja mekkoloverilta isot peukutukset -ja ihan pienet kateudenpistoksetkin tuntuu-! ;) Mekot on niin helppo vetää päälle, ne on niin helposti asusteilla ja koruilla muunneltavissa ja mielestäni helteellä mukavampia kuin kiristävät shortsit. Mutta oikeastaan se ja sama, mitä pakkaat reissuun mukaan, löydät taatusti lisää mekkoja ja sairaan hyvää jätskiä, koska Italiahan on Italia! :)

    1. Ihana sinä, kiitos kivasta kommentista! Ja hei hauska kuulla, että opetat italiaakin :) Reissuun on lähdössä kyllä useita kesäkolttuja, ihana päästä käyttämään niitä kun on lämpöä luvassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *