Breakfast Moment

Startattiin kaverini kanssa eilen aamu aika makoisalla tavalla, kun treffasimme aamupalalla The Cockissa (Fabianinkatu 17). Juuri tätä olen lomalta odottanut, kun voi arkenakin tehdä tällaista! Vaikka herätyskellon soidessa kyllä meinasi päästä ärräpää jos toinenkin, niin on kiva olla liikkellä heti aamusta. Tällöin päivät saa käytettyä paljon tehokkaammin, eikä mene koko loma pelkkään pitkään nukkumiseen (niin paljon kuin siitä nautinkin, heh).

Arkiaamiaiset ovat siitä kivoja, että aamupalansa saa nauttia aika rauhassa,  viikonloppuisin taas brunssipaikat kuhisevat ihmisiä. On myös oma fiiliksensä kävellä keskustassa, kun kadut ovat vielä tyhjillään – ihmiset ovat jo kiiruhtaneet töihin, mutta eivät ole ehtineet vielä lähteä lounaalle. Kaiken lisäksi itse taidan olla siitä omituinen, että pidän enemmän yksinkertaisista aamiaisannoksista, kuin brunssien tarjottavaa notkuvista buffetpöydistä. Olisin halunnut kesän aikana testata montaakin aamupalapaikkaa täällä Helsingissä, mutta päädyimme kokeilemaan The Cockin brekua.

Breakfast Breakfast1 Breakfast3 Breakfast4 Breakfast2

Tilasimme ystäväni kanssa molemmat Acai-kulhot, sekä avokadotoastit. Kumpikin annos oli mielettömän hyvä! Ainakin avokadotoastia on kokeiltava kotona, tuorejuusto (?) teki avokadolevitteestä vieläkin täyteläisemmän. Myös acai-kulho oli paitsi syötävän hyvän näköinen, myös kivaa vaihtelua perinteiselle lasista nautitulle smoothielle.

Tämä aamu taas aloitettiin aikaisilla torikahveilla Tampereen päässä, kiva kun olemme ehtineet viettää kesällä täälläkin aikaa. Pian biksut päälle ja rannalle ottamaan ilo irti hellepäivästä :) Ihanaa keskiviikkoa murut!

4 thoughts on “Breakfast Moment

    1. It definitely was a great one! I really like the atmosphere at The Cock, I would love to try their dinner sometime :)

  1. Ai että miten hyvän näköistä! Tuolla tuleekin varmaan tämän lukuvuoden aikana käytyä, uusi koulu kun on melkein naapurissa! :)

    1. Oli kyllä niin herkullinen breku, ah! Kannattaa käydä testaamassa, vaikka joku aamu ennen koulua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *