The Best of Summer Sale

Kuten eilen mainitsin, tein sunnuntain ratoksi täsmäiskun nettikauppojen alennusmyynteihin. En edelleenkään ole kovin innokas juoksemaan alennusmyynneissä kaupoissa, mutta nettikauppojen valikoimia käyn mieluusti läpi. Onhan se mukavampaa kotisohvalta käsin ilman sotkuisia vaatevuoria ja niitä klassisia töniviä kyynärpäitä ;) Tässä katsaus Boozt.comin alevalikoimaan, josta löytyi todella kattavasti kaikkea!

Summersale

1. hame, 2. rannekoru, 3. leohuivi, 4. valkoinen toppi, 5. ballerinat,
6. raitaneule, 7. farkkushortsit, 8. kauluspaita, 9. mekko, 10. pitsimekko, 11. neule

Nopealla haravoinnilla löysin paljon tarpeellisia vaatekaapin kulmakiviä, kuten siistejä mekkoja, raitaneuleen, puseroita kesätoimistolle… Juuri nyt yritän etsiä aleista erityisesti hameita surkeaa valikoimaa kartuttaakseni, ja jäi todella harmittamaan, etten klikannut tuota mustaa hametta ostoskoriin heti sen bongattuani, koska nyt kokoani ei enää ole, äh! Nopeat sormat ovat siis valttia alennusmyynneissä, muistakaa minua viisaampina se!

Kollaasiin päätyi monta silmääni miellyttävää elementtiä, kuten leokuosia, pitsiä ja revittyä farkkua. Tässä tosiaan yhdet potentiaaliset yksilöt valiteltuani juuri eilen farkkushortsien löytämisen vaikeutta! Täytyy kyllä käydä etenkin mekko-, hame- ja neulevalikoimat läpi vielä oikein ajan kanssa :)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *