Early Morning

Friday

Oikein hyvät perjantaihuomenet! Harvemmin ehdin blogiin näin aamusta ennen töihin lähtöäni, mutta tänään olikin hieman aikaisempi herätys. Eteiseen asennetaan nimittäin vihdoin liukuovikaapit, joista olen haaveillut jo pitkän aikaa – kahden ihmisen huushollissa eteinen kun alkoi olla varsin sekaisin kengistä ja vaatteista. Tänään saadaan sitten vihdoin jotakin järjestystä eteiseen! Hieman jännittää lopputulos, toivottavasti suunnittelemamme kaapit ovat toimivat :) Kuvaan eteistä myöhemmin sitten tännekin, jahka saamme kokonaisuuden kuntoon!

Nyt siis odottelen aamupalani parissa asentajaa paikalle. Aika leppoisia tällaiset kiireettömät aamut ennen töitä! Heitin poikaystävälleni, kuinka voisin useamminkin herätä aikaisemmin ehtiäkseni esimerkiksi juuri tehdä blogihommia aamusella – oli kuulemma hyvä vitsi tämän unikeon suusta, haha ;) Kohta sitten töihin, onneksi on taas perjantai! Illalla ajattelimme pakata laukut ja lähteä käymään mökillä, jonne en olekaan päässyt vielä tänä kesänä. Ihana lähteä hetkeksi rauhoittumaan mökkimaisemiin ja nähdä perhettäkin siinä samalla. Toivottavasti teilläkin on edessä mukava viikonloppu, kivaa perjantaita!

 Good morning everyone! It’s not often when I’ve got time for blogging before going to work, but today I woke up a bit earlier. We’re going to do some renovating for our hallway today, I can’t wait for the result! I’ll show it to you later as well :) Soon I’m off to work – luckily it’s already Friday again! After work we’re heading to our summer cottage today, I haven’t had time to visit there this summer, so I’m really looking forward to it. Hope you all have a great Friday, too!

11 thoughts on “Early Morning

 1. Täällä yksi, joka nauttii rauhallisista, aikaisista aamuista näin kesällä. :) Valoa kun riittää. Ja on loma… ;) Se on ihan eri talvella, kun on pimeää…
  Täällä on käyty salilla ja nyt kunnolla aamupalalle. :)
  Ihanaa viikonloppua muru! :)

  1. Täytyy kyllä ehkä alkaa useammin heräämään hieman aikaisemmin, niin ehtisi nauttia aamuista arkenakin :) Ja tosiaan kun on valoisaakin! Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

 2. Huomenta vaan ja kiitos postauksesta:) Mikäs toi ihana taso/pöytä on sun aamupalan alla? Kaunis. Hei todellakin odotan liukuovien postausta kun olemme itsekki mietitty jotain saman tyyppistä ratkaisua meidän “kodinhoito-helvettiin”, sinne pitäisi saada jotain järkevää säilytystilaa:)

 3. Voi miten tunnelmallinen kuva jälleen kerran, näyttää kyllä ihan super ihanalta aamulta jo pelkästään tuon kuvan perusteella ;) eteinen on myös täällä suunnalla edelleen suuri ongelma kun ei ole mitään kaappeja vaan kaikki säilytys pitää keksiä lipastoilla ja naulakoilla :D toivotaan että seuraavassa kodissa olis valmiina jotku kaapit :) odotan jo eteisestä postausta, jos vaikka sais taas jotain ideaa ;)

  1. Kiitos paljon Emilia! Ymmärrän, eteinen on kyllä hankala tilana. Kaapit olivat meillä kyllä oikea ratkaisu, koska eteinen on niin iso, että olisi hölmöä jättää tila käyttämättä säilytykseen :) Mukavaa lauantain jatkoa!

 4. Voi, kun meillekin saisi nykyiseen vuokra-asuntoomme liukuovikaapit eteiseen, säästyisi valtavasti tilaa. Ja säilytystilaakaan ei kyllä ole koskaan liikaa. :) Mökkiviikonloppu kuulostaa ihanalta!

  1. Kaapit tuovat kyllä ihan valtavasti säilytystilaa, nyt kun ne ovat tuossa paikallaan niin mietin ihan miten en ole heti tähän ratkaisuun päätynyt :D Nyt on palattu mökiltä ja takaisin kaupungissa, teki kyllä hyvää :) Ihanaa lauantaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *