Cravings.. Oh wait no! pt II

Huhtikuussa tekemäni postaus tuotteista ja trendeistä, jotka eivät niin minuun iske, oli yksi kommentoiduimmista postauksista hetkeen. Tuolloin monet teistä lukijoista toivoivat uusintaa vastaavasta jutusta, jos näitä leikkimielisiä inhokkeja tulee taas lisää mieleen. Onhan niitä viime aikoina tullut, ja olenkin koittanut painaa näitä sillä hetkellä aina mieleen postausta varten, joten kurkataanpas!

Viimekertaisessa postauksessa paljastin inhokeikseni muun muassa leveät lahkeet, Célinen Phantomin sekä Adidaksen Superstarit, mitäs sitten tällä kertaa? Korostettakoon jälleen, että postaus on tehty pieni pilke silmäkulmassa ;) Viimeksi oli tosi hauska lukea teidän mielipiteitä, joten laittakaahan taas tulemaan – löytyykö samoja inhokkeja?

idontwant_edited-1

Aloitetaan taas laukulla, joka ei vain millään kolahda. Harva Balenciagan laukku iskee minuun, enkä osaisi kuvitella sitä omalla käsivarrellani keikkumassa. Inhokkini merkin laukuista on tämä kollaasin lampaannahkainen Classic City nimenomaan näillä metalliosilla, eräällä ystävälläni taas on kaunis beige City kultaisin yksityiskohdin. Tämä on minusta vaan ruma! Rumiluksista puheen ollen, jaksan edelleen kammoksua Birkenstockeja. Toki on kivaa, että terveyssandaalit ja muut jaloille hyvää tekevät kengät ovat nyt myös muodikkaat, mutta en kertakaikkiaan vain voi sietää näitä!

En myöskään näkisi itselläni pyöreitä aurinkolaseja, vaikka ne jonkun toisen kasvoille voivatkin sopia hyvin. Liekö sitten tarpeeksi pyöreät posket jo omasta takaa, hehe. Farkkuhameita taas on vilissyt kesän aikana siellä täällä, mutta siitä huolimatta vierastan etenkin näitä napitettuja versioita. En itse asiassa muista olenko koskaan nuorempanakaan edes omistanut farkkuhametta, hmm.

Ja vielä yksi kummaksumani villitys – oh Calvin Klein. Aivan erityisesti vieroksun näitä trikoisia alusvaatteita, ei sillä että niissä sinällään olisi mitään vikaa, mutta en ymmärrä miten niistä on tullut niin hitti. Sanokaa mummoksi, mutta en varsinkaan ymmärrä, miksi niitä pitää jokaisen myös esitellä – kuitenkin kyseessä on alusvaatteet. Jostain syystä myös CK-logoa huutavat kollarit ovat nyt kuumaa kamaa, ja vaikka mukavia svetareita rakastankin, niin omani ottaisin ilman logoa.

40 thoughts on “Cravings.. Oh wait no! pt II

 1. Hassua olla kerrankin vähän eri mieltä sun kanssa pukeutumisen suhteen. :D Kaikki muut on ehdottomia no-no juttuja mulle paitsi noi Birkenstockit. Koska mulla on huonot polvet ja lättäjalat nii nää terveyskengät on vaan yksinkertaisesti ollut mun pelastus tänä kesänä (varsinkin ulkomailla kun tulee käveltyä älyttömästi). Kivaa on myös että ne on muodissa, ja kivaa myös se että 36:sen jaloissani ne on vielä ihan söpöt. Jotenkin ne kokoa 44 ei ole mitenkään söpöt. :D Itsekin karsastin näitä kenkiä aluksi, mutta koko mustaan asuun yhdistettynä näyttää kivalta + jalat kiittää.

  1. Haha, ihana sinä! Hellyyttävä tuo “ne on vielä ihan söpöt” :D Birkenstockit ovat kyllä monien makuun, itse en vain mitenkään lämpeä niille, vaikka olisivat kuinka mukavat! Mutta parempihan se on käyttää jalkaa oikeasti tukevia kenkiä, kuin huonoja rimpuloita, etenkin pitkillä kävelymatkoilla :)

 2. Oon kyllä ihan samaa mieltä tosta laukusta! Se vaan on ruma! :D Ja jotenkin mauton mun mielestä. Myöskään tuo farkkuhame ei nappaa, mutta muut, varsinkin Birkenstockit, ottaisin mielihyvin omaan kaappiini.. :)

  1. Jotenkin vaan mitäänsanomaton! Moni onkin kanssasi samoilla linjoilla, että Birkenstockit kyllä nappaavat, minä en ole vielä siihen kelkkaan lähtenyt, hehe :D

 3. Birkenstockit ei kyllä iske muhunkaan vieläkään! Farkkuhameet taas näyttää mun mielestä hyvältä muiden päällä, mutta itselleni en osaisi sellaista kuvitella. Tuollaisen Calvin Kleinin kollarin kyllä ottaisin kaappiini enemmän kuin mielelläni :D

  1. En ole ihan ainoa Birkenstockeja kammoava! En vain pääse niiden makuun, uskaltaisin jopa vannoa että “ei ikinä” ;)

 4. Olen ihan samaa mieltä noista Calvin Kleinin alusvaatteista! Omistan itsekin kyseisen topin ja alushousut, mutta käytän niitä kotona eikä niistä tarvitse ottaa instakuvia. MIKSI on ok laittaa ne päällä lähes alastonkuvia instaan, kun harva varmaan laittaisi normaalit alusvaatteet päällä kuvia sinne? Ei pysty käsittämään.

  1. Hyvin sanottu – olen NIIN samoilla linjoilla kanssasi! En kertakaikkiaan käsitä, miten jollekulle on ok, että kaikki mukaanlukien vaikka esimiehesi näkevät kuvat sinusta alusvaatteisillaan. Ilmiö laajentuu koko ajan uhkaavasti Ruotsin puolelta tännekin blogimaailmaan, enkä pysty ymmärtämään. Tästä riittäisi ihmeteltävää vaikka postauksenkin vrran!

 5. Mä oon monista jutuista samaa mieltä, en ymmärrä miten niistä tuli hitti! Mä käytin n 10 vuotta sitten farkkuhametta niin paljon, että tästä yliannostuksesta ei heti toivu. Ainoat jotka tästä hyväksyisin olisi noi sandaalit, nimittäin töihin :). Monilla nuorilla lääkäreillä on näitä ja ne näyttää vaan niin hyviltä töissä tän “crocs” kauden jälkeen. Valkoiset kelpuuttaisin työkengiksi heti. Mä vihasin niitä aluksi, en vieläkään sanoisi kauniiksi

  1. Töihin toki eri asia, sinne tällaiset olisivat oikein passelit! Valkoisina menisivät kivasti lääkärintakin kanssa ;) Hauska kuulla, että meiltä löytyi samojakin inhokkeja!

 6. Mieti, jos otsikkoon olisikin lipsahtanut pelkkä cravings… :) Minäkään en voi kyllä tuota laukkua kauniiksi sanoa. Trikooalusvaatteista tulee mieleen urheilu tai vielä enemmän kotoilu, mutta ei ainakaan sellainen arjen luksus. :D

  Birkenstockien kanssa olen ymmälläni, koska ne muistuttavat äitin saman merkin puutarhakengistä. Vielä ainakaan ei tuntuisi sopivalta lähteä kaupungille niissä, kun toinen on juuri samanlaisissa painunut kiskomaan rikkaruohoja. :D Toivottavasti kommenttisi ei nyt riko välejänne Lillin kanssa -hän kun näyttää saavan BS:t toimimaan just fine! ;)

  Farkkuhame vetää myös jokseenkin sanattomaksi. Mikä on se combo, joka ei kyseisen vaatekappaleen kanssa saa kantajaa näyttämään nelikymppiseltä perheenäidiltä? Don’t know yet.

  1. Heh, kollaasi on kyllä niin ei minun näköinen! :D Trikooalusvaatteiden muuttuminen luksukseksi ja trendijutuksi on tosiaankin jännä, kaikkein eniten kyllä kummastuttaa niiden esittely somessa. Birkenstockit ovat minunkin silmääni puutarha- tai työkengät, eivät osa asua! Hahah, välimme tuskin rikkoutuvat makuasioista, Lilli jos kuka osaa ottaa huumorilla! :D

 7. Aivannnn mahtava postaus! Mä en myöskään ymmärrä Celinen laukkuvillitystä, pyöreitä arskoja tai napitettuja farkkuhameita. Kiitos tästä!! Voisinpa itsekin tehdä tällaisen postauksen. ;)

  1. Hehe, mahtavaa että tästä tykättiin taas! Meiltä löytyikin monta samaa inhokkia, tee ihmeessä vastaava postaus :)

 8. Heh, kappas, samanlainen postaus pt. 2 olisi minullakin luonnoksissa ja postauksessa on myöskin Birkenstockit ja Balenciaga! :D Myös alusvaatteet pitäisin minäkin piilossa, mutta Calvin Kleinin kollarin ottaisin kyllä! Selkeästi inhokit osuvat usein meillä yksyhteen ;)

  1. Eikä, mikä sattuma! :D Jään odottelemaan sun postausta, ehkä sieltä löytyy lisää inhokkeja, heh ;)

 9. Itseasiassa melkein jokainen näistä on semmonen mihin oon kanssa kiinnittänyt huomiota ja just nimenomaan kammoksuen :D Erityisesti Birkenstockien, Calvin Kleinin noiden alusvaatteiden sekä Balenciagan Classic Cityn hehkutusta en ymmärrä lainkaan!!

  1. Haha, meillä menee sitten ihan yks yhteen näiden suhteen! Hauska kuulla, etten ole ainoa näitä kammoava ;)

 10. Nämä postaukset ovat parhaita! Yleensä, ainakin blogeissa, vaan sivuutetaan itselle sopimattomat trendijutut ja kukaan ei uskalla sanoa, ettei oikeasti tykkää yhtään. Tietysti makuja on monia :) Mä en tajua, mikä tuon mustan Classic Cityn hohto on. Beigen version voisin ottaa, jos saisin ilmaiseksi. Tuo terveyssandaalimalli myös ihmetyttää, samoin pyöreät aurinkolasit. Pyöreä muoto on jotenkin tyhmä mun mielestä, mutta ihme kyllä joillekin voi sopiakin.
  Kiitos kivasta blogista ja tsemppiä lähenevään syksyyn! :)

  1. Mahtava kuulla, että tykkäsit, ja löytyi samoja inhokkejakin! Voihan sitä helposti arastella eriävien mielipiteiden esittämistä, mutta toisaalta makuasiat jos mitkä ovat sellaisia, joista on turha kiistellä :) Sama täällä, beigenä laukku on kaunis, mutta tämä musta on kertakaikkiaan mitäänsaomaton omaan silmääni.

   Kiitos itsellesi kivasta kommentista ja lämmintä loppukesää! :)

 11. Niin samaa mieltä tuosta laukusta! :D En voi ymmärtää, miksi nyt myydään hirveällä tohinalla pois oikeasti kauniita laukkuja, jotta saataisiin kaappiin tilaa Balenciagan ja Celinen rumiluksille ynnä muille hirvityksille.

  Entä mitä mieltä olet farkkuhaalareista?

  1. Heh, samoilla linjoilla siis! Célineltä on löytynyt tähän mennessä yksi malli, jolle sydämeni on alkanut tykyttää, mutta suosituimmat kuten Phantom, Trapeze ja Luggage (paitsi pienimmässsä koossa) eivät ole yhtään makuuni. Ja voi, farkkuhaalareitakaan en osaisi kuvitella päälleni! :D Jäin muistelemaan, onko mulla joskus ollut sellainen nuorempana, mutta toivottavasti sellaista ei tule enää kaapista löytymään.

 12. Samat fiilikset etenkin tosta Balenciagan laukusta, ei vaan jotenkin nappaa yhtään. :D Myös muut on ehdoton no no itselleni, poislukien toi CK-college, se on musta ihan jees. Sitten taas noi Calvin Klein alusvaatteet ei puolestaan innosta yhtään, ymmärrän yöasuna/alusvaatteina mutta niiden vilauttelu näyttää vaan typerältä mun mielestäni. :D Hauska postaus tämä toinenkin osa, kiva tietää etten ole yksin inhotuksineni!

  1. Ei vaan nappaa, sama täällä! Mutta niinhän se kuuluukin mennä, olisi tylsää jos kaikki pitäisivät samoista jutuista. Hyvä etten ole ainoa “mummo”, jonka mielestä alusvaatteiden esittely ylittää jonkin rajan!

   Kiva kun tykkäsit ja kommentoit – kiitos Tiia! :)

 13. Farkkuhameista pidän. Birkenstockit on järkevät, varsinkin jos on yhtään ongelmia jalkojen kanssa. Ja vaikkei olisi, niin ne voivat ehkäistä niitä kyllä tehokkaasti. Laukku, noh, kaunis se ei ole, mutta kyllä minä mielummin tuon ottaisin kuin ruman Luis Vuittonin. Ne vasta rumia mielestäni onkin!! Collari kun collari. En edes tiennyt, että ne ovat jotenkin hitti nyt. Ei kai siinä erityisempää, kuin missään muussakaan collegessa. Kotona voisin käyttää, tuskin muualla. Lasit sopii joillekin, on hauskat, itselleni en ottaisi. CK-alusvaatteista: varmasti toimivia perusjuttuja, mutta häh, siis laittaako joku ihan oikeasti kuvia itsestään ne päällä nettiin tai vilauttelee niitä?! Voi onneksi oon jo 30+, niin säästyn sentään joltain!:D

  1. Hauskaa Anna kun kommentoit, mukava kuulla teidän mielipiteitänne! Ja voi kyllä, Calvinia vilisee netissä niin että huh :D Ihan näin esimerkkinä Pinterestiin laittamani hakusana Calvin Klein Underwear, https://www.pinterest.com/search/pins/?q=calvin%20klein%20underwear, joukossa varmasti mainoskuvia tms., mutta samantyylistä matskua näkyy esimerkiksi Instagramissa paljon. Tältä sietäisikin säästyä! :D

 14. Mulla tulee tosta Calvin Kleinen paidasta mieleen 90-luvun reissut Viroon ja niihin kirppareihin, jossa vanhat mummot myivät kopioituja CD-levyjä, VHS-videoita ja just tommosia kollaripaitoja :D Tämä riittää syyksi miksi kammoksun noita, ihan sama miten “in” nuo olisivat.
  En itse asu Suomessa ja kauhulla katsoin esim. viikonlopun kuvia Flow-festareilta. Kasarimeininki kunniaan ja kamalat rytkyt päälle :D Ajattomuus, naisellisuus ja tyyli on kyllä sun kollaasin vaatteista kaukana – eli olen sun kanssa ihan samaa mieltä kaikista noista! Tämmöisiä lisää :)

  1. Hahah, hyvin kuvailtu! En osaa itse edes pukea sanoiksi, mitä tuo paita tuo mieleen, jotenkin logo on vain sellainen… “limainen” :D Tiedätkö, vähän kuin jostain ulkomaanreissulta tuotu kopio, kunhan logo näkyy! Mutta makuasioita pitääkin olla, ei kaikesta tarvitse pitää, vaikka kuinka olisivat muodissa :)

   Tosi kiva kuulla, että tykkäsit ja kiitos Elisa kun kommentoit! :)

  2. Pakko kommentoida kunhan taalta naurunpyrskahdyksilta ehdin. Muistan nimittain erittain hyvin noi samaiset Viron reissut ja Calvin Kleinen hienouden! Muutenkin olen aika samaa mielta tasta kasarimuodista Suomessa :) Itse tykkaan ainoastaan farkkuhameesta ja leveat lahkeet iskee muhun. Muut on aika kamalia ja erityisesti inhoan niita all-stareja ja aika monia muita “citylenkkareita”. Taalla pain on kovaa huutia kayskennella jumppavaatteissa ja naama taydessa tallingissa keskella kylaa ja tasta ehka johtuu myos lenkkarien karmivuusaste itselleni.

  1. Hauska kuulla, että tästä on taas tykätty! Heh, hyvä kuvaus tuo ala-asteen opettaja :D Hmm, ehkä ottaisin collarin, sitä voisi käyttää ainakin kotivaatteena ;)

 15. Bingo! :D Ihan huippu postaus. Ihana, että joku sanoo näinkin päin.. Mulla menee lähes täysin yhteen sun kanssa, paitsi tykkään kyllä muilla pyöreistä arskoista, mutta itselleni ei täysin pyörylät sovi, vaan pitää olla vähän ryhtiä yläreunassa. Vielä kun tuohon listaan lisää tuon farkkuhameen kanssa puolipitkät legginssit, niin avot.. ;)

  1. Hehe, kiitos Camilla! Harvoin tosiaan tulee tehtyä vartavasten postausta jutuista, jotka eivät kiinnosta, ne vain sitten sivuuttaa omalta osaltaan. Tämä on kuitenkin minustakin hauskaa vaihtelua! Samoilla linjoilla ollaan siis sinunkin kanssa ;)

 16. Voi Jonna! Ihan sama lista! Mä en ole koskaan ymmärtänyt tuota Baleciagaa ja on pitänyt oikein moneen kertaan tarkistuttaa onko silmissä vai päässä vika kun en vaan käsitä en millään mikä siinä ketään kiinnostaa sitten lainkaan! Väristä ja koosta riippumatta! Farkkuhameetkin on ihan inhokkiosastoa, etenkin napillinen, yyh…! MUTTA kuten sanotkin, nämä kaikki voi näyttää tosi kivoilta kantajillaan, jotka ne omikseen kokee. Ja se onkin kaikkein tärkeintä. Kaikki on silloin kaunista juuri sillä ihmisellä. Minä en myöskään Birkenstockeja ottaisi itselleni mutta muuten noissa terveyskenkämäisissä jutuissa on joku hienoinen kiinnostus hiipinyt, ja ostinkin juuri aleista nahkaiset leveäremmiset sandaalit, joissa on häivähdys samaa mutta toivottavasti vähän omaan tyyliini sopivammin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *