Blue Shades

Olen jotenkin ollut ihmeen saamaton arkisin viime aikoina. Työpäivän jälkeen tekee mieli vain rojahtaa heti päivällisen syötyä sohvalle kullan kainaloon, katsoa pari jaksoa Netflixistä ja korkeintaan kammeta itsensä salille illalla. Sekin on kyllä välillä työn takana! En muista olleeni näin saamaton viime kesänä, mutta ehkä tosiaan näillä säilläkin on osuutensa asiaan. Aina kuitenkin huomaa, että jos saa itsensä tekemään jotain, niin tuntuu saaneensa paljon enemmän aikaan päivän aikana. Arki on paljon mieluisampaa, kun siitä tekee sellaista!

Tällaisessa asussa kävinkin viime viikolla töiden jälkeen iltakahveilla ystäväni kanssa, mikä oli ihana piristys arjen keskellä. Saimme istuskella Ursulan terassilla melko rauhassa, viileähkö ilta oli ilmeisesti saanut muut jäämään kotioloihin. Meitä se ei kuitenkaan haitannut, eikun kääriytymään viltin alle, niin hyvin tarkeni. Tätä asennetta lisää, niin ei mene koko kesä kurjasta säästä valitellessa ja helteitä odotellessa :) Ei silti yhtään haittaisi, jos saataisiin taas vähän niitä lämpöasteita, hehe!

Silkscarf2  Silkscarf1

Silkscarf4  Silkscarf5

Silkscarf3

Blazer / Zara
top / COS
scarf / Balmuir (giveaway)
bag / Mulberry
jeans / Liu Jo (giveaway)
flats / Tory Burch
sunnies / Ray Ban
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

Pidin itse tästä sinisävyisestä asusta kyllä kovasti! Sininen on pienestä pitäen ollut yksi lempiväreistäni, ja koen sen myös sopivan vaaleisiin piirteisiini hyvin. En ole aikaisemmin ollut innostunut silkkihuiveista, mutta tämä Balmuirin Como Silk Scarf sai upean kuosin ja sävyn myötä pääni kääntymään! Rinnalle raikasta valkoista sekä konjakinruskeat asusteet, mitä pidätte? Kivaa maanantaita ja viikon alkua! :)

Here’s an outfit from last week when we went out for coffees with my friend. Blue has always been one of my favourite colours ever since I was a little girl, I think it suits me quite well too. Thus I also fell in love with this silk scarf from Balmuir, I absolutely adore the colour and the print! I thought it would look good paired with fresh white and cognac brown accessories. What do you think of the outfit? :) Have a nice Monday!

18 thoughts on “Blue Shades

 1. Sininen sopii sinulle!:) Varsinkin toi sininen ja konjakinruskea bayswater ovat mahtava combo! Itsekin koen, että olen ollut viimeaikoina aika laiska ja syytän tätä säätä täysin. Eilen olin kuitenkin ylpeä kun sain silitettyä kaikki pellavaliinavaatteet (mun inhokki hommaa) samalla kun netflixista tuli katottua muutama jakso “An Honorable Womania”…aika jännä sarja, tosin hieman masentava… Mahtavaa maanantaita sinne!

  1. Kiitos kovasti! Sinisen ja konjakinruskean yhdistelmä on kyllä minunkin mieleeni :) Lohduttavaa kuulla, että joku muukin tuntee olonsa vähän passiiviseksi! Kai sitä pitäisi vain hyväksyä tuo sää, ja koittaa ottaa ilo irti siitä mitä on :) Säästä huolimatta ihanaa viikkoa siis sinne!

 2. Aivan ihana asu taas! Mulle tulee kyllä vähän tyhmä olo kun aina toistan itseäni, mutta kun kaikki sun asut vaan on niin mun makuun! :)

  1. Olet Pinja ihana kun aina niin ahkerasti kommentoit, iso kiitos siitä! On vain mukava kuulla että meillä menee maku yks yhteen :)

 3. Vau, mikä kaunotar. ♡ Upeasti tuo sininen sinulle käy. :)
  Tuo arjen sohvalle rojahdus kuulostaa niin tutulta. Tämän takia olenkin yrittänyt nyt lomalla saada tämän liikuntainnostuksen päälle, ettei se häviäisi syksyn alettua. Katsotaan, onnistuuko. Toivottavasti! :)
  Ihanaa viikkoa! :)

  1. Kiitos ihana! Ja tosiaan kuulostaa lohduttavalta, että joku muukin tunte olonsa passiiviseksi ja saamattomaksi. Liikunta kyllä onneksi piristää ja antaa virtaa, joten pitäisi vaan jaksaa raahautua sieltä sohvan nurkasta ;) Nauti lomasta ja mukavaa viikkoa <3

 4. Joo joo joo joo joo, tosi hyvä ostos tuo huivi! Itse en juuri muuta käytäkään kuin comboa navy blue, sininen ja valkoinen. Muiden mielestä varmasti supertylsää, omasta mielestäni parasta. ;) Olen päättänyt lopettaa helteiden puuttumisesta valittamisen ja ottaa periaatteeksi “sää on pukeutumiskysymys”. :) Olen myös havainnut jännän asian: oikeastaan viihdyn paljon paremmin neuletakissa ja vielä huivi kaulassa kuin vaikka olkaimettomassa topissa. Salaisesti taidan siis jopa pitää näistä ei-helteistä…

  1. Navy ja valkoinen ne yhteen soppii! Olkoot jonkun mielestä tylsää, heh ;) Sulla on ihan oikea asenne, noin sitä pitäisikin ajatella, niin ei mene koko kesä pelkäksi valittamiseksi. Välillä vaatii kyllä itseltä aikamoisia ponnisteluja, kun kaipaan lämpöä ja aurinkoa vaan niin paljon!

 5. Hei Jonna, etkös käyttänyt Chanelin huulipunaa sävyssä 87 Rendez-vous? Kävin äsken paikallisessa Emotionissa ja huomasin alepöydässä tämän ihanan punan ja myyjän kanssa keskustellessani kävi ilmi, että tämä kyseinen sävy poistuu kokonaan Euroopan valikoimista! Nyt äkkiä santsaamaan, mikäli vielä käytät kyseistä sävyä ;)

  1. Heippa Aino! Ihana kun ystävällisesti tulit vinkkaamaan :) Minulla on punaa vielä reippaasti jäljellä käyttäessäni samalla monia muita vastaavansävyisiä punia, joten taidan pärjätä vielä tällä, kiitos kuitenkin! PS, Emotionien alepöydät ovat ihan parhaita!

 6. Pirteä asu! Onko muuten taas odotettavissa Lexingtonin syysmalliston esittelyä? :) Olen tykännyt niistä niin paljon joka kerta.

  1. Kiitos Fanny! Kyllä vaan, postaus on jo luonnoksissa odottelemassa :) Harmi kyllä en tällä kertaa ehtinyt keväällä kuvaamaan kuin naisten malliston ja senkin jälkikäteen Spaltin toimistolla, joten tulossa kuvia hieman eri miljöössä. Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt mallistojen esittelyistä!

 7. Moikka! Osaatko sanoa pitääkö mulberrylla asiointia varten soittaa liikkeeseen etukäteen? Olen menossa ostamaan check scarfia ja kiinnostaisi tietää tarvitaanko jtn etukäteisvalmisteluja!
  Ja tiedän että aivan ohi aiheen mutta tulit mieleeni kun aloin asiaa ajattelemaan!

  Hauskaa loppukesää :-)

  1. Moikka! Ei ole tarvetta tehdä mitään etukäteisvalmisteluja, toki voit soittaa ja kysyä onko check scarfeja jo myynnissä :) Ei tule sitten turhaa reissua, jos niitä ei vielä löytyisikään liikkeestä. Mukavaa loppukesää sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *