Workwear 24/07/15

Työasuni ovat noudattaneet hyvin samaa linjaa, millaisia asuja täällä on aikaisemmin jo nähty. En myöskään ole koskaan oppinut tapaa valitsen vaatteeni illalla jo valmiiksi, vaan aamulla kiireessä kiskon ylleni mitä kaapista sattuu löytymään. Muutamat luottoneuleet- ja paidat ovatkin olleet kovassa käytössä, hameet ja mekot taas ovat päässeet ylle yhden käden sormin laskettavin kerroin, kiitos kuluneen kesän säiden.

Viime perjantaina kuitenkin päätin vetäistä hameen ylle, vaikka asteet eivät luvanneet kipuavan kovin korkealle. Nyt on heinäkuu hitsivie! Ostin tämän Mangon valkoisen kynähameen jo alkukesästä ja tykkään sen raikkaudesta kovasti, hame vain on todella rypistyvää sorttia. Jokin jämäkämpi yksilö olisikin ihana! Lindexin pusero taas on ollut kaapissani jo useamman vuoden, mutten jostain syystä ole käyttänyt sitä aiemmin vielä kertaakaan. Kukkakuviosta tulee hieman mummovibat, mutta jokin puserossa on kuitenkin estänyt minua myymästä sitä eteenpäin. Ja onneksi en ole myynyt, sehän näyttää huomattavasti raikkaammalta valkoiseen yhdistettynä! Printeillä saakin helposti piristettyä muuten simppeliä työpukeutumista :)

Workwear3

Workwear5 Workwear2

Workwear4

Workwear1

Blouse / Lindex
skirt / Mango
bag / Mulberry
shoes / Wonders
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)
sunnies / Ray-Ban

My workwear style has been pretty similar during the summer, and you’ve already seen a few examples of them here. I’ve never been good at planning my outfits beforehand, and since I’m always in a rush, it would be so much easier if I had clothes ready for the day! It’s also been a pity that I haven’t been able to wear skirts or dresses that much, because it’s been a real cold summer this year.

Last Friday I decided to wear a skirt to work – no matter what the weather was! Luckily it turned out to be a beautiful and warm summer day, so the skirt was a great choice. I’ve had this floral blouse for a few years already, but for some reason I haven’t worn it before. It had felt a bit too granny, if you know what I mean? Now I wanted to try to wear it with a white skirt to make it look a bit more fresh, and I liked the combination myself! What do you think? :)

17 thoughts on “Workwear 24/07/15

 1. Moi Jonna!

  Mikä Mulberryn malli kuvissa näkyvä laukku on? Haluaisin kovasti hankkia lähiaikoina klassisen nahkaisen mustan laukun, ja tuo näyttäisi juuri sellaiselta. Oletko tykännyt laukusta käytössä? :) Käytätkö sitä koululaukkuna, jos ei tarvitse mahtua läppäri mukaan? Vai mahtuuko tuohon sekin? Kiitos jo etukäteen.

  1. Moikka Jasmine! Laukku on nimeltään Del Rey, tämän myynti lopetettiin jokunen aika sitten. Näitä tosin näkee silloin tällöin myytävänä Facebook-kirppiksillä, joten niillä voi vielä onnistaa :) Laukku on aivan ihana ja käytän sitä nyt työlaukkuna sekä usein yliopistollakin. Plussaa keveästä nahasta, jolloin laukku on suht kevyt täyteen ahdettunakin, toisaalta taas nahka ei ole kovin jämäkkää eikä laukku pysy tyhjänä ryhdikkäästi. Omani kylläkin on Soft Spongy nahkaa, kun tätä uudemmissa Del Rey-laukuissa nahka taitaa olla Grainy Print, joka voi olla jämäkämpi. Läppäri menee laukkuun juuri ja juuri ilman suojusta, hätätilassa sekin kulkee siis mukana :) Toivottavasti tästä on apua!

 2. Kaunis kokonaisuus!:) Tämä sää on jo niin naurettava, ettei viitsi enää edes kommentoida sitä. Itse aina talvella unelmoin siitä, kun kesällä voi laittaa kaikki ihanat mekot yms päälle mutta nyt olen haaveillut koko kesän siitä kun saan pukea lämpimät syysvaatteet päälle. Täytyy päästä lomalle, ei muu auta!:)

  1. Kiitos kaunis! :) Sanopa muuta, enää ei kyllä jaksa edes elätellä toiveita ja ajatella positiivisesti.. :D Aivan uskomattoman surkea kesä ollut säiden puolesta, arh! Noh toisaalta, eipä ole haitannut istua töissä. Ja Italian lämpö tuntuu sitten erityisen ihanalta muutaman viikon päästä.. ;) Onko sinulla jotain lomasuunnitelmia?

   1. Oi Italia, mitä kaikkea te tulette syömään!:) Tarkoitus olisi päästä viettämään meidän häämätkaa elokuussa/syyskuussa mutta koska meillä on todella vähän aikaa käytössä niin ollaan päätetty jakaa sitä monelle longweekendille. Ensimmäinen mikä mulla olisi mielessä on englanninmaaseutu ja Dartmoor (nähtyäni tämän kuvan National Geographicissä: http://ngm.nationalgeographic.com/visions-of-earth/img/0715-england-wistmans-wood-670.jpg). Olen syntynyt englannissa, joten sinne on aina mukava palata.

    Odotan teidän Italia vinkkejä ja kuvia!

 3. Aivan mielettömän upee asukokonaisuus <3 täällä on myös uhmattu lämpöasteita ja laitettu hame töihin, vaikka mitkään kovin lämpöiset ilmat eivät olekkaan olleet :D voi miten sulta aina löytyykään noin upeita vaatteita joita vielä kaikenlisäksi osaat yhdistellä noin upeesti :)

  1. Kiitos paljon Emilia! Just näin – oikea asenne pukeutumisen suhteen! :D Kesävaatteita ylle vaikka väkisin. Ja hei kiitos vaan, ihana jos meillä menee maku yks yhteen :)

 4. Vau onpas kaunis pusero! :) Täältä löytyisi heti ostaja jos puserosta päättäisit luopua. ;) Sopii tosiaan kivasti valkoisen kaveriksi!

  1. No se on! Pääsee ihan eri tavalla edukseen valkoista vasten :) Heh, toivottavasti en tule tästä luopumaan, mutta pidän sinut mielessä ;)

 5. Aivan ihana asu jälleen kerran! Olet viikko sitten julkaissut instaan kuvan nesperro-muki kädessä, mistä päälläsi oleva jakku on? ??

  1. Kiitos paljon Julia – ihana jos tykkäsit! Jakku on Zarasta jo muutama vuosi sitten ostettu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *