Bayswater Clutch Wallet

Keväällä pohdiskelin seuraavan laukkuhankinnan kanssa, ja lopulta minulle jäi kaksi kandidaattia, kuten kerroin postauksessani täällä. Valinta oli hankala, mutta lopulta punainen pieni paholainen vei näin kesällä voiton! Kokoelmastani on puuttunut jokin väriläiskä, sellainen statement-laukku, jolla saisi jokaiseen yksinkertaiseen asuun sitä jotakin. Tässä sellainen nyt olisi – Mulberryn Bayswater Clutch Wallet värissä Hibiscus!

Kävin keväällä Helsingin liikkeessä kyselemässä laukkua, mutta juuri tätä heillä ei ollut ollenkaan valikoimissa, sävyn pääsin sentään näkemään Mini Alexassa. Clutch tulikin myöhemmin onnekseni alennukseen, mutta hieman kyllä jännitti naputella tilaus Sale Preview’hin – miellyttäisikö laukku ja etenkään sävy ollenkaan luonnossa. Ei kuitenkaan huolta, tämä kaunotar osoittautui täydelliseksi!

Bayswaterclutchwallet1 Bayswaterclutchwallet2 Bayswaterclutchwallet3

Bays Clutch on kyllä todella pikkuinen verrattuna muihin clutcheini, mutta vetää kuitenkin sisäänsä kaiken tarvittavan, kuten puhelimen, avaimet ja huulipunan, kortit taas saa kätevästi korttitaskuihin. Tämä punainen kaunokainen tulee varmasti olemaan oiva asuste kesällä niin arjessa kuin juhlassakin, korkkasinkin tämän juuri juhlakäytössä viime lauantaina Tampereen yössä ollessamme. Ihan täydellinen kesälaukku!

Päätin jo aikaisin keväällä, että jos selviän hirveästä tenttirumbastani, niin aion kyllä palkita itseni jotenkin. Syytä palkitsemiseen kyllä löytyi, sain kasaan kaavailemani 140 opintopistettä ja suurta iloa aiheuttivat etenkin kaksi kurssia, joista pelkäsin etten pääse edes läpi, ja sainkin kovan työn jälkeen kolmoset! Ansaittu laukku siis ;) Täytyy tosin sanoa, että myös Mini Antigona jäi kovasti kummittelemaan mieleeni ja saatankin sen vielä myöhemmin hankkia, jos myyn jotakin laukkukokoelmastani pois. Laukkutyttö mikä laukkutyttö, hih!

I wrote about my bag cravings already in spring, when I was trying to decide between two bags. I had a hard time choosing between the red little beauty and the black one, but I ended up choosing Mulberry this time! This Bayswater Clutch Wallet came on sale, so I was very happy to save some money ordering this from the Sale Preview. I was a bit excited when opening the package, because I hadn’t seen this exact bag before, but I truly love everything about it! The colour is perfect for summer, so I bet I will wear this a lot :)

30 thoughts on “Bayswater Clutch Wallet

 1. Aivan upea laukku! Mahtava väri!:) On tärkeää palkita itseä opintomenestyksestä (ja mistä tahansa menestyksestä). Missä kävit Tampereella?:) Oli kyllä niin mahtavat ilmat.

  1. No niin minustakin! Hieman jännitin väriä, liikkeen valossa se taittoi hieman liikaa pinkkiin, mutta osoittautui lopulta kyllä täydelliseksi punaiseksi :) Kävimme Tampereella Hullussa porossa juhlimassa, tällä kertaa oli vähän lyhyempi reissu, mutta parin viikon päästä uudestaan ja ehtii taas tehdä vähän enemmän!

   1. Oi toi sun laukku nyt jäi kyllä niin vahvasti mun mieleen. Itse laittaisin tuon kaveriksi jonkun oranssin mekon tai paidan–tuollainen fuscia/vadelma ja oranssi on niin ihana väriyhdistelmä:) Itse en ole nyt laukkuostoksile menossa mutta olen harkkinut samaa väriyhdistelmää, kun minulta löytyy aika saman väriset YSL:n paris pumpsit kun mitä toi sun laukku on. Ei ole vaan vielä tullut sopiva oranssi mekko vastaan (kun se on vähän vaikea väri ja täytyy olla vähän ruskettunut, että kyseinen yhdistelmä toimii):) Mukavaa, että viihdyitte Tampereella.

 2. Vitsit, joka kerta kun käy sun blogia lukemassa niin tulee hyvälle tuulelle! Pelkästään jo netin välityksellä vaikutat erittäin symppikseltä ja hyväsydämiseltä. Sit kun tähän koko pakettiin yhdistää sun mielettömän hyvän tyylitajun niin on kyllä semmonen ihminen kyseessä jonka jokainen tarttis elämäänsä! :).

  1. Voi että, nousi iso hymy kasvoille tästä! Kirjoitit niin kauniisti, kiitos ihan mielettömästi :) Sanat kertovat kyllä paljon myös antajastaan, olen niin iloinen kun sieltä ruudun takaa löytyy niin monta kaltaistasi hyväsydämistä ihmistä <3

  1. Väri on minustakin täydellinen :) Ja niinpä, meneehän tämä muutenkin kuin kesällä esimerkiksi juhlissa!

 3. Todella kaunis pikkulaukku ja sopii niin kivasti kesämenoihin! :) Itsekin omistan pääosin vain mustia ja ruskeita laukkuja, mutta alkukesästä löysin Kyprokselta Italialaisen nahkalaukun fuksianvärisenä ja se on täydellinen väripilkku muuten neutraaleihin asuihin. En malta odottaa asupostauksia tuon laukkusi kanssa :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Eikö vaan, minustakin tämä on niin kaunis :) Väripilkku on kyllä kiva lisä neutraalinsävyiseeen laukkukokoelmaan. Kuulostaa mahtavalta laukkulöydöltä ja ennen kaikkea ihana matkamuisto :) Asupostaus onkin jo pian tulossa!

 4. Oi miten täydellinen mini clutch ja mikä ihana väri <3 Mistä siis ostit tämän, Helsingin liikkeestä vai tilasitko jostain? Olisi kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä eri nettisivuista mistä olet tilannut merkkilaukkuja :)

  1. Hih, on kyllä ihana :) Tilasin tämän Mulberryn omasta nettikaupasta, jonne tuli ennakkoale hieman ennen virallisten alejen alkamista. Itselläni ei ihan hirveästi olekaan muuten kokemusta laukkujen tilaamisesta netistä, mutta voisin suositella esimerkiksi Net-A-Porteria ja Mytheresaa :)

  1. Eikö olekin! :) Mekko on Zarasta keväällä ostettu, jokin aika sitten näin näitä vielä. Varsinaiset asukuvat luvassa vielä!

 5. Aivan ihana! Olen itsekin pitkin kevättä katsonut eri merkeiltä jotain tuollaista pientä väriläiskä-laukkua mutta ei ole vielä se “oikea” osunut kohdalle.

  1. Toivottavasti löytyy “oikea” väripilkku vielä sinullekin! Minäkin himoitsin pitkään jotain värikästä yksilöä, ja tässä oli sitten lopulta kaikki kohdallaan :)

 6. Ihan täydellinen kesälaukku, kuten sanoit! Todella kauniilta näyttää väri ainakin näin kuvissa :) Ja miksei tuo punainen menisi talvenkin juhlissa! Itse olen ottanut maltillisesti alennusmyyntien kanssa, sillä kolmen viikon päästä koittaa matka Lontooseen – ja Bicester Villageen. Voi apua miten tämä lukku- ja huivityttö saa hillittyä itsensä kaikkien ihanuuksien keskellä!

  1. Väriä on vaikea saada oikeaksi kuvissa, mutta se on sellainen kaunis rehti kesäinen punainen :) Ja ihan totta, käyhän tämä hyvin talvellakin ainakin juhlakäytössä! Oih, Bicester on kyllä oikea taivas, joten sitä kannattaakin odottaa!! Mahtavaa reissua jo etukäteen :)

 7. I totally understand why you were craving for this bag and I think you did a great job buying it. The color is indeed beautiful and perfect for Summer!

  xx Carian

 8. Onhan se nyt ihan syötävän suloinen! :) tuo väri on ihan täydellinen <3 oma "väripilkku"-laukku himoni vain kasvaa, mutten osaa päättää mikä se olisi – tai minkä värinen! Jos se punainen mini alexa vaan olisi tullut aleen ;)

  1. No onhan se! :D Mini Alexa oli kyllä ihana, näytti jotenkin erityisen hyvältä tuossa punaisen sävyssä. Eiköhän sinullekin löydy vielä se väripilkku ;)

 9. On se upea! Menisköhän tämä sävy jouluna? Ja mikäs huulipuna ja kynsilakka sulla on? Tosi hyvä sävy! Pitäisköhän munkin tilata itselle uusi laukku. Mini Lily olisi kiva, mutta mikä väri?! Tämä mikä sulla on, camomilla, oak vai musta? Apua! Menen keskiviikkona taas isoon leikkaukseen, yhdeksäs leikkaus vuoden aikana. Näön kanssa kamppailen. :(

  1. Kyllä uskon, että menisi joulunakin! Ei ole kuitenkaan mielestäni liian koralliin taittava, vaan sellainen nätti puhdas kirkas punainen :) Kynsissä on Essien Too Too Hot, huulissa taas Diorin Riviera-punaa. Voi, toivottavasti leikkaus meni hyvin – tsemppiä sinne!

  1. No niin minustakin! Jännitin kyllä sävyä, mutta onneksi osui nappiin :) Kiitos ihana!

 10. Ihanaa, että päädyit tohon punaiseen paholaiseen ;) itsekin hommasin alkukesästä tuon ihanan Essien too too hotin, taitaa päästäkin tänään kynsille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *