Off to Stockholm

It’s a show and you’re invited!

Lexington1

Tänään on työpäivän sijaan vähän erilainen päivä, sillä pian suuntaan lentokentälle ja otan koneen kohti Tukholmaa! Illalla on ohjelmassa Lexingtonin Spring/Summer 16 muotinäytös, jota olenkin jo odottanut innolla. Viime vuonna tämä kokemus jäi välistä, joten ihan mahtavaa, että tällä kertaa aikataulu onnistui minunkin osaltani! Puitteet olivat ainakin viime vuonna upeat (video täällä), mitähän siellä on tänä vuonna keksitty ;)

Nyt kuitenkin loput kamat kasaan ja valmistautumaan lähtöön! Kotiin palailen jo huomenna, joten kuullaan pian :) Lisäilen illan aikana varmasti kuvia Instagramiini @jonnalepp, joten käykäähän siellä kurkkimassa! Ihanaa keskiviikkoa!

It’s not a regular day at work today, because soon I’m heading to the airport and then Stockholm. Later today I’m going to attend to Lexington Spring/Summer 16 Fashion Show, and I bet it will be amazing! I didn’t have the chance to take part to this last summer, so I’m really happy I made it this year. I’m coming back home already tomorrow, so I’ll get back to you guys soon! Meanwhile remember to follow me on Instagram @jonnalepp, I’ll add some pics there for sure :)

4 thoughts on “Off to Stockholm

  1. Great, lucky you! I went to Stockholm for the first time in the beginning of May this year and I absolutely loved it! Couldn’t resist going to the Lexington shops (since they don’t have it in the Netherlands, such a pity), because it’s so pretty! I did buy two mugs haha. I’m saving money to buy a complete collection, would be so nice!

    Enjoy your time there! <3

    xx Carian

  2. Upea juttu! :) On varmasti näkemisen arvoinen. ♡ Raporttia ja kuvia odotellen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *