Ravintola Michelissä

Viime aikoina on tullut tehtyä hieman enemmän ravintola-aiheisia postauksia täältä Helsingistä – ja lisää on tulossa! Nautin uusien paikkojen testaamisesta, ja näin kesällä asuessani taas Helsingissä on enemmän mahdollisuuksia kokeilla uutta, postauksiani pääsette lukemaan kootusti Helsinki -tägin alta. Tällä kertaa kokemus ei tosin ollut ihan sieltä positiivisimmasta päästä, mutta ehkä näistäkin voi joskus kirjoittaa? Olin halunnut käydä ravintola Michelissä jo jonkin aikaa, ja siihen osuikin mahdollisuus sopiessamme sinne blogityttöjen kanssa toissa viikolla treffit. Edellisen kerran tapasimme tyttöjen kanssa viime kesänä Lonnassa, joten olikin jo aika saada konkkaronkka uudestaan koolle!

Sekalaista1 Michel6 Michel5 Sekalaista3

Minulla oli kovat odotukset Michelille, sillä sitä oli kehuttu mm. blogeissa kovastikin. Michel oli ihanan avara ja tila viihtyisä, todella kauniista sisustuksesta puhumattakaan! Upea tumma puulattia, marmoripintaa… Kyllä siinä sisustussilmä lepäsi (ja kamerat lauloivat ;), inspiraatiota saa Michelistä vaikka millä mitalla.

Siihen ne positiiviset puolet sitten pitkälti jäivätkin. Suunnittelimme ensin kokeilevamme kehuttuja burgereita, mutta jostain syystä burgereita oli tullut tilattua viime aikoina siellä sun täällä ravintoloissa. Päädyimme koko poppoo pinaatilla ja lämpimillä kasviksilla höystettyihin kanasalaatteihin, mutta osa saikin vastaavat pelkillä kirsikkatomaateilla (ei nyt luulisi salaattiannoksen epäonnistuvan kovin helposti?). Annokset tietysti vaihdettiin, mutta uusien saapumisessa kesti ikuisuus, ja me muut olimme jo ehtineet kutakuinkin syödä omamme. Palvelu jäi pahoitteluista huolimatta vähän tökeröksi, ja loppua kohdenkin oli odottelua ja sekaannusta vielä laskujenkin kanssa.

Michel7 Michel4

Ravintolakokemus itsessään oli siis tällä kertaa vähän kehno, mutta mahtava seura kompensoi sitten senkin edestä! Oli ihana nähdä taas tyttöjä – Idaa, Lilliä, Annea, Eveliinaa, Emmiä sekä Janicaa. Uskomatonta miten vähän tunnemme toisiamme, mutta silti miten helppoa meidän on jutella mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Ihan totta, pöytäkeskustelumme liikkuivat aina keveistä hömpötyksistä vakavampiin aiheisiin kuten urahaaveisiin ja tulevaisuuteen. Hiljaisia hetkiä ei näiden tyttöjen kanssa juurikaan tule! Toivottavasti näemme pian taas uudemman kerran ♥

4 thoughts on “Ravintola Michelissä

 1. Onpa ikävää, että ravintolasta jäi tökerö fiilis! Kyseisessä ravintolassa en ole itse käynyt, mutta tarjoilijana työskentelevänä tulee välillä harmistus kun kuulee, että ilta on epäonnistunut tarjoilijan tai keittiön töppäilyjen johdosta. Tarjoilijoilla on enemmän asioita samaan aikaan päässä ja tekeillään kuin moni osaakaan arvata ja on myös tietty järjestys jossa asiat hoidetaan…välillä sattuu mokia tai joku pöytä joutuu odottelemaan turhan kauan. Keittiöllä on sama homma. Kirjaimellisesti monta rautaa tulessa ja kaikessa häärinässä kuumassa keittiössälin sattuu käsittämättömältä tuntuvia mokia. Toivottavasti rohkenet ravintolaan toistekin ja annat palvelulle uuden mahdollisuuden! :)

  1. Fiksuja pointteja, kiitos niistä Hansu! Tottakai kaikki tekevät virheitä, itsekin paljon asiakaspalvelutyötä tehneenä tiedän sen. Tämän kyseisen illan aikana niitä sattui kuitenkin useampia ja eri tahoilta, jolloin kovin hyvää makua ei valitettavasti jäänyt. Mutta tosiaan, arvostan kyllä teidän työtänne suuresti – itse tuskin pysyisin vastaavassa hälinässä perässä! :)

 2. Hei Jonna!

  Löysin blogisi vasta ja olen tykännyt paljon. :) Erityisesti sisustusjutut kiinnostavat, kun pian pääsen laittamaan ensimmäistä omaa kotia. :)
  Tunnet varmasti vaasalaisia/Vaasassa opiskelevia paljon, mitkä asuinalueet sinusta ovat “parhaimpia” tai mitä olet muilta kuullut? Jos muutan vuokralle, niin ajattelin toki keskustaa tai Palosaarta, mutta omistusasunnot olisivat hippasen halvempia kys. alueiden ulkopuolelta..
  Jännittää, pääsykoe meni superhyvin, mutta silti virallisia tuloksia odotellessa. Hain kauppatieteitä lukemaan Vaasaan siis :)

  Ja vielä jos saan kysyä vähän epämukavammasta asiasta, niin miten selvitä erosta? Näytät niin onnea hehkuvalle sun miehen rinnalla :)
  Tällä hetkellä vaan tuntuu, etten osaa edes iloita tulevasta opiskelupaikasta, vaikka kuinka haluaisin, kun suru on niin voimakas.

  1. Moikka Jenna! Voi kun kiva kuulla, että olet löytänyt tänne – lämpimästi tervetuloa! :) Ja mitä tulee Vaasassa asumiseen, suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan asunnon keskustan alueelta. Eräs vaasalaistunut kaverini totesi minulle asuntoa etsiessäni, kuinka moni asuu ensimmäisen vuoden Palosaaressa, mutta muuttaa sieltä loppujen lopuksi hyvin äkkiä keskustaan. Palosaarella on tietysti enemmän asuntoja ja matka koululle on lyhyt, mutta pääasiassa kaikki “muu” kuitenkin tapahtuu keskustassa, joten keskustassa asuminen tulee lopulta helpommaksi. Oikeastaan kaikki omatkin koulukaverini ovat muuttaneet Palosaaresta keskustaan ensimmäisen vuoden jälkeen.

   Keskustan ulkopuolella olisi paljon tarjontaa asunnoissa, mutta rehellisesti sanottuna en suosittele hankkimaan asuntoa sieltä. Etenkään omistusasuntoa, johon olet sidottu seuraavat kaksi vuotta, koska voit turhautua kaukana asumiseen hyvinkin nopeasti. Välimatkat ovat tietysti Vaasassa esimerkiksi Helsinkiin verrattuna lyhyitä, mutta tosiaan voisin melkein vannoa, että lähes kaikki asuvat loppujen lopuksi keskustan alueella, joten olisi sitten ärsyttävää olla ainoa joka joutuu baarista lampsimaan puoli tuntia yksin kotiin ja niin edelleen ;)

   Jos tarvitset vielä neuvoja asunnon ja alueiden suhteen, niin voit laittaa minulle vaikka sähköpostiakin! Muistan itse miten tuskan takana oli etsiä asuntoa itselle tuntemattomasta kaupungista, joten olen mieluusti avuksi jos tarpeen :) Eroamisesta sitten, “kaikella on tarkoituksensa” -mentaliteetilla pääsee pitkälle! Tämä tuskin lohduttaa ihan tuoreessa tilanteessa, mutta uskon että loppujen lopuksi onnistut löytämään “hyviäkin” puolia erosta ja tajuamaan, että ehkä sillä olikin tarkoitus. Nauti siis ystävien ja muiden läheisten seurasta täysin rinnoin, tärkeintä on ettei jää yksin kotiin suremaan. Valtavasti tsemppiä ja haleja, kyllä se ajan kanssa helpottaa <3 Ja lupaathan iloita mahdollisesta tulevasta opiskelupaikasta, sitä fiilistä ei unohda koskaan joten ota ilo siitä irti!! :) Tulehan sitten kertomaan miten käy kun tulokset tulevat, toivottavasti nähdään syksyllä Vaasassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *