This Week

Tällä viikolla olen…

– laskenut, että kesätöitä on enää kolme viikkoa jäljellä. Samalla ihanaa tietää loman häämöttävän pian jo edessä, mutta samalla taas ahdistavaa tajuta, miten pitkällä kesä jo on!

– madaltanut odotuksiani hellesään suhteen ja vetäissyt hameen ylle mittarin luvatessa edes +18 astetta. Hyvin pärjäsi!

Helsinki1

– katsonut jo alustavia kurssivalintoja ensi syksylle. Niin, sanoinhan ahdistuvani kesän lopusta, mutta ehkä jokin osa minusta samalla myös jo salaa odottaa syksyn alkua ja Vaasaan paluuta.

– samaa teemaa jatkaen – olen myös ostanut ensimmäisen syystakin keskellä heinäkuuta. Ja ihanan takin ostinkin!

Helsinki5

– herännyt pellvalakanoista ja tajunnut vasta nyt, miten ihana materiaali se on! Tästä lisää myöhemmin.

– viettänyt keskellä viikkoa tortillailtaa ystävien kanssa luonamme. Tarkoitus oli mennä Skifferiin, mutta koska taivaalta tuli vettä, siirryimme varasuunnitelmaan. Paikasta viis, olin niin iloinen kun saimme kaikki pitkästä aikaa koolle!

Helsinki4

– saanut tavallisen tiistai-illan ratoksi itkupotkuraivarit kotona, eikä mikään tuntunut menevän putkeen. Onneksi tällaisia känkkäränkäpäiviä tulee aika harvoin, ja seuraava päivä on aina parempi!

– nauttinut kesäillasta ihan extempore ystävän kanssa, ja kesäsuunnitelmista valitellessa päätynytkin toteuttamaan yhden niistä – Finnair Sky Wheel check! Ei siinä voinut kuin todeta, että kyllä kaupunki näytti upealta yläilmoista laskevan auringon säteiden lomassa. Samalla totesimme maisemia katsellessa myös, että merelle on vielä jossain muodossa päästävä – me tahdotaan sellaiselle turistien sightseeing-ajelulle!

Helsinki3

– todennut kesäillassa kotiin ajellessa, että elämä on aika ihanaa just nyt!

14 thoughts on “This Week

  1. Kiitos kovasti! Tarkempia asukuvia tulossa luultavasti huomenna :) Takin ostin Zarasta, sellaisen viittamaisen vaalean villakangastakin – oih!

 1. Niin täydellinen lopetus tälle postaukselle tuo viimeinen “todennut, että elämä on aika ihanaa just nyt”, sitähän tää kyllä just nyt on ♥ aivan ihastuttavia kuvia ! Tuli kyllä niin hyvä fiilis tästä, että ei voi viikonloppu paremmin alkaa :’)

  1. Hih, ihana Emilia! Kiva jos hyvä fiilis välittyi sinnekin :) Mukavaa sunnuntain jatkoa <3

 2. Hei, mistä tuo ihana pusero on? Upeat värit siinä, ja myöskin postaus tällainen hyvänmielen tuoja :)

  1. Se on jo pari vuotta vanha Lindexin pusero, lisää kuvia asusta tulossa huomenissa :) Kiitos sinulle – ihana jos postaus sai aikaan hyvän mielen sielläkin!

 3. Ihana asu! Varsinkin tuo nahkatakki näyttää juuri sellaiselta mitä olen etsiskellyt, saako kysyä mistä se on? :) Täällä ainakin kovasti odotellaan syksyä, ihanaa ruskaa! saatoin jopa ostaa (alesta kylläkin) talven ekat Uggit, tätini ostaessa minkkiturkin! :-D

  1. Kiitos paljon Julia! Nahkatakki on tekonahkainen, mutta ainakin omasta mielestäni erehdyttävästi aidon tuntuista nahkaa ja Zaran TRF-puolelta peräisin :) Omani ostin alkukesästä, mutta olin näkevinäni näitä ainakin nettikaupan puolella, joten ehkä löytyisi vielä kaupoistakin. Heh, täytyy tosiaan olla ajoissa syyshankintojen kanssa, niin hullulta kuin se tuntuukin! :D

 4. Aivan ihana asukuva! Tuosta olisi mukavaa saada lisää kuvia. Näytät upealta! :)

 5. Tulipas hyvä mieli tätä postausta lukiessa :)
  Finnair sky wheel oli upea viime kesänä ja pakko se on vielä käydä kokemassa ilta-auringon aikaan!

  1. Ihana kuulla, kiitos :) Helsinki näytti kyllä ilta-auringossa aika maagiselta, joten suosittelen uusintavisiittiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *