Arvonnan voittaja & Alekoodi

Pellava

Aika julkistaa Balmuir -lahjakorttiarvonnan voittaja! Osallistujia tuli jälleen ihan valtava määrä, joten oli mahtava huomata, miten paljon kiinnostusta tämä herätti. Harvoin täällä on muuten arvottu minkään suomalaisen merkin tuotteita, joten osallistujamäärä oli aivan erityisen huikea senkin vuoksi! Kyllä me suomalaiset voimme olla ylpeitä näin upeasta brändistä :)

Onnettaren valinta osui valitettavasti kuitenkin vain yhteen, ja tällä kertaa onni suosi nimimerkkiä Anniina! Sinulle on laitettu sähköpostia. Ja koska sieltä ruudun takaa löytyy ilmeisen monta Balmuirin ystävää, päätimme ilahduttaa teitä vielä alennuskoodilla. Koodilla JONNAMAISTA20 saatte elokuun loppuun asti -20%:n alennuksen Balmuirin verkkokaupasta, joten muistakaa hyödyntää tämä hankintoja tehdessänne. Arvonnan yhteydessä kyselin teidän suosikkejanne, ja ylioimaisen voiton veivät yleellisen pehmeät Helsinki– ja Milan -huivit, tyylikkäät panamahatut sekä pellavalakanat. Kuvassa taas vilahtavat meidän uudet Nutrian sävyiset perkaalipuuvillalakanat, esittelen nämä vielä tarkemmin omassa makuuhuonepostauksessaan :)

Rentoa sunnuntain jatkoa – tämän sateisen päivän saakin hyvällä omatunnolla viettää kotona löhöillen!

10 thoughts on “Arvonnan voittaja & Alekoodi

  1. Ohops, se jäikin postauksesta! Alekoodi on voimassa elokuun loppuun asti :) Kaunis kiitos itsellesi kun luet!

 1. Olen ajatellut hankkia Milan-huivin, joten kiitos alekoodista! Oletko huomannut omassa Milan-huivissasi nyppääntymistä tai onko laatu muuten kohdallaan? Minulla on ollut vuosia käytössä Balmuirin kashmirhuivi, johon olen ollut todella tyytyväinen! Edellisessä postauksessa oleva asukuvasi on todella kaunis – yhtäaikaa rento ja kauniin tyylikäs! Voisitko esitellä tämän asun vielä tarkemmin? ?

  1. Kiva kuulla, alekoodi tulee sitten hyvään käyttöön! Oma Milan-huivini on säilynyt oikein hyvänä, samoin musta kasmirista valmistettu Helsinki-huivi, jonka kanssa olen nyhjännyt ties missä, mutta huivissa ei ole nypyn nyppyä. Liputan siis Balmuirin laadun puolesta! Ja kiitos paljon, asukuvia tuosta tulossakin heti huomenna! :)

 2. Tosi kiva arvonta oli, hitsi vaan kun ei käynyt onni tällä kertaa! Mihin asti tuo alekoodi on voimassa? :) monet huiveista näyttävät nimittäin olevan tällä hetkellä out of stock..

  1. Olisin suonut lahjakortin vaikka jokaiselle, harmi kun oli vain yksi arvottavana! Ehkä järkkäämme Balmuirin kanssa vielä myöhemmin jotain kivaa, kun kiinnostustakin löytyy näin paljon :) Ja tosiaan unohtui postauksesa, mutta alekoodi on voimassa elokuun loppuun asti. Ainakin Milan-huiveja oli kuulemma tulossa elokuussa lisää, joten alekoodin ehtii hyvin käyttää :)

 3. onkohan enemmän kuin yksi osallistunut nimimerkillä Anniina, Balmuir-arvontaan?

  1. Valitettavasti kyseessä oli toinen Anniina, jonka olen jo tavoittanut sähköpostitse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *