Panama Hat & Peonies

Balmuirpanama1

Mahtavaa heinäkuun ensimmäistä! Olen niiin fiiliksissä loppuviikolle luvatuista hellesäistä. Niistä nyt ei tietysti pääse toimiston loisteputkivalojen alla paljoa nauttimaan, mutta sekin piristää jo hurjasti, kun voi pitää kahvitauon ulkona – työpäivän jälkeisistä kesäilloista puhumattakaan. Suunnittelimme loppuviikolle kesän ensimmäisiä puistolounaitakin – ihanaa! Hellekeleihin sopii uusi Balmuirin panamahattuni, jonka sain eilen käydessäni merkin showroomilla pikaisesti töiden jälkeen. Kirjoittelin panamahattuinnostuksestani jo viime kesänä, ja tämä tässä on kyllä yksilö täydellisimmillään! Valkoinen keveä pusero, farkkushortsit, eilisessä postauksessa näkyneet nahkaespadrillot… toimii!

Nyt puhutaan elämää suuremmista asioista, mutta pakko vielä jakaa kanssanne eräs vinkki. Pionit ovat liljojen ohella lempikukkiani, ja juuri nyt niistä pitäisikin ottaa ilo irti kauden ollessa parhaimmillaan. Ne ovat kuitenkin niin himskatin kalliita, että olen vasta kerran aikaisemmin raaskinut ostaa näitä kotiin (8-10€ kappale, huh!). Nyt korvat hörölle, sillä leikkokukka-aarreaittani Plantagen myy viiden kappaleen kimppua reilun kahdeksan euron hintaan! Voi että miten tuo kimppu onkin ilahduttanut viime päivinä, toivottavasti kestäisivät vielä pitkään :)

I’m so excited that we’ve finally gotten some heat here in Finland as well! The weather is going to be amazing for the rest of the week – 30 degrees I’m ready for you! Not that I will be able to enjoy the weather that much when I’m at work, but at least we can take our afternoon coffees outside and enjoy a bit of sun. On the weekend I’m definitely going to wear my new panama hat I got from Balmuir – I bet it will look perfect with denim shorts.

12 thoughts on “Panama Hat & Peonies

 1. Tuo panamahattu on kyllä hirmu kaunis! Ja Plantagen-vinkki tuli kyllä tarpeeseen, koska pionit ovat monesti tosiaan ihan törkeän hintaisia. Harmi, että täällä Turussa Plantagen on vähän syrjässä, mutta ehkä joku päivä… :)

  1. Se on – tuo pieni koristeyksityiskohtakin tekee tosi paljon! Ja hei mahtavaa :) Alempana vinkattiin myös Lidlistä, jossa kolmen kimppu maksaa 3,99e!

  1. Kerran katsoinkin Lidlissä niitä, mutta silloin oli vain sellaisia viininpunertavia. Jos löytyy vaaleanpunaisiakin, niin mikä ettei, kiitos vinkistä!

 2. Kaunis kuva, kauniit kukat ja ihana hattu, sopii varmasti moneen asuun mukaan. :)

  Pionit ovat todella kauniia, mutta liljat on se oma ykkösjuttuni – viime vuonna niitä sai kimpuissa Lidlista 4 eurolla, odottelen kiivaasti josko niitä taas alkaisi näkyä siellä niin saisi kukkia kotiin!

  1. Kiitos Minna! Täytyy pian kuvata jotain asua hatun kanssa tännekin :) Minäkin tykkään kyllä hurjasti liljoista, mutta niitä saa onneksi ympäri vuoden, niin nyt täytyy nauttia pionikaudesta!

 3. Koko Suomi on ihan onnessaan kun aurinko vihdoin paistaa ja koko maailma (ainakin online) rakastaa pioneita:) Olen kaikkien kanssa täysin samaa mieltä: aurinko ja pionit=<3. Tampereella saa myös Sokoksen vieressä sijaitsevalta Puketti-nimiseltä kukkakaupasta ihan kohtuu hintaan pioneita (joku 5-7e kimppu). Nyt täytyy kaivata jostain se oma aurinkohattu… Kiitos inspiraatiosta!

  1. Sano muuta – koko Helsinki on täälläkin yhtä hymyä! Heh, kaikki tuntuvat tosiaan olevan nyt pionien perään ja sen ovat erinäiset kukka- ja ruokaketjutkin huomanneet ;) Ei sillä, ettenkö kuuluisi itse samaan poppooseen! Kiitos sinulle taas kivasta kommentista :)

  1. Voih, meillä on koko ajan selaimella auki erinäiset matkatoimistojen sivut, mutta emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi varata matkaa :D Italia alkaa kyllä vahvasti viedä tällä erää voiton! Heh, huikkasinkin poikkikselleni esitellessäni hänelle tätä hattua, että miten hyvin se sopisi Italiaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *