Paisley Shorts

Kesä tuntuu lipuneen ohi ihan hurjalla vauhdilla. Okei, onhan tätä vielä vaikka kuinka paljon jäljelläkin, mutta ainakin kesäkuu meni ihan hujauksessa, eikä kesätöitäkään ole jäljellä enää kuin kuusi viikkoa. Ja samalla tuntuu, ettei ole ehtinyt tehdä mitään tai saada mitään aikaan. Ahdistus! Noh, ei kesän pidäkään olla pelkkää suorittamista, ja on sitä silti huomaamattaan ehtinyt tehdä kaikenlaista. Toivottavasti heinäkuusta saataisiin hieman lämpöisempi, niin pääsisi toteuttamaan kaikkea kivaa kesälistalta, kuten käymään mökillä, Lintsillä, Hernesaaren rannassa, Porvoossa… Ihana ihana kesä!

Täältä tulisi kuitenkin taas yksi kesäasu. Viime viikkoisina hellepäivinä inspiraatio pukeutumiseen tuntui olevan huipussaan, kun pääsi pitkästä aikaa pukemaan shortseja ja mekkoja. Vaikka olenkin alkanut innostua mekoista, niin kauniit istuvat shortsit ovat edelleen kesäsuosikkejani. Nämä Zaran kuosishortsit vilahtivatkin jo ostospostauksessani, eivätkö olekin päheät! Nyt juoksujalkaa töihin – mukavaa tiistaita!

Shortsit1 Shortsit2 Shortsit4 Shortsit5 Shortsit3

Blazer / Zara
top / Zara
shorts / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch

The summer has gone by soo quickly that it’s hard to understand it’s already July. At the same time it feels like I hadn’t had time to do anything during the summer! It’s mostly just a feeling though, of course I’ve done lots of summer things such as eaten icecream on a beach, spent summer evenings out with my friends and so on. And of course there’s still summer left!

Last week it was very warm here in Finland, so finally we got to wear some summer outfits. I told you how I’ve been more into dresses and skirts lately, but I’m still a lover for beautiful shorts. I bought these Zara shorts a while ago, and I have a strong feeling that these will be my summer favourites!

18 thoughts on “Paisley Shorts

  1. Kiitos Pinja! Voi kun tulisi hieman lämpimämpää ja shortseja pääsisi pian taas pitämään :)

  1. Alexa on kyllä varmasti heittämällä suosikkilaukkuni! Tämä on Regular – arkikäyttöön loistava koko :)

 1. Kiitos postauksesta. Ihan mahtavat shortsit kyllä! Itse en ole löytänyt vielä kivoja shortseja tänä kesänä vaan vanhat same old J.Crewn yksilöt tuntuuvat löytyvän aina päälle. Haaveilen silkkishortseista mutta en tiedä ovatko ne kovin käytännölliset helteillä. Ottaisin heti tuollaiset saman kuosiset kuin sinulla jos olisivat jotain ihanaa silkkilä eikä ylihinnoiteltuja. Onhan meillä kuulee vielä runsaasti kesää jäljellä! Ei sitä kannata miettiä liikaa, vaan elää tässä ja nyt. Elokuuon kuitenkin jollain tavalla aika ihana myös kun silloin pääsee saaristoon (tai me mennään) ja sadonkorjuun aika on mun mielestä tosi kiva. Pimeät mutta lämpimät illat myös sisältävät tietynlaisen tunnelman. Kaikkea kivaa vielä edessä siis!:)

  1. Kiitos sinulle – mukava kun aina kommentoit! Oih, kun pääsisi J.Crew’lle joskus shoppailemaan, merkillä on niin paljon kivoja juttuja. Silkki on kyllä mukavan viileä materiaali, mutta luulisi shortseissa ryppyyntyvän herkästi, hmm.

   Nimenomaan, onhan kesää vielä jäljellä vaikka kuinka! Jotenkin sitä vain aina kesän tässä vaiheella rupeaa miettimään, kuinka ei ole ehtinyt tekemään mitään, vaikka tosiasiassa koko kesä on vasta edessä ;)

 2. Niiin makeet shortsit! Toivotaan joo lisää hellepäiviä heinäkuulle! Tällä hetkellä näyttää ja tuntuu ihan liian syksyiseltä!!! Hyi! Eihän sitä taas jaksa pitkää syksyä ja talvea, jos oikea kesä jäi viikonlopun mittaiseksi :D

  1. Nuo ovat kyllä ihan superit! Ja jep, tänään on kyllä näyttänyt niin syksyiseltä, että apua.. Toivottavasti pian saataisiin taas lämpöä ja aurinkoa! :)

 3. Upeita kuvia! En voinut olla kiinnittämättä huomiota, miten laadukkaita ja hyvin onnistuneita kuvia sun kuvaaja on saanut räpsittyä :) Itse olen kokenut (ihmisten) kuvaamisen vaikeaksi aurinkoisella säällä kun heti tulee varjoja tai ylivalottumisia… Onko sulla antaa mitään vinkkejä, miten kuvat saa paisteessa onnistumaan? :)

  1. Voi kiitos! Sain tällä kertaa poikaystäväni kameran taakse, joten hän varmasti ilahtuu kehuista, heh ;) Aurinkoisella säällä koen itse parhaaksi valita hieman varjoisan kuvauspaikan suoran auringonvalon sijaan, näin välttää niin kovat varjot kuin ylivaloittumisenkin. Kuten voi nähdä, niin nämäkin on tosiaan kuvattu varjossa :)

  1. Ne ovat minustakin ihanat! Nyt vaan toivotaan kivoja kesäsäitä, niin pääsisi toteuttamaankin näitä suunnitelmia :)

 4. Todella kiva asu jalleen kerran! Sun arkityyli on hyvin ‘smart’ ja vastaa mun tyo-lookkiani (tuo kertoo aika paljon mun arki-lookista joka ei ole se edustavin). En tosin shortseissa mene toihin ja korot on oltava AINA.

  Ala pliis viela manaile kesan loppua. Mulla on lapset viela koulussa ensi viikonkin ja sitten vasta Suomeen lomalle. Silloin ne helteet alkaa….. hehe.

  1. Kiitos paljon Sanna, ihana aina bongata uusia lukijoita täällä kommenttiboksissa! Heh, kuuluvat ne colleget, neuleet ja verkkarit minunkin arkilookiini ;) Oppisipa itse käyttämään korkoja useammin, minulla ne ovat käytössä lähinnä vain iltamenoissa.

   Ja anteeksi, ei saisi tosiaan manata!! Onhan tässä kesää edessä vielä vaikka kuinka, toivotaan tosiaan että viikon parin päähän osuisi helteetkin ;) Mukavaa loman odotusta ja Suomeen paluuta!

 5. Mulle tuli kuule kans samantyyppinen ahdistus toissapäivänä! Tajusin, etten ole käynyt Tukholmassa tai tehnyt kotimaassa kivoja kaupunkivisiittejä. En ole käynyt kertaakaan puistojumpassa tai päässyt bilettämään. Kavereitakin nähnyt aivan liian vähän…

  Toisaalta taas olen saanut kotia puunattua ja saanut sisustusprojekteja aikaiseksi. Paljon meni aikaa myös toisen kämpän metsästämiseen uuden työn takia, ja kun se viimein löytyi, aikaa vei tietenkin sisustuksen suunnittelu ja toteutus. ;)

  Vaikka olisi kiva saada asioita listalta tehtyä, täytyy muistaa, että jokainen kesä on erilainen ja hyvä itsessään. :) Ei siitä mihinkään pääse, että nämä kesäkelit eivät ole olleet niitä parhaimpia ainakaan oman listani asioiden toteuttamiseen.

  Kesää on todellakin vielä jäljellä! Loppupeleissä lyhyessäkin ajassa ehtii tehdä vaikka mitä jos pistää hösseliksi! :D Elokuussa saatetaan saada jopa ne lämpimät ilmat…

  1. Näinhän se on, että on sitten kuitenkin saanut aikaiseksi jotain muuta! Ihanaa että olet löytänyt kämpän ja saanut sitä jo sisustettuakin :) Täälläkin pörrää pahemman luokan sisustuskärpänen, pitäisi vihdoin saada taas muutama juttu etenemään täällä kotona!

   Ja kyllä – jokainen kesä on ihana <3 Meillä on nyt vihdoin matkakin varattuna, joten ainakin päästään viikoksi lämpöön, jos ei helteitä enää tänne koti-Suomeen suotaisi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *