Evening Breeze

Muistatteko äskettäin julkaisemani Lammassaaressa otetut kuvat? Tuolloin kerroin, kuinka suunnittelimme kuvaamamme Miron kanssa toistekin yhdessä, ja ennen reissua kävimme kuvaamassa parit asut. Kivaa saada asukuviinkin hieman eri fiilistä! Yleensä tykkään, että koko postauksen kuvat on otettu kutakuinkin yhtenäisessä miljöössä, mutta näissä kuvissa kokeilimme muutamaa erilaista. Mitä olette mieltä tällaisista asukuvista? :)

Itse asu taas on harvinaisen mustavalkoinen kokonaisuus minun päällä nähtäväksi, usein asussa on edes pilkahdus jotain väriä. Nudet asusteeet toki hieman raikastavat muuten mustavalkoista värimaailmaa, Mulberryn Deer Brown Lily on ollut kesän luottolaukkuni. Asu oli ylläni käydessämme ystävien kanssa eräänä iltana Skifferissä, tällaiset keveät housut ovat täydelliset viileneviin kesäiltoihin. Näissä matkasin myös lentokoneessa, mainiot kesäpöksyt siis!

Panama1 Panamahat4 Panama2 Panama6 Panama7 Panama5 Panama3

Photography & edit: Miro Kalliola

Top / Zara
pants / Zara
bag / Mulberry
hat / Balmuir (giveaway)
sandals / Sam Edelman
watch / Tommy Hilfiger ( giveaway)

28 thoughts on “Evening Breeze

 1. Vautsi! Nyt on kyllä taitava kuvaaja ja kaunis malli! Erityisesti toinen ja viiminen kuva veivät huomioni:)

  1. Kiitos paljon Josku niin mallin kuin kuvaajankin puolesta! Miro tosiaankin osaa hommansa, ja oli helppoa olla hänen kuvattavanaan :) Tosi kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit näistä!

 2. Tosi kivat asukuvat, niin kuin koko asukin. Tuo toinen kuva on todella upean näköinen, tykkään juuri tuon tyylisistä kuvista. Onkohan kuvaa muokattu jälkikäteen vai onko se saatu otettua vain kameran asetuksia säätämällä? :)

  1. Kiitos Anna, mahtavaa että tykkäsit Miron kädenjäljestä! :) Editointikin on Miron käsialaa, mutta kuvassa on sävyjä ym kyllä muokattu jälkikäteen. Jos taas tarkoitat noita taustan “valopilkkuja”, sellaiset saadaan kuvaamalla valovoimaisella objektiivilla ja suurella aukolla (asetuksissa f-luku ja mahdollisimman pieni esim 1.4), näin kohde piirtyy nätisti taustasta ja luo kauniin “bokehin” kuten kutsutaan :)

  1. Oi, ihana kuulla että pidät! Kiitos kovasti, vaikka taitavaa kuvaajaahan tässä pitää kiittää :)

 3. Mä tykkäsin näistä kuvista paljon! :) Tunnelma on ihan erilainen kun aikasemmissa kuvissa.. Jotenkin paikkojen vaihtelevuus teki kuvista himppusen mielenkiintoisempia! :)

  1. Superkiva kuulla, kiitos paljon Nelli! Jotenkin sitä on itse niin kangistunut tähän kaikki kuvat samassa paikassa -tyyliin, etten ole osannut mitään muuta vaihtoehtoa aiemmin ajatellakaan. Vaihtelu kuitenkin selvästi virkistää! :)

 4. Aivan ihanat kuvat on, tykkään!! :) Ja miljöön vaihtelukaan ei häiritse yhtään, tulee sellainen fiilis kun nämä olisi kaupungilla käveleskellä ohimennen napsittu ;)

  1. Kiitos kaunis Eveliina, niin meikän kuin Mironkin puolesta! Ja tosi kiva kuulla, ylempänä totesinkin että jotenkin on jämähtänyt tähän yhteen tyyliin, enkä ole osannut ajatellakaan kuvien ottoa useammassa eri miljöössä :)

  1. Oh really, that’s lovely to hear! The photographer Miro is really talented :) Thank you Magda!

  1. Voi, ihanasti sanottu ja ihana sinä! Kiitos, sekä minun että kuvaajan Miron puolesta :)

 5. Jäin vain tuijottamaan tuota toista kuvaa! En voi ymmärtää miten joku voi näyttää noin kauniilta :) todella hyviä kuvia olette saaneet.

  1. Voi että, kiitos hurjasti kauniista sanoistasi Elina! Välitän kehut myös Mirolle, hän varmasti ilahtuu näitä lukiessaan :)

  1. Kiitos paljon ihana! Housut ovat kyllä superit, niissä oli mukava matkata lentooneessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *