Sunday Randoms

Ah mikä viikonloppu! On ollut niin kivaa tekemistä upeista säistä puhumattakaan, että aika on taas mennyt supernopeasti. Muutenkin hassua ajatella, että kesätöissä on oltu jo neljä viikkoa ja ensimmäinen palkkakin on jo kilahtanut tilille – miten ihmeessä aika voikin kulua näin nopeasti? Ja että ensi viikolla on jo keskikesä ja juhannus, voi pojat. Minkälaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Meidän juhannus on vielä vähän auki, mutta kaupungissa sitä ei vietetä, se on varma! Toivon mukaan saamme vielä mökkijuhannuksen järjestymään, koska kyllähän se nyt kuuluu asiaan; järvimaisemat, grillaaminen, saunominen ja muut!

Sekalaista4

Perjantaina kävin muutaman kaverin kanssa afterworkilla, ja oli ihana saada nukkua lauantaina pitkään ilman seitsemältä soivaa herätyskelloa. Ennen en ole juurikaan joustanut arkisinkaan aamupalojen herkullisuudesta, vaan olen herännyt tarpeeksi aikaisin, jotta ehdin kyhätä jotain hyvää. Nykyisin taidan kuitenkin olla vielä entistäkin uneliaampi, koska aamupalani on työaamuina mahdollisimman nopea ja helppo. Viikonloppuisin aamiaisesta nautitaankin sitten oikein olan takaa – parhaimmassa tapauksessa parvekkeella aurinkossa!

Sekalaista5

Lauantaina sai myös ensimmäistä kertaa koko kesänä vetää shortsit jalkaan, jes! Johan tätä oli odotettukin, mutta jo yksikin kunnon kesäpäivä antoi todella paljon energiaa ja ennen kaikkea uskoa siitä, että kyllä niitä lämpimiä päiviä vielä tulee. Shortsit ovat ikivanhat Zarasta, vaalea Hunkydoryn neule taas on yksi alelöytöni. Pidän arkena paljon tällaisia rentoja neuleita, joten tällekin tulee varmasti paljon käyttöä. Mistähän sitä taas löytäisi uudet farkkushortsit, jokaisissa kun tuntuu joko vilkkuvan peppu tai malli ei muuten vain miellytä silmää. En ole ratkaissut ongelmaa viimeisten kesienkään aikana, joten vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä – onneksi on sentään nämä yhdet!

Sekalaista2

Helsinki ja kesäillat – enough said. Kuva on viikolta, kun tapasimme blogityttöjen kanssa pitkästä aikaa, siitä kuitenkin lisää toisen kerran. Keskitytään nyt siihen, miten ihanaa on viettää lämmintä kesäiltaa kauniissa kaupungissa kävellen – eilen illalla tullessamme syömästä poikaystäväni kanssa totesimme molemmat, miten onnellisia olemme asuessamme täällä. Näitä kesäiltoja lisää!

Sekalaista6

Nyt laiskan sunnuntain viettoon, tosin taas olisi puunattavaa täällä kotona. Lisäksi ajattelin käydä tänään vähän alennusmyyntejä läpi, josko löytäisin muutaman etsinnässä olleen jutun. Ja niin, myös Mulberryn Sale Preview on auki – kääk! En vieläkään osaa päättää kumman haaveissani olleen laukun hankkisin, toinen kun olisi nyt aleissa.. Vaatii nopeita päätöksiä! :D Ihanaa sunnuntain jatkoa murut!

20 thoughts on “Sunday Randoms

 1. Heissan :)

  Mistä tuo Hunkydoryn neule on ostettu? Aivan ihana.

  Ps. Jos vielä saa matkakohteita ehdottaa niin suosittelen Sestri Levantea Italiassa :)

 2. Vitsi, miten kivalta tuo kuvan neule näyttää! :) Ja Helsinki kesällä <3 Toisaalta kesällä on varmaan kivaa missä vaan Suomessa :D Mutta Helsingissä ei ainakaan tekeminen lopu kesken!

  Oli kyllä kiva nähdä taas keskiviikkona! :)

  1. Se on kyllä ihana! Vähän reilua kokoa tosin, saisi vähän kutistua pesussa hehe ;) Oli tosi kiva nähdä, seuraavia blogitreffejä taas odotellessa!

 3. Mua niin harmitti kun olin lauantaina koko päivän töissä enkä päässyt nauttimaan auringosta ja nyt sitten on sateista ja harmaata :( Mutta kyllä mä vielä jaksan uskoa että se kunnon kesäkin sieltä vielä tulee! :)

  1. Voiei, tiedän tunteen! Muistan kun itse vuorotyössä minulle osui aina juuri ne sateiset viikonloput ja helteellä taas oltiin töissä. Onneksi niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä tulee, kesähän on vasta alussa! :) Kivaa sunnuntaita sinne!

 4. Ihania fiiliksiä! Mullakin oli eilen päällä farkkushortsit + vaalea, rento neule. Ihan sika hyvä kombo! Mukavaa sunnuntaita sinne :)

  1. Hyvä kombo tosiaankin ;) Saisipa pian taas ylle, shortseja ei ole turhan paljon tänä kesänä päässyt käyttämään! Rentoa sunnuntaita sinnekin :)

 5. Voitko tehdä arkimeikistäsi postauksen tai ainakin näyttäisit kaikki tuotteet mitä arkimeikissäsi käytät tällä hetkellä? :)

  1. Voisin kyllä! Jotain meikkiaiheista juttua olenkin pyöritellyt mielessä, joten voisin tehdä päivitetyn postauksen arkimeikistäni :) Kiitos toiveesta Venla!

 6. Farkkushortsien suhteen kannattaa kurkata omaan vaatekaappiin: löytyykö sieltä joku pari, joissa esim. lahkeen malli ei enää miellytä silmää? Sitten vaan sakset käteen ja pienellä tee-se-itse -meiningillä on shortsit helposti valmiit. Toinen vaihtoehto on käydä koluamassa kirppareita, jos sieltä löytyisi sopivat farkut saksittavaksi. :)

  1. Kiitos vinkistä, jotenkin en koskaan muista tätä! Tosin omasta kaapistani olen tainnut hävittää kaikki yksilöt, jotka eivät enää miellytä silmää, höh. Olisi kyllä kätevää saksia vanhoista farkuista bränärit shortsit!

  1. Iik ja kääk, minä laitoin eilen pitkän jahkailun jälkeen tilauksen vetämään!! :D

 7. Moi Jonna! Onko tuota kyseistä mallia neuleesta enää Zoovillagen sivuilla, mikä siis sinulla on? Omaan silmän ei osunut, tai sit en osannut vain katsoa. :)

 8. Moikka, nyt tyhmä kysymys: mitä Mulberryn sale preview:ta tarkoitat? Tuota mulberry.com usan aletta? Tuleekohan /eu sivuille erikseen ale, vai pitäisiköhän tässä itsekin ruveta jo tilailemaan :) nuo hinnat vaan melkosesti vielä nousee, kun tulee alvit ja tullit päälle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *