Tommy Hilfigerin kelloarvonta

Yhteistyössä Kultakeskus

Ranteessani on viime aikoina keikkunut Kultakeskukselta saatu Tommy Hilfigerin mustatauluinen kello. Harvaan yhdistelmään kullan ja mustan yhdistelmä ei sovi, joten kello on tosiaankin kulkenut lähes poikkeuksetta päivittäin rannettani. Lisäksi se on näyttävästä mallista huolimatta erittäin kevyt ranteessa.

Olen saanut kellosta usein myös kyselyjä, mistä näitä voi saada ja mikä kellon malli on. Tommy Hilfigerin kelloja ja koruja on saatavilla Kultakeskuksen jälleenmyyjiltä, ja oman kelloni tarkka mallinumero on TH1781471. Ilokseni pääsen kuitenkin arpomaan yhdelle teistä Tommy Hilfigerin kellon! Valitsin mallistosta tämän oman kelloni lisäksi hopeanvärisen sekä ruusukultaisen, jotta jokaiselle löytyisi niiden joukosta mieleinen. Minkä kellon sinä valitsisit rannettasi koristamaan?

Kelloarvonta Kelloarvonta2

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttisi tähän postaukseen huomisiltaan klo 21 mennessä (muista täyttää sähköpostikenttä!). Kerro samalla, minkä näistä kolmesta kellosta sinä valitsisit itsellesi. Rutkasti arpaonnea kaikille! :)

HUOM! Blogilista on tänään lopettanut toimintansa, joten muista seurata blogiani esimerkiksi Bloglovinissa tai Facebookissa!

737 thoughts on “Tommy Hilfigerin kelloarvonta

  1. Kauan on kello ollut harkinnassa hankkia, jos vaikka sais tätä kautta:) Hienoja kelloja kaikki mutta mun ehdoton lemppari on hopea.

  2. Kauniita ovat kaikki kolme, mutta mustan ja kultaisen yhdistelmä on kyllä minun valinta. :)

    -Lauren-

  3. Vanhasta markettiekellosta alkaa jo värit hävitä, joten uusi ruusukultainen kello olisi mahtava saada. :)

  4. Hopeinen ja ruusukultainen ovat upeita. Valinta on vaikea, mutta kallistun kuitenkin ruusukultaan :)

  5. Kaikki erittäin hienoja, mutta hopean kellon omistan jo ja tuo kultainen on vain niin tyylikäs. Valitsisin siis kultaisen kellon :-)

  6. Jos onni suosisi, valitsisin kultaisen kellon. Onpa klassisen särmikäs mustalla taustalla!

  7. Kultainen mustalla taustalla on upein. Tämän väristä Hilfigeriä en vielä omistakaan! :)

  8. apua miten vaikea valinta hopean ja kultaisen välillä! mutta kultaiseen taidan kallistua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *