OOTD – Grey Tee

Terkkuja taas Tampereelta! Tulimme tänne eilen viikonlopun viettoon, sekä juhlistamaan koulukaverimme läksiäisiä. Eilen illalla kävimme myös pyörähtämässä Laukontorin läheisyydessä kuuntelemassa Tammerfesteillä esiintyvää Haloo Helsinkiä, olipa kiva kuulla Kuussa tulee ja muut suosikit livenä. Tänään taas ehdimme kierrellä kaupungilla ennen illan juhlintoja, ja onneksi sattui ihana kesäpäivä! Näistä ei ole liikaa päässyt nauttimaan, joten otimme kaiken ilon irti auringosta ja lämmöstä. Ihana kesä ja ihana Tampere!

Päivästä lisää myöhemmin, tässä kuitenkin asua. Harvemmin tulee esiteltyä päivän asua näin reaaliaikaisesti, mutta tehdäänpä kerrankin poikkeus! Ei kai niiden asupostausten tarvitse aina niin ihmeellisiä olla ja monilla kuvilla varustettuna, vaan voivat olla välillä tällaisia huolettomampiakin? Huoleton on itse asukin, valkoiset revityt farkut ja rento mutta täydellisesti laskeutuva Samsoe&Samsoen t-paita, jonka kerroinkin aikaisemmin löytäneeni Tukholmasta. Teepparin perään kyseltiin jo Instagramissa, ja löysin prikulleen saman mallin myynnistä täältä* :) Nyt pikkuhiljaa laittautumaan iltaa varten – hauskaa lauantaita teillekin!

Tampere6

 T-shirt / Samsoe&Samsoe (find here*)
jeans / Zara
bag / Mulberry
shoes / Tory Burch
sunnies / Ray-Ban

It’s not often when I’ve got time to write outfit posts at the very same day, but here’s what I was wearing earlier today. I don’t think outfit posts always have to be so special and considered with a plenty of pictures, or what’s your opinion? My outfit today was very relaxed and casual – nothing more than white jeans and a grey tee. I already got some questions about the t-shirt on Instagram, you can find the same here* :) Now I should get ready for the evening, since we’re celebrating our friend’s farewell party today. Have a nice Saturday you all!

*Sisältää mainoslinkin / Commercial links

20 thoughts on “OOTD – Grey Tee

 1. Kiva asu! Todellakin asukuvat voivat olla joskus tällaisia yksittäisiä pikaisesti napattujakin.

  Tein itsekin eilen iltalenkin Laukontorin kautta, jotta kuulisin vähän Haloo Helsinkiä. :)

  1. Mukava kuulla, kiitos Katri! Voi siis jatkossakin laittaa joskus tällaisia pikaisempiakin räpsyjä, tuleehan se asu esille näissäkin :) Olisi ollut kiva päästä Haloo Helsinkiä ihan kunnolla, mutta kuuli sentään vähän!

 2. Kiva tuo t-paita, minun makuuni on nuo väljät, nätisti laskeutuvat paidat. Siistejä, mutta rentoja. Eikä tarvitse olla kiskomassa helmaa alaspäin, kuten joidenkin tyköistuvien t-paitojen kanssa. :D

 3. I agree with you that one good photo is better ;) This look seems very comfy! Have a nice day Jonna;)

  1. That’s great to hear! Maybe I can publish a post like this another time as well :) Thank you Karola and have a lovely week!

 4. Hyvin koordinoitu asu–lisää tälläisiä:) Kävit ilmeisesti Näsilinnassa? Siellä on kyllä ihana miljöö, käymme usein koiran kanssa siellä lenkillä tai ottamassa aurinkoa (sen yhden kerran kun aurinko paistoi).

  1. Kiitos A! Kyllä vaan, Näsilinna oli aivan upea! Tulossa vielä lisää kuvia tuolta, en malttanut olla kuvaamatta kun kaikkialla oli niin kaunista :)

 5. Näin sinut lauantaina baarissa ja pakko sanoa, että vitsit sentään kuinka kaunis olet! Olen seurannut blogiasi pitkään ja oli ihana huomata, että vaikutit yhtä herttaiselta ja positiiviselta livenäkin. Olin melkein tulossa moikkaamaan, mutta en (onneksi siinä juhlakunnossa) kehdannut :) ensi kerralla sitten! ;)

  1. Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentistas – kirjoitit niin kauniisti! Olisipa ollut kiva vaihtaa pari sanaa baarissakin – on aina niin mukava nähdä keitä siellä oikein juttujani lueskelee :) Tule sitten ensi kerralla vetäisemään hihasta juhlakunnossa tai ei, jooko ;D Kiitos vielä, sait ison hymyn aikaan täällä päässä!

 6. Pakko kysäistä oletko teetänyt alexaan lisää reikiä hihnaan? Ostin juuri itselleni kyseisen laukun ja pitkähkö hihna hieman mietityttää, koska pituutta minulta itseltäni ei kovin paljoa löydy ja laukku jää inhottavasti juuri pepun alle. Uskallanko siis viedä laukkuni suutarin käsittelyyn? :)

  Kiitos ihanasta blogista sinulle! :)

  1. Muistaakseni kävin kyllä tuolloin teettämässä lisäreikiä hihnaan, olisikohan ollut Stockan alakerran suutarilla. Hihnan pituus on nyt minulle huomattavasti parempi :) Eikun suutarille siis, kyllä he varmasti osaavat hommansa!

   Ja kiitos itsellesi, ihana että luet! :)

 7. Hei, mikähän koko sulla on tuosta teepparista käytössä? Pohdin kovasti XS:n ja S:n välillä… Kaunis asu, kuten sulla aina!

  1. Mulla on koko XS, ja teeppari on kyllä tosi löysää ja reilua mallia. Suosittelisin siis ottamaan mielummin pienemmän koon, jos kahden välillä emmit :) Kiitos Ida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *