Home Pics

Sisustusjutut ovat aina yksiä toivotuimmista postauksista, joten tässä muutama kurkistus meidän kotiin taas pitkästä aikaa. Mielessäni on ollut vaikka mitä projekteja kotia varten tässä kesän aikana, mutta kummasti kaiken kiireen keskellä ne ovat jääneet – lukuun ottamatta yhtä isompaa projektia eli eteisen kaappeja. Suurin päänvaivani eli operaatio olohuoneen seinät on yhä kesken, mutta ehtiihän sitä. Ei kai kodista koskaan tule ihan täysin valmista? :)

Seinien sisustusta odotellessa kokonaisuutta voi helposti piristää pienillä asioilla kuten tekstiileillä ja tuoreilla kukilla. Poikaystäväni äiti toi toissa viikonloppuna tuliaisiksi meille ihanan kimpun valkoisia liljoja, jonka oksia olen sijoitellut pitkin asuntoa. Ruokakaupan viikon vanha ruusukimppu taas vetää vielä ihan täyttä häkää. Olohuoneen tyynynpäällisiä vaihtelen aina silloin tällöin maun mukaan, nyt silmääni miellyttävät yksinkertaiset Balmuirin valkoiset pellavatyynyt – saman merkin pellavaviltti taas sopii väriltään hyvin sohvapöytään. Makuuhuoneen valkoista sisustusta piristävät kullan sävyt pienissä ripauksissa, ja sainkin juuri eilen rahdattua tänne mummiltani saadun kultareunuksisen peilin, jonka paikka on vielä hakusessa. Sisustusjuttuja luvassa siis vielä myöhemminkin!

Homedecor4

Homedecor5

Homedecor9 Homedecor2 Homedecor3

Homedecor10Homedecor7 Balmuirin tuotteet saatu blogin kautta

17 thoughts on “Home Pics

  1. Kiitos ihana Pinja :) Sisustusintoa onkin hyvä keräillä, niin sitä on sitten jemmassa kun omaan kotiin muutto koittaa!

 1. Kivoja sisustusjuttuja! Tekstiileillä ja kukilla pääsee pitkällä mitä tulee kodin piristämiseen. :) Maalasin huoneeni Tikkurilan mulperi-sävyllä – sun olkkarin inspiroimana ja lopputulos on just sopiva. Oikeaa sävyä on ollut vaikea löytää, joten suurkiitokset sisustuspostauksista! Seinät on vielä tyhjinä, joten odottelen innolla, miten sun projekti etenee! :)

  1. Kiitos Anni! Näin se on, pienillä asioilla voi saada paljon aikaan :) Hei tosi kiva kuulla, sävy on kyllä ihana! Minäkin bongasin sen ensin siskoltani, paljon pienempi kynnys ryhtyä maalauspuuhiin, kun on nähnyt sävyn ensin suuremmalla pinta-alalla jo “livenä”. Minusta valkoinen näyttää tosi hyvältä tuota Mulperi-sävyä vasten, joten jotain sen suuntaista olen suunnitellut.. :)

 2. I really like your blog posts, you have a lovely home and you seem very well organized. Oh and love the pillows on your bed, they have a great colour! Have a nice day!

  1. Thank you Nicole, I’m glad to hear that :) Haha, I’m not always that organized – our home can be a total mess sometimes!

 3. Ihan mielettömän nättiä <3
  Onko sulla pysyvä asunto sekä Vaasassa että Helsingissä? Aika mahtava tilanne :)

  1. Kiitos Laura – kiva kuulla että sielläkin tykätään :) Tällä hetkellä on sellainen tilanne kyllä – odotan kyllä jo että pääsee opiskeluiden jälkeen asettumaan yhteen kaupunkiin!

 4. Tätä on varmaan kysytty sulta monet kerrat, mutta mistä tuo ihana leipälaatikko on? :)

  1. Se on Riviera Maisonin, ostettu Cobellon liikkeestä :) Tykkään kyllä tästä rottinkisesta yksilöstä ihan hurjasti!

 5. Mistä sun mattosi on & minkä kokoinen se on? Entä onko se ollut helppo pitää siistinä? Etsinnässä olisi sohvapöydän alle tuleva matto ja tuo näyttää todella kauniilta… Juuri tuollainen matala nukkainen versio kiehtoisi itseänikin :)

  1. Hei Tuulia,

   Pahoittelut kommenttisi on jäänyt tyystin unholaan! Matto on Askosta ja VM-Carpetin, kokoa en valitettavasti tähän hätään muista. Matto on ollut tähän asti helppo pitää siistinä, tosin tämä on ollut meillä vasta muutaman kuukauden. Minusta tämän matala nukka on tosi hyvännäköinen, tarpeeksi mattakin minun makuuni :)

 6. Aivan upeita kotikuvia jälleen! Tykkään valtavasti sun mausta niin sisustuksen kun pukeutumisenkin puolesta ja kiva aina ihastella näitä postauksia. Kävin eilen kurkkaamassa asuntomessujen tarjonnan ja siellä oli käytetty myös paljon Balmuirin tuotteita, alkaa tulla itsellä jo ihan himo noihin B-kuosisiin tyynynpäällisiin! :) Ovatko ne mielestäsi hintansa arvoisia ja hyvälaatuisia?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 7. Voi että tykkään teidän kodista, niin kaunista ja kodikasta :) Saanko udella, että miten voit asua vaasassa ja helsingissä molemmissa? Tietysti Vaasassa opiskelun takia, mutta miten on varaa esim kahteen asuntoon? Helsinki eikä Vaasakaan kovin edullisia asuinkaupunkeja ole..

 8. Tykkään tuosta asunnosta! Mukavan valoisa mutta ei kuitenkaan liian vaalea, sisustus on ihana ja asunto näyttää tosi viihtyisältä. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *