Summer Lips

Kesämeikin ehdoton suosikkini on punaiset huulet. Huulipuna raikastaa ilmeen hetkessä, sekä on nopea ja helppo tapa saada näyttävyyttä meikkiin, kun silmät voi jättää vähemmälle huomiolle. Minulla on pari punaista huulipunaa, joiden käyttöä vaihtelen hieman vuodenajan mukaan – näin kesäaikaan vakiopunani on Diorin kaunis korallinpunainen sävy Riviera. Etenkin iltameikissä olen viime aikoina ollut hieman laiskemmanpuoleinen, jolloin kirkas puna saa toimia päätekijänä meikissä.

Diorfixit3 Diorfixit1

Punaisen huulimeikin kanssa kannattaa kiinnittää huomiota pysyvyyteen ja siistiin jälkeen. Tunnustaudun hieman kehnoksi huultenrajauskynän käyttäjäksi, enkä oikeastaan edes omista juuri punaiselle punalle sopivaa versiota (hankintalistalle!). Tähän asti olen käyttänyt Diorin väritöntä Universal Lip Lineria, joka tuo hieman kestävyyttä punaan. Tällä kertaa kuitenkin testasin hetki sitten Diorilta kokeiluun saamaani Fix It 2-in-1 Prime & Conceal -monitoimituotetta, joka kuuluu tulevan syksyn uutuuksiin.

Diorfixit2

Fix it näyttää hämäväästi Lip Glow’n hylsyltä, tämä on kuitenkin tarkoitettu pohjustukseen sekä pienten virheiden ja esimerkiksi tummien silmänalusten peittoon – siis varsin näppärä korjaustuote meikkipussissa mukana kannettavaksi. Puikon läpinäkyvä keskiosa taas lupaa samalla kosteuttaa, joskaan tästä ominaisuudesta en ole ihan niin vakuunnut. Pohjustukseen tämä kyllä toimi hyvin, itse levitin tuotetta vain kevyeltään huulille, jotta vältytään ikävältä meikkivoidehuuliefektiltä. Kokeilin Fix It’iä myös silmänalusilleni – panda suosittelee!

Diorfixit4

Ja tässä vielä lopputulos punan kanssa! Tykkään tämän kevyestä koostumuksesta kovasti, ja värikin on just eikä melkein kesään sopiva. Kiinnostaisiko teitä muuten postaus, jossa voisin mahdollisesti videon muodossa esitellä joitakin uusia kosmetiikkasuosikkejani, joita ei ole täällä vielä aiemmin näkynyt? Muutamia uusia lemppareita on nimittäin tullut, ja mielelläni vinkkaisin niistä teillekin :)

My absolute favourite makeup product during the summertime is a red lipstick. It’s the best trick to draw attention from your tired face with a bright colour on your lips, and it’s also a real quick way get a great evening look. I haven’t used much eye makeup lately – just add some lipstick and voila! My favourite colour at the moment is this beautiful coral red Riviera from Dior, I think it’s perfect for summer.

I also got to try some new products from Dior and their Fall/Winter collection. When wearing some bright colour on your lips it is important to prime it well. I tried this Fix It 2-in-1 Prime & Conceal, and it worked well as a primer for the lipstick. It’s also a great coverage for dark eye circles!

22 thoughts on “Summer Lips

  1. Niin tosiaan tuovat! Siinä jäävät mustat silmänaluset kakkoseksi, hehe ;) Eikun puna käyttöön sielläkin!

 1. Kosmetiikka uutuudet kiinnostaa :). Tämä diorin uutuus tuote saattaa päätyä ostoslistalle seuraavalle tax free reissulle, niin monitoiminen tuote on.

  1. Jee, kiva kuulla! Mitähän videosta tulee, kun ei ole taas aikoihin niitä tehnyt.. :D Toivottavasti ehdin pian kuvaamaan!

  1. Tosi kiva kuulla! Minulla olisi vinkattavana niin hius- kuin meikkituotteitakin, joten ajattelin että videolla voisin näppärästi esitellä useampia :)

 2. Kiinnostaa videopostaus:) Minkä hintainen toi concealer on? Itselläni on ollut Air de Teint käytössä mutta nyt kaipaan jotain uutta meikkivoidetta ja peitetuotteita.

  1. Tosi kiva kuulla! Pressitiedotteen mukaan hinta-arvio on 43 euroa, jotain sitä luokkaa siis, ja tulee myyntiin elokuun tienoilla :)

 3. Oi tommoinen on ehdottomasti laitettava ostoslistalle! mulla on ollut se universal liplinerkin ties kuin kauan, onko se hyvä? kannattaako sitä ostaa? :)

  Hei itse annan myös meikkivinkin, nimittäin kynislakka semmoisen! Mun uusin ihastus, Lumenen Gel Effect-kynsilakka! Olen nyt hamstrannut melkein kaikki sävyt kyseisestä lakasta, se vaan on niiin hyvä! Yksi lakkauskerta riittää, kynnet kuivuu hetkessä ilman kuvattajia ja lopputulos ihan geelilakkausmainen ja kestävä! Parasta on, että putelin hinta, ainakin eilen anttilassa, oli 3,90€! Suosittelen kokeilemaan ;)

  1. Mä olen tykännyt kyllä tuosta Universalista, kynä on ainakin kulunut sitä tahtia, että on sitä käytettykin. Tosiaan vahvemmille sävyille, kuten juuri punaisille, suosittelisin ehkä kuitenkin punan väristä kynää, jolloin saa vielä intensiivisemmän huulimeikin.

   Hei kiva kun laitoit itsekin vinkkiä jakoon, kiitos! Minulta taitaa joku Gel Effect löytyäkin kaapista, joten täytyy testata :) Juuri sellainen geelimäinen lopputulos kynsilakoissa on minunkin mieleeni!

 4. Täällä toinen panda ilmottautuu! Mitäs luulet, kannattaako tuohon satsata vain silmien takia vai pitäiskö silmänalusille ostaa ihan sille tarkoitettu? Kaikkea on kokeiltu niin kaikkea mikä vähänki vois toimia, haluis kokeilla mut tuossa vähän epäilyttää kun se ei ole ihan peitetarkoitukseen per se :D

    1. Eipä kestä! Tuo on niin kullanarvoinen vinkki, että pitääkin laittaa jakoon ;) Toivottavasti toimii sullakin!

 5. Heippa Jonna, tuo Diorin Riviera -sävy on myös eräs mun kesäsuosikeistani! Toinen mielestäni oikein kaunis kesäpuna on M.A.C.:n Lady Danger -mattapuna, jota suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Kiitos ihanasta blogista, ja oikein aurinkoista kesää sinne! http://arcticvanilla.com/

  1. Kiva kuulla, se on kyllä hyväksi todettu! Vähän vierastan mattapunaa ajatuksena, kun olen tottunut kiiltävämpiin puniin, mutta ehkä täytyisi joskus kokeilla :) Kaunis kiitos itsellesi ja kuin myös ihanaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *