Homewear

Jokunen aika sitten minulta toivottiin postausta kotivaatteisiin liittyen. Osui ja upposi, sillä rakastan mukavia kotivaatteita! Yleensä en vietä hetkeäkään kotona farkuissa tai muissa jähmeissä vaatteissa, vaan heitän jotain rennompaa ylle heti ovesta sisään astuttuani. Tunnistaako joku muu itsensä tästä? Osa kotivaatteistani on kauhtuneempia ns. “huonompia” t-paitoja ja toppeja, jotain taas ostan ihan vartavasten kotoilutarkoitukseen. Kyllähän niissä tulee vietettyä paljon aikaa, joten mielellään panostaakin joihinkin vaatekappaleisiin!

Banaanimuffinssit3

 Top & Shorts – Lexington (giveaway)

Ehdoton suosikkini kotivaatteista ovat nämä Lexingtonilta vuosi sitten saadut collegeshortsit, joissa vietän varmasti 90% kotonaoloajastani. Mikä parasta, shortseissa voi hyvin lähteä kodin ulkopuolellekin tarvittaessa! Viileämpien kelien myötä taas lyhyet lahkeet vaihtuvat pitkiin collegehousuihin. Olen aikaisemmin ostanut kollarini mm. H&M:ltä, jotka toki tuntuvat pehmeiltä alkuun, mutta muuttuvat nopeasti karmeaksi nukkakasaksi. Myöhemmin olenkin ostanut yhdet laadukkaammat puuvillacolleget, joissa on oikeasti mukava oleskella. Kuolaan poikaystäväni Hollisterin housujen perään, ne vasta pehmoisilta tuntuvatkin, oih!

H2

Bathrobe – Lexington (giveaway), pajama shorts – H&M

Lisäksi lasken kotivaatteiksi myös pyjaman ja muhkean kylpytakin, joissa hengailen usein pitkään aamuisin. Pyjamashortsit- ja housut ovat toisinaan collegea mukavammat ja vilpoisammat, joten ne toimivat hyvin kotoilutarkoitukseen. Jos haluaa panostaa oikein luksuspyjamaan, löytyy ihanat yksilöt mm. Lexingtonilta, jonka pöksyt ovat olleet itselläni vuosia käytössä, myös H&M:llä on valikoimissaan ihania puuvillapyjamia.

Minkälaisia kotivaatteita te suositte? :)

A while ago I got a request to make a post about my homewear. I usually take off jeans the minute I get home, so I really love cozy homewear! I also like to buy some quality pieces, since I spend quite a lot of time at home working and studying and so on. My favourites are these Lexington college shorts and I’m almost always wearing these at home – they’re so comfy!

When I talk about homewear I also mean a pair of soft pajamas and a luxurious bathrobe. I love long and lazy mornings, so I tend to wear pajamas at home pretty often. And there’s nothing better than wearing a warm bathrobe after showering! What kind of homewear do you like to wear?

6 thoughts on “Homewear

  1. Kyllä mullakin lentää farkut nurkkaan sillä sekunnilla kun tulen ovesta sisään :D Mukavissa puuvillashortseissa ja kollareissa tulee itsekin hengailtua :)

    1. Hauska kuulla, että on muitakin kotivaatteiden puolesta liputtavia ;) Farkuissa ei jaksa olla kyllä hetkeäkään kotona!

  2. Noi lexingtonin shortsit on niiin hienot! Oon niitä siitä asti ihaillut kun ne oot saanut ;) Mulla sama, ovesta kun astuu sisään, niiin ensimmäisenä lähtee rintsikat pois ja vaatteet vaihtoon :D Kaikki collarit ja supersöpöt yöpuvut ovat ihania! Täytyisikin taas lähteä vähän kotivaate ostoksille :)

    1. Ne on kyllä ihan parhaat – jalassa tälläkin hetkellä :D Nuo tulevat usein aina kauden jälkeen aleen, joten kannattaa ensi kerralla olla sukkelana! Minunkin täytyisi käydä ostamassa vähän uusia kotivaatteita, ainakin mukavia yökkäreitä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *