Workwear 03/6/15

Pian on taas työviikko pulkassa ja viikonloppu ihan nurkan takana! Koskakohan sitä alkaisi tottua tähän heräämisrytmiin ja pääsisi kellon soidessa tikkana ylös ilman kaipuuta lisäunille. Olen ollut koko viikon superväsynyt, mutta toisaalta nukkumaanmenoaikakin on edelleen aivan liian myöhäinen. Tai ehkä on vain hyväksyttävä se tosiasia, ettei minua yksinkertaisesti ei ole luotu aamuihmiseksi, eivätkä aamut tule ikinä olemaan minulle mieluisia, heh ;)

Tässä kuitenkin yksi työasu kuluneelta viikolta, tällä kertaa tällainen vielä asteen verran klassisempi kokonaisuus. Housut ovat viimevuotiset lempparit Zarasta, näillä saa asun kuin asun skarpattua toimistokelpoiseksi konservatiiviseen työympäristöön. Mangon jakkua muistuttavaa neuletakkia pyörittelin pitkään ostoskorissa, ja sille on tullut jo tosi paljon käyttöä. Sen raikas sinivalkomusta väritys on niin kovasti mieleeni, ja takki on helposti yhdisteltävissä niin näin virallisemmin kuin rennosti farkkujenkin kanssa. Pian saakin heittää suorat housut taas kaappiin ja vaihtaa revityt farkut ja tennarit jalkaan, leppoisa viikonloppu siis edessä! Mukavaa viikkistä teillekin :)

Workwear6 Workwear3 Workwear5 Workwear4 Workwear7

Cardigan / Mango
top / Zara
pants / Zara
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban
flats / Tory Burch
watch & bracelet / Tommy Hilfiger (giveaway)

Soon one work week is over again, and I’m so ready for the weekend! I’ve been super tired lately, because I still haven’t got used to waking up so early. I know that I should go to bed earlier, or maybe I should just accept the fact that I’m not a morning person ;) Luckily it’s already Friday, and tomorrow morning I might sleep as long as I want!

Here’s an outfit from this week, this is something that I like to wear at the office. I’m working in a a conservative environment, so straight pants are u a must have in my closet. I really like this pair from Zara, which I already bought last summer. The cardigan then again is a new purchase, I really like the fresh look and it works well also with jeans. What do you think of the outfit? Hope you guys have a great weekend!

20 thoughts on “Workwear 03/6/15

 1. Mitä kameroita ja objektiiveja omistat ja millä esim nää kuvat on otettu? Kiva asu ja upeita kuvia! :))

  1. Kiitos S! Minulla on kärsivällinen ja taitava ystävä kameran takana, kiitos siis hänelle kuvista :) Kuvaan sekä Olympuksen E-PL7:lla (+45mm & 17mm suurimmaksi osaksi), että Nikonin täysikennoisella D750:llä, jolla nämäkin kuvat on otettu. Olympus on valintani silloin, kun en jaksa raahata isoa kameraa mukana mutta haluan silti laadukkaita kuvia, Nikonia taas käytän lähes poikkeuksetta asukuviin. Näissä kuvissa on käytetty sekä 85mm:tä että laajakulmaista 20mm, joka on uusin suosikkini :)

 2. Osaat kyllä yhdistellä vaatteita kerta toisensa jälkeen tyylikkäästi! :) Ihana asu.

 3. You look very smart casual:) I work at the university (doing phD) so there is no need to look in official way, but I try to look, similar to your style everyday. I think thaht this show that I care of what I’m doing, my work, my students and so on. And I definitely have to buy mulberry bag someday in the future:)

  1. Thank you! Lovely to hear that I can be an inspiration for your work wear as well :) I totally agree with you, the way you dress shows that you appreciate your work environment and your work mates! And when it comes to Mulberry, I sure can recommend these beauties ;)

 4. Kaunis, kiva ja rento kokonaisuus. Minullekin sopisi. Tykkään. ♡
  Aurinkoista viikonloppua! :)

 5. I like how you make it fashionably preppy and professional and functional at the same time… I need work outfit inspirations and im looking forward to your work wear posts! Sometimes i dont understand how girls wear sky high heels to work, i can wear heels (like the ones in your previous post) but not those very high heels for an entire day at work! I also envy those who can come to work in very casual clothes. I may need to switch profession for that

  1. Thank you Aleda for your kind words! I’m glad you find these work wear posts useful – that gives me inspiration for shooting more of these! I couldn’t agree with you more regarding those high heels, sometimes I look at women in our office thinking how do they do that! :D I could wear more casual clothes such as jeans etc (as long as they’re not ripped ones), but I do feel myself comfortable looking like this. I think it’s also part of appreciating your work environment!

 6. Blogisi on kyllä yksi suurin inspiraationi pukeutumiseen! Voisitko vinkata miten aina onnistut noin hyvin kuvissasi olemaan niin luonnollinen mutta samalla niin ammattimainen poseeraaja?! Pakko vielä todeta, että blogisi välittää sinusta todella sympaattisen, aidon ja viehättävän kuvan. Kiitos blogistasi! ❤️

  1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon! Poseerauksista sitten, olen kyllä varsin jäykkä kameran edessä, ja juuri näitäkin kuvatessa nauroin ystävälleni miten pääsisin samoista ainaisista maneereista eroon.. :D Luonnollisuuteen vaiktuttaa varmasti tuttu ihminen kameran takana, kun voi olla rennosti oma itsensä, mutta poseerauksiin voisi ottaa vinkkiä ja inspistä muista blogeista etenkin kansainvälisistä sellaisista.

   Kiitos vielä viimeisistä sanoista, tällaisen kuuleminen lämmittää aina niin paljon mieltä! Minulla on kyllä joukko ihania ja viehättäviä lukijoita siellä ruudun takana <3

 7. Super täydellinen asu! <3 Miten saatkin yhdistellä vaatteita noin hyvin aina kerta toisensa jälkeen.. :)) Toi jakkuneule on saatava! Oliskohan Tallinnan Mangossa ton tyylisiä kun sinne keskiviikkona olen menossa.. :)

   1. hei kiitti! pitää sitten laittaa tilaukseen :) onko tuolla mangossa millaiset postikulut? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *