Lexington FW/15

Anteeksi jo etukäteen – tätä sanaa ei ehkä saisi mainita vielä tässä vaiheessa kesää, etenkin kun helteitä on hädintuskin vielä edes koettu! Pian elokuun puolelle siirryttäessä on kuitenkin todettava, että syksy on taas askeleen lähempänä. Taas onkin perinteisesti aika kurkata, mitä syksy ja Lexingtonin uusi mallisto tuovat tullessaan!

Tällä kertaa kuvat on otettu vähän eri ympäristössä Lexingtonin showroomin sijaan, kun kävin toukokuussa Spaltin toimistolla. Upeasti sisustettu toimisto toki tarjosi mitä kauneimmat puitteet, jossa vaatteet pääsivät edukseen! Itse mallisto taas poikkeaa minusta hieman Lexingtonin tavanomaisesta tyylistä, ja luvassa on paljon kokeilevampia juttuja. Syysmallistosta löytyy tietysti myös paljon sitä klassista ja perinteistä Lexingtonia, jonka ystävä minäkin olen!

lexingtonfall8

Lexingtonfall10

Lexingtonfall5 Lexingtonfall2 Lexingtonfall12

Lexingtonfall3

Lexingtonfall9

Lexingtonfall4

Lexingtonfall1

Lexingtonfall11

Nahkaa, maanläheisiä sävyjä kuten vihrää ja ruskeaa, hempeää syksyistä kukkakuosia… Muun muassa näistä elementeistä on Lexingtonin tuleva syksy tehty! Omia suosikkejani olivat vaalea naisellinen pitkä takki, kuin myös hennosti ruutukuvioitu harmaa villakangastakki. Takeista kun puhutaan, tietysti myyntiin tulee taas merkin täydellistä tikkitakkia, joka löytyy itseltäni valkoisena – khakivihreänä takki näyttäisi uskomattoman hyvältä syysasussa! Mustan neulemekon taas voisin pukea esimerkiksi syksyiseen toimistoasuun, tällainen klassinen mekko käy eri asustein kyllä todella moneen.

Mitä te pidätte mallistosta? :) Tällä kertaa en ehtinytkään showroomille kuvaamaan kodin puolta, mikä on kyllä todella harmi. Onneksi uutuuksia on tullut jo ainakin Lexingtonin omaan nettikauppaan, josta pääsette saamaan esimakua sisustuspuolelta.

It’s that time of the year again – to reveal Lexington Fall/Winter 15 collection! It seems odd to think about fall already, since we haven’t even had a real summer here in Finland yet. Maybe beautiful clothes make it easier to accept that fall is getting closer? ;)

I shot this collection already in May, and now that some of these are already available on their website it’s time to share these photos with you. In my opinion the line is something different from their previous collections, but there are still some classic pieces as well. There’s a lot of leather and neutral colours that will look great on fall. Lexington’s jackets and coats are probably my favourites of this collection! What do you think of this line?

19 thoughts on “Lexington FW/15

 1. Heippa!

  Tämä kysymys ei liity taas millään tavalla mihinkään, mutta satutko tietämään jonkun semmoisen Helsingin liepeillä sijaitsevan pizzerian nimeä, mikä sijaitsee jossain vanhassa maatalossa tms? Käsittääkseni tarjoilee ns aitoa italialaista pizzaa ja joku joskus ylisti sen maasta taivaaseen.

  Miun sisäinen syöppö alkaa olla jo kohta epätoivoinen, kun ei googlailukaan tuottanut tulosta :(

  1. Heippa! Ei valitettavasti sano tämä kuvaus kyllä yhtään mitään, höh. Harmi, koska kuulostaa törkeän hyvältä, ja minäkin haluan tietää mikä paikka on kyseessä!! :D

 2. Lexington on aivan ihana merkki niin sisustus- kuin vaatepuolella, ja uudet syysvaattet näyttävät ihastuttavilta. Harmi, että merkki ei tarjoa isompia kokoja, itselläni kun tahtoo jäädä XL:kin hieman liian naftiksi. (Jos olet yhteyksissä taas sinne päin, niin vinkkaapas, että kyllä me isot tytötkin tykättäis käyttää Lexingtonin vaatteita :-) )

  1. Ihana kuulla että sieltä löytyy Lexingtonin ystäviä! Ja täytyypä laittaa palautetta eteenpäin, kun seuraavan kerran väkeä treffaan :)

 3. Toi kolmannen kuvan takki on tosi hieno !! Mistä muuten toi harmaa neule on, joka sinulla on päälläsi. Tosi kivan värinen ja mallinen.

  1. Se oli yksi minunkin suosikeistani mallistosta! Harmaa kasmirsekoiteneule on Zalandolta pari vuotta sitten tilattu, heidän omaa mallistoaan Zalando Collection. Kestänyt ihan älyttömän hyvin käyttöä ja harmaan sävy on tosiaan täydellinen, ostaisin varmaan toisenkin jos näitä vielä löytyisi!! Vinkkaan jos tulee vastaan :)

  1. Se on ihana! Minulta löytyy viime talvelta sama valkoisena, supersöpö :) Kiva että tykkäsit, kiitos Anne!

 4. Tykkään todella tuosta uudesta mallistosta! Nahkajutut ja vaaleat takit ja asusteet näyttivät erityisesti omilta. Harvalle viileän vaalealle suomalaiselle sopivat kovin hyvin murretut vihreän sävyt, ehkä niilläkin kuitenkin on käyttäjänsä. Kuvittelen ne mielessäni punatukkaisille tai sitten tummille naisille.
  Kiitos muuten vielä Balmuir-alekoodista!! Klikkailin juuri tuntuvalla alennuksella itselleni sieltä iki-ihanan Helsinki-kashmirhuivin! <3

  1. Mahtava kuulla, että siellä tykätään! Totta, vihreä tuntuu ehkä itsellekin vähän hankalalta väriltä. Multa tosin löytyy yksi bukleejakku vihreänä, siitä tykkään kyllä kovasti :)

   Tosi kiva että alennuksesta oli hyötyä! Helsinki -huivi on aivan ihana, se on myös ihan ehdoton matkustaessa, kun isoa huivia voi käyttää myös viltin tapaan :) Et varmasti tule katumaan sen hankintaa!

 5. Syysvaatteita, ihanaa! :D Olen aina syys/talvimallistojen saapuessa ihan innoissani, rakastan niihin kausiin kuuluvia vaatteita! Kevät/kesämallistot on sitä vastoin vähän plaah, en jotenkaan niin tykkää kesävaatteista. Tänä kesänä olenkin ollut tyytyväinen, kun ei ole tarvinnut käyttää muutamaa päivää lukuunottamatta hellekamppeita, vaan on saanut kulkea farkuissa ja neuletakeissa. :D

  Postauksen kuvista ihastuin tuohon kolmanneksi ylimmässä kuvassa olevaan harmaaseen villakangastakkiin ja pipot näyttivät myös kivoilta. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Minäkin olen kyllä ehdottomasti syysvaatteiden ystävä! Kaikki ne ihanat huivit, muhkeat neuleet, nahkaiset asusteet… Toisaalta pidän kyllä hurjasti myös kesäkaudesta, joskin nyt on aika vähän päässyt pitämään varsinaisia kesävaatteita.

   Harmaa villakangastakki on tuntunut olevan monen suosikki näistä. Kiva että sielläkin tykätään mallistosta! Rentoa sunnuntain jatkoa :)

 6. Oooh mun sisäinen hattutyttö alkaa taas heräilemään kun syksy lähenee, aivan super ylisöpöjä noi pipot! Mulla on Henri Lloydin tummansininen, joten ehkä tuo vaalea olisi sitten kiva kaveri ;)
  Paljonkohan noilla on hintaa?

  1. Nuo pipot ovat tosi sööttejä! Mulla on vastaava valkoisena viime vuodelta, pääsee varmasti taas ensi talvena käyttöön (ennen kuin karkaan tammikuussa Marseillen lämpöön ;). Hintaa en valitettavasti osaa sanoa, mutta voin kysäistä ja palata sitten tähän! :)

   1. Jos mun numeromuisti ei ehtinyt jo tällä välin pettää kun tiedustelin hintaa, niin pipot ovat 79e! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *