Balmuir arvonta

Olen muutamien viime kuukausien ajan tehnyt yhteistyötä suomalaisen lifestylebrädni Balmuirin kanssa, joka lienee useille teistä jo tuttu. Merkin tuotteita on vilahtanut siellä sun täällä ahkeraan, eikä ihmekään, että tällainen joukkohurahdus on tapahtunut! Balmuir tarjoaa laadukkaita tuotteita niin muodin kuin sisustuksenkin saralla. Omia suosikkejani Balmuirilta ovat muun muassa heidän unelmanpehmeät kasmirista valmistetut Helsinki -huivinsa, tyylikkäät panamahatut, kauniit nahkaiset kodin tuotteet ja niin edelleen.

Yhteistyö Balmuirin kanssa on ollut todella mieluisaa, ja ilahduinkin kovasti, kun sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan. Joku teistä voittaa muhkean 200€:n lahjakortin Balmuirin verkkokauppaan! Kiinnostaisiko siis esimerkiksi laadukkaat kodintekstiilit, muhkea kylpytakki tai jokin upea huivi?

Balmuirarvonta

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti alle ja kertomalla, mikä tai mitkä ovat suosikkituotteitasi Balmuirin verkkokaupasta, osallistumisaikaa on launtaihin klo 18 asti. Yksi onnekas voittaa lahjakortin, joten peukut pystyyn!!

656 thoughts on “Balmuir arvonta

  1. Ihana arvonta! Pari päivää sitten huomasin jo tämän arvonnan, mutta liian harvoin jätän puumerkkejäni minnekään. Tänään taas Balmuirin verkkokauppaa selailtuani, rohkenin tulla vielä kokeilemaan onneani:) Alennuskoodi ilahduttaisi myös, sillä haaveilen pehmoisesta kashmirhuivista syysiltoja lämmittämään.

  2. Haluaisin tuon saman huivin mikä sullakin on! Se on niin nätti ja sininen on mun lempiväri tällähetkellä :D

  3. Ylivoimainen suosikkini on Helsinki huivi! Jonkin aikaa olen jo kysesestä mustana haaveillut, mutta vielä ei ole tullut hankittua. Ehkä syksyyn mennessä olisi ihan “aiheellista” tilata palkinnoksi itselle, sillä pitkä aikainen haave toteutui ja aloitan lääketieteen opinnot. Luentosalithan on aika kylmiä ;)

  4. balmuirin huivi. Ihanan kevyt mutta näyttävä. Sopii loistavasti kesäiltoihin esim terassilla tai rannalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *