Cafe Milavida Tampereella

Kuten jo mainitsinkin, ehdimme viikonloppuna Tampereella kierrellä pitkästä aikaa vähän keskustassakin, viime aikoina visiittimme kun ovat olleet vähän tiukkaan aikataulutettuja. Hauskaa muuten, miten kaupunki on ollut itselleni ihan tyystin tuntematon ennen kulunutta vuotta – hädintuskin olin Särkänniemellä käynyt pikkutyttönä. Nyt on taas tullut käytyä tuossa poikaystäväni kotikaupungissa aina silloin tällöin viikonloppuisin, ja pidän Tampereesta kyllä aivan hurjasti. Jotenkin sellainen leppoisa ja rento, samoilla adjektiiveilla voisi hyvin kuvata tamperelaisiakin. Tällaisena funny factina vielä tähän väliin: blogini kävijätilastoista selviää, että teitä lukijoita löytyy juuri Tampereelta toiseksi eniten heti Helsingin jälkeen!

Tarttui viikonlopun visiitiltä matkaan myös eräs uusi kahvilatuttavuus. Kuljimme kerran aikaisemmin Näsilinnan ohi ihastellen upeaa ja jylheää rakennusta – samalla kiinnitimme huomiota viihtyisän näköiseen terassiin. Kylläpä tuossa olisi kiva kahvitella joskus! Näsilinnan tiloista löytyy niin ravintola Nottbeck, museo Milavida kuin samaa nimeä kantava kahvilakin. En voi sanoin kuvailla, miten upeat tilat tuo jo ulkoa näyttävä rakennus kätki sisälleen – suosittelen ehdottomasti käymään itse katsomassa! Haimme sisältä Cafe Milavidasta kahvit ja parkkeerasimme terassille nauttimaan auringosta ja leivoksista. Terassi oli niin kaunis marmoripöytineen ja vehreine näkymineen, että tuossa olisi voinut viettää vaikka pitkän iltapäivän!

Tampere5  Tampere2

Tampere3  Tampere1

Tampere4  Tampere7

 

We spent last weekend at my boyfriend’s home town at Tampere. We found this lovely coffee called Cafe Milavida – I could have spent the whole afternoon there sipping coffee and just enjoying the sun and the place. Everything was so beautiful there – the marble tables on the terrace, the nature, and the delicious cakes of course ;) I would love to try their brunch some time!

17 thoughts on “Cafe Milavida Tampereella

 1. Milavida on kyllä niin upee rakennuksena että ei voi kun ihailla :) ite en ookkaan vielä tuota kahvilaa käynyt testaamassa siellä, viimeksi käynyt myymässä siellä kun siellä on vielä järjestetty erilaisia sisustus tapahtumia :) Ihania kuvia jälleen kerran <3

  1. Se on mielettömän hieno! Olisi varmasti tosi upea jonain juhlapaikkanakin :) Käy ihmeessä testaamassa kahvilaa jonain kesäpäivänä, kun voi istua tuossa terassilla! Kiitos Emilia :)

 2. Juuri tässä aamulla googletin Museo Milavidaa! Siellä on tällä hetkellä nämä näyttelyt: “Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit sekä Unelmien askeleet – Salvatore Ferragamo 1898–1960.”. Olisin tietysti mennyt tänään mutta kun museo on vasta huomenna auki. Tässä siis muillekin vinkki jos kenkien historiaa on mielekäs aihe:)

  1. Hei näinkin tuosta mainoksen siellä, olisi kyllä kenkäfriikeille varmasti mieluisa :) Kerrohan mitä pidit, jos ehdit käydä siellä!

 3. Could you tell me, how did you both met? Becouse as I understand you lived in Helsinki and he in Tampere? Have a nice day:)

  1. We both moved to Vaasa to study, so we met at the same university :) Now we’ve lived together in Helsinki during the summer and it’s been great!

   Hope you have a lovely Sunday, Karola!

 4. Hei, täällä ilmoittautuukin heti yksi paljasjalkainen tamperelainen lukijasi. Harvoin mitään tulee tänne kommentoitua, mutta nyt ryhdistäydyin. Kiitos siis inspiroivasta blogistasi, minkä mukana olen roikkunut jo melko pitkän aikaa! :)

  1. Ihana kun ilmottauduit! :) Aina niin kiva kuulla, ketä siellä juttujani oikein lukee, antaa paljon enemmän kuin pelkät luvut tilastoissa. Lämmin kiitos siis itsellesi kun luet – toivottavasti viihdyt mukana menossa jatkossakin!

 5. Hei mikä ihana marmoripöytä!! Tonne kun pääsisi kahvittelemaan itsekkin. Kiitos piristävistä postauksistasi! :) ps. Mistä tuo mainion näköinen termosmuki on jonka bongasin sinulta instasta?

  1. Voi kiitos Matilda! Ja erityiskiitos kuvakehuista, kuvat kun ovat itselleni niin tärkeä osa blogia ja tykkään panostaa niihin :)

 6. Ihana postaus ja upean tarkat kuvat – kuvaatko sä edelleen olympuksella? Mitä linssiä käytät? Itselläkin kamerajutut ostoslistalla :)

 7. Ihanan näköinen kahvila, tuolla on joskus käytävä kun Tampereelle eksyy :)

  1. Ehdottomasti kannattaa laittaa korvan taakse, etenkin jos kesäpäivää viettää Tampereella :)

 8. Oii kiitos kivasta vinkistä, miten mulla on tamperelaisena mennyt tällainen ohi! Kakut näyttää mainioilta, ja brunssipaikkojakaan ei voi olla koskaan liikaa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *