Little White Dress

Olipa taas ihana viikonloppu! Lähdimme perjantaina töiden jälkeen ajamaan mökille, ja oli niin rentouttavaa päästä grillaamaan ja saunomaan, talviturkkikin tuli vihdoin heitettyä. Lauantaina taas palasimme takaisin kaupunkiin, mutta pienikin visiitti muualla teki hyvää. Huomaa muuten, että viikonloppu tuntuu paljon pidemmältä, kun lähtee vähän muihin maisemiin ja tulee tehtyä muutakin kuin löhöiltyä kotona! Nyt palaa taas mielellään tänään sorvin ääreen :) Onneksi seuraava mökkiviikonloppukin on jo sovittuna muutaman viikon päähän – odotan tätä tyttöjen reissua jo niin innolla!

Viikonlopun säitä ei voi juurikaan kehua, mutta tässä asua parin viikon takaa, kun vielä nautittiin lämpöasteista. Pilkahdus asusta näkyikin jo postauksessa, jossa esittelin tämän aleista hankkimani punaisen pikkupaholaisen. Punainen sopii mielettömän hyvin valkoisen kanssa, voiko kesäisempää yhdistelmää ollakaan. Olen kyllä ollut niin tyytyväinen tähän alelöytööni, täydellinen lisä piristämään näinkin simppeliä asua! Lisää asuja clutchin kanssa luvassa ;) Tsemppiä maanantaihin!

Punainenlaukku1 Punainenlaukku2

Littlewhite1

Littlewhite2

 Dress / Zara
faux leather jacket / Zara

shoes / Wonders
bag / Mulberry
sunglasses / Ray-Ban

You already saw a peek of this outfit when I introduced to you my sale find – this beautiful Bayswater Clutch Wallet from Mulberry. So here’s the first outfit with the bag! I absolutely love the colour, and I think red looks amazing with white. Here’s a great example how easy it is to make a simple outfit a bit more interesting with a statement accessory! What do you think of the outfit? There are more coming up later with this lovely little summer bag! :) Have a great Monday you all!

19 thoughts on “Little White Dress

  1. Thank you Natali! :) I hope it would get warmer and I might wear this dress soon again!

 1. Upea , kaunis Jonna! ♡ Ja laukku on ihana. ♡
  Täällä nautitaan mökkielämästä myös pari päivää. :) Olisi vain ihanampi olla bikineissä kuin fleecessä ja pitkissä housuissa villasukat jalassa. No ehkä sitten elokuussa… ;)
  Ihanaa viikkoa muru! :)

  1. Kiitos muru! Onneksi mökkielämä on ihanaa missä olosuhteissa tahansa, pystyy kunnolla rentoutumaan :) Ja kiva kun sinulla on pidempi loma, niin pakkohan joillekin päiville on osua sitä lämpöä ja aurinkoakin, heh ;) Pidetään siis toiveet yllä vielä elokuun suhteen. Ihanaa viikkoa sinullekin!

 2. Onpa tyylikäs ja raikas asukokonaisuus! Valkea mekko on mitä parhaimpia kesävaatteita. Clutchia olen itsekin metsästellyt ja tuo mulberryn yksilö on melkein kuin karkki :) Kauniita kesäilmoja ja tsemppiä viikon ekaan päivään!

  1. Kiitos kovasti Anni! Valkoinen mekko toimii kyllä aina, olen herännyt tämän vaatekappaleen monikäyttöisyyteen ihan vastikään mekkoihin hurahdettuani. Mulberryn yksilö on tosiaan aikamoinen herkkupala ;) Ihanaa viikkoa sinnekin suunnille!

 3. Hei Jonna, kaunis asu taas kerran! Kiitos myös blogista, jonka sisältö on aina laadukasta ja inspiroivaa :)

  Olen lähdössä elokuun lopussa Roomaan ja tiedossa on runsaasti kävelyä. Voisitko tehdä postauksen asuista, jotka sopisivat kaupunkilomalle? Erityisesti esim. Niken kenkien yhdistäminen kesäasuun kiinnostaisi :D Haluaisin pukeutua tyylikkäästi, mutta silti käytännöllisesti erityisesti kenkien suhteen. Vinkit olisivat erittäin tervetulleita :)

  1. Hei Johanna, kiitos hurjasti kehuista ja palautteestasi! Et arvaakaan, miten paljon tällaisen lukeminen ilahduttaa, lämmin kiitos siis itsellesi kun olet siellä ruudun toisella puolen :)

   Ja hei heititpä ilmoille kivan postausaiheen! Urheilullisempien tossujen yhdistäminen kesäasuihin tuntuu kieltämättä vähän haastavalta, mutta mieleen tuli heti jo jotain ideaa. Laitan tämän siis korvan taakse, toivottavasti ehdin pian myös toteuttamaan! :)

 4. Katsoin itsekin tätä mekkoa Zarassa alkukesästä, mutta jäi kauppaan materiaalinsa vuoksi. Itselläni monet Zaran vaatteet eivät oikein kestä, kutistuvat tai ovat muuten huonolaatuisia ja kangas aina esim rypyssä :/

  1. Minulla taas on ollut hyviä kokemuksia Zaran keinokuituisistakin vaatteista, lähinnä puseroista ja mekoista, jotka ovat säilyneet käytöstä huolimatta useita vuosia. Neuleita taas en sieltä enää osta, koska niiden tietää menevän huonoiksi heti.

 5. Nämä asukuvat todistavat sen, että sinun kannattaisi ehdottomasti laajentua shortsi-ihmisestä mekkoihmiseksi! :) So chic! Nätti neuloshommeli yläosassa ja tosiaan goes perfectly with that red devil of yours. :D

  Ja totta turiset, pienikin maisemanvaihdos saa ihmeitä aikaan! Joskus parasta siinä tosin on paluu tuttuihin maisemiin, nimimerkillä viime viikolla mökkeily oli pelkkää sadetta, tylsyyttä ja kylmyyttä. Arkiaskareet ja ylipäätään se, että on jotakin tekemistä, tuntuikin sen jälkeen suorastaan huipulta! :)

  1. Hehe, olen laajentunut kuule hyvää vauhtia! ;) Nyt jo ihan odotan, että saataisiin taas lämpimämpiä ilmoja, niin saisi mekot taas päälle. Kiitos ihana!

   Ja näinhän se on, aina on ihana kuitenkin palata takaisin arkeen. Hetken totaalirentoutuminen tekee hyvää, mutta lopulta kaipaa kuitenkin taas aktiviteettia ja aikatauluja. Minäkään en kyllä viihtyisi mökillä tällä säällä paria päivää pitempään.. :D

 6. Onpa kaunis mekko, jotenkin rennon näköinen mutta samalla tosi siisti.

  Minunkin tekisi mieli mennä mökille, mutta mies on sitä mieltä että mökillä ei tee mitään jos ei ole helle ja lämpimät uimavedet. Totta toki, kivempihan se niin on, mutta kyllä minusta on myös ihan tunnelmallista istuskella mökissä villasukat jalassa ja pelailla pelejä. ;) Ilman miestä en tuonne mökille voi mennä kun on hänen sukulaisensa mökki niin joudun odottamaan, jos miehen mielestä tulis sopivat säät… :D

  1. Kiitoksia Tanja! Ostin tämän keväällä Barcelonassa käydessämme, hyvä ostos siis :)

   Hih, toisaalta ymmärrän miestäsi, sillä itsekään en viihtyisi kovin pitkään mökillä näillä säillä! Lyhyt visiitti oli sateesta ja kylmyydestä huolimatta kuitenkin ihana, onhan siinä tosiaan oma tunnelmansa lämmitellä sisätiloissa. Houkuttele se mies vaikka sellaiselle lyhyelle reissulle, parempia säitä odotellessa ;)

   1. Kieltämättä joku viikon mökkireissu vesisateessa voisi jossain kohtaa alkaa tylsistyttämään, mutta tosiaan vaikka yhden yön visiitti näilläkin säillä olisi kivaa vaihtelua. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *