Our Midsummer

Juhannus on nyt taas takana päin, ja olipahan hauskat ja samalla rentouttavat pari päivää! Lähdimme perjantaina aikaisin aamulla ajamaan kohti Ruovettä, jossa ystävämme mökki sijaitsi. Iso porukka, upea mökki ja hyvää ruokaa – juhannuksesta ei voinut tulla kuin mahtava! Olimme varautuneet kylmään ja sateiseen päivään, mutta sääkin yllätti ihan täysin. Toki muutama pieni pisara saatiin niskaan, mutta pääasiassa juhannussää oli aurinkoinen ja jopa lämmin, niin ihanaa!

Juhannus1 Juhannus5

Mökillä syötiin ensimmäiset grilliruuat, pidettiin muutaman lajin juhannusolympilaiset, juotiin viiniä, istuttiin tunteja terassilla ja ihasteltiin rannalla auringonlaskua. Myönnän, että jätin itse tällä kertaa talviturkin heittämättä, koska vesi oli niin hyisevän kylmää, hrrh. Myös soutelu unohtui, joten tässä monta syytä suunnitella seuraavaa mökkireissua :) Ruovesi oli kyllä mökkiseutuna aivan ihanaa ja idyllistä, takaisin päin ajellessa rupesin jo haaveilemaan omasta mökistä joskus tulevaisuudessa noissa maisemissa!

Juhannus3

Palasimme jo lauantaina Tampereelle poikaystäväni kotikonnuille, jossa vietimme vielä mukavan ja rentouttavan illan syöden vähän lisää. Eikös se nyt vähän kuulukin asiaan, kun on kyse juhannuksesta? ;) Uusia perunoita, entrecoteta, täytettyjä herkkusieniä ja parsaa – ah!

Juhannus2

Kotiintulomatkalla pysähdyimme keräämään poikaystäväni äidille juhannuskukat, olisipa saanut itsekin tuollaisen kimpun tuotua kotiin! Aamulla oli ihana nukkua rauhassa pitkään ja syödä kunnon aamiainen.

Juhannus4

Sunnuntainakin saatiin nauttia vielä kivasta säästä, joten lähdimme piipahtamaan jätskillä Minetti-kioskilla. Miten olenkin voinut säästyä tältä tamperelaiselta herkulta tähän päivään saakka! Kioskilla iski valinnanvaikeus, mutta päädyin lopulta Oreo-suklaaseen, joka oli niiin hyvää. Pistinkin jo eilen meistä kuvan Instagramiin, tässä vielä yksi tilannekuva ;) Nyt takaisin arkeen, mukavaa maanantaita ja toivottavasti pehemää laskua!

Like I already told you we we’re celebrating Midsummer here in Finland. We spent a really nice weekend at our friend’s summer cottage eating delicious food, playing some summer games outside, drinking wine and just enjoying each others’ company. It was great, and even the weather was lovely although it was supposed to be raining all weekend. Now back to work! Hope it’s going to be a great week for all of us :)

21 thoughts on “Our Midsummer

 1. No vau, onpas taas ihania kuvia Jonna! Ahh, varsinkin tuo aamiainen näyttää niin herkulliselta, eikä kyllä ole dinnerin kattauksessakaan mitään vikana. :)

  1. Kiitos paljon! :) Oli kyllä ihana syödä terassilla, ruoka maistuu aina paremmalta ulkosalla. Ja oli tosiaan niin kaunis kattauskin!

 2. Teillä olikin mukava juhannus. :) Kivaa touhua! Ja ihania kuvia. Onneksi tuo sääkin yllätti positiivisesti. :)
  Meillä oli rento juhannus, osin kotona ja päästiin onneksi käymään mökilläkin. Aurinko paistoi juuri sen ajan, kun siellä olimme. :)
  Tsemppiä alkaneeseen viikkoon ihanuus! :)

  1. Mukava kuulla että sielläkin onnistuttiin rentoutumaan juhannuksena ja saatiin nauttia auringostakin :) Tsemppiä tarvittiinkin, kun tuntui etteivät silmät meinanneet pysyä tänään töissä auki, hih! Ihanaa viikkoa sinullekin sinne :)

 3. Tiesithän, että Minetin jäätelöt valmistetaan Italiassa? Ovat siis aika kaukana tamperelaisesta..

  Herkullisia juhannuskuvia :) Täällä oli ainakin tänään todella uupunut paluu arkeen..

  1. My bad, elin uskossa että ketjua on vain Tampereella kun en ole muualla päin Suomea tuosta kuullut! Kiitos korjauksesta :) Ja samaa uupumusta oli täälläkin havaittavissa, krooh!

 4. Ihania juhannuskuvia! Meilläkin juhannus meni hyvin leppoisasti, oli ihana kerätä energiaa ja levätä mökillä <3

  1. Kiitos Jenni! Mahtavaa että sielläkin ehdittiin levätä ja rauhoittua :) Juuri sitä tarvitseekin arjen keskellä ja mikä sen parempi paikka rentoutua kuin mökkimaisemat!

 5. Kivoja juhannuskuvia! Sää tosiaan yllätti positiivisesti, olin varautunut sateeseen, mutta eipä sitä juuri onneksi tullutkaan ja juhannuspäivänä oli jo parinkymmenen paremmalla puolella.

  1. Kiitos Tanja! Oli kyllä huippua, millaisen täyskäännöksen sää teki :) Juhannuspäivänä mekin lekottelimme terassilla shortseissa, niin ihanaa!

 6. Hauska kuulla, että olet ollut kotiseudullani viettämässä juhannusta.
  Ruovesi on totisesti kesäpaikka, joka herää aina eloon mökkeilijöiden ja veneilijöiden sinne saapuessa. :)

  Tykkään blogistasi, mukavaa kesää! :)

  1. Kiva kuulla, että sieltä löytyy ruovesiläisiäkin! Vaikutti kyllä niin ihanalta kesäpaikalta, tarpeeksi rauhaisa mutta kuitenkin löytyy eloakin :) Kiitos Laura ja mukavaa kesää sinullekin!

 7. Mekin vietittiin Juhannus Ruovedella:) Se on kyllä ihana paikka, kesät kuluu näsijärven maisemista nauttien ja talvella pääsee myös näsijärvelle luistelemaan. Itse kävin kyllä uimassa, kolmesti. Lauantaina noin klo 5 aamulla oli aikamoinen usva, näitkö?

  1. Hei onpa hauska kuulla! Tuttuja maisemia siis teillekin :) Hrr, taisinkin olla ainoa joka ei uskaltautunut uimaan. Olin viiden aikoihin jo unten mailla, hehe ;) Näytti aika hienolta, kun kävin blogistasi kurkkaamassa kuvia!

   1. Kiitos, itse oltiin klo 00.30 nukkumassa, johon mieheni sisko totesi, että “oletteko te niin vanhoja?”. Heräsin viideltä ja silloin oli sellainen usva! Osta sieltä mökki, mikäli lottovoitto tulee, se on kiva paikka;)

  1. Nyt en kyllä valitettavasti tiedä, kun en ole perehtynyt :) Ehkä Leviksen farkkuja myyvistä kaupoista, kuten JC tai Carlings?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *