New In

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä pienoisen ostospostauksen, koska kaappiini on lähiaikoina päätynyt muutama uusi juttu! Ennen näitä tämän tyylisiä postauksia näkyi blogeissa paljonkin, ja itse tykkään lukea näitä edelleen, joten annetaan palaa!

Tukholmassa meillä oli aamulla pari tuntia vapaata ennen lentokentälle lähtöä, joten käytin ajan tehokkaasti hyödyksi käyden pikaisesti läpi muutamat kaupat. Kiersin muun muassa By Malene Birgerin, & Other Storiesin, Samsoe & Samsoen, sekä Massimo Duttin – pääasiassa siis kauppoja joita meillä ei täällä Suomessa ole. Onnistuin lyhyessä ajassa löytämään mitä etsinkin!

Ostokset1

Massimo Dutti ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa, ja iskinkin heti silmäni tähän nättiin vaaleaan perusneuleeseen, joka sopii mainiosti niin vaikka kynähameen kuin rentojen farkkushortsienkin kanssa. Vastaavaa olen etsinyt jo pitkään, mutta miten vaikeaa onkin ketjuliikkeissä löytää naisten puolelta neuletta, joka ei olisi pelkkää tekokuitua, murh. MD:n neuleet ovat kestäneet käytössäni hyvinä jo useamman vuoden, joten tämäkin tulee varmasti osoittautumaan pitkäikäiseksi. Lisäksi ostin valkoisen lyhythihaisen puseron töihin sekä alepuolelta raikkaan sinivalkoisen silkkipuseron. Massimo rantautuisit jo tänne Suomeenkin, jooko!

Ostokset5 Ostokset4

Samsoe & Samsoen vaatteita olen katsellut jo pitkään nettikaupoissa, mutta en ole aikaisemmin päässyt hypistelemään mitään livenä. Tukholmasta löytyi merkin oma putiikki, jonne suuntasin oitis! Vein sovituskoppiin useampia kauniita perusvaatteita, ja lopulta kassan kautta kotiin päätyivät tämä spagettiolkaintoppi sekä pehmeä kauniisti laskeutuva harmaa t-paita. Istuvia spagettitoppeja on vaikea löytää pienirintaiselle, mutta tämä malli oli vihdoin passeli! Samaa saatavilla Zalandolta täältä*, myös Boozt.com* myy merkkiä laajalla valikoimalla. Aikaisemmin tein myös Mangon nettikauppaan tilauksen, josta tosin jäi vain tämä hiekansävyinen silkkipaita. Alennusmyynnit ovatkin loistotilaisuus hankkia laadukkaampia vaatteita, itse pidän silmällä erityisesti kasmir- ja silkkituotteita.

Ostokset2 Ostokset3 Ostokset6

Lopuksi vielä muutama hiukan vanhempi hankinta. Kenkäpuoli on täydentynyt kahdella parilla, joista toisen sain valita Kookengältä tuossa kuukausi takaperin. Yllätin hiukan itsenikin ja valitsin nämä mustat nahkaiset Andiamon päheät espadrillokset, jotka ovat olleet mielettömän mukavat jalassa. Jumbossa käydessäni taas bongasin vastikään avatun Zion, jossa kävin ihan vaan sovittelemassa Wondersin ballerinoja, Toryn mustat nimittäin alkavat kolmen kesän jälkeen vedellä viimeisiään. Erittäin palvelualtis ja ystävällinen myyjä koituikin kohtalokseni! Wondersien pohja on uskomattoman pehmeä, mutta reunojen nahka vaatii hieman vielä sisäänajoa, sillä onnistuin saamaan näillä jo heti rakot, auts. Samat löytyvät nudeina alesta täältä*. Entäs nuo Zaran shortsit sitten? Rakastan punasävyistä paisleykuosia, joka on kuin tehty kesään! Näiden kanssa onkin pian luvassa jo asua.

Tulipas siinä ostoksia, mutta nyt alkaakin sitten vaatehankinnat tälle kesälle olla tehtynä. Yksi alelöytö on vielä esittelemättä, palataan siihen omassa postauksessaan ;) Oletteko te ehtineet jo käydä alennusmyynneissä?

I thought I’d make a traditional new in -post about things that I’ve bought lately. You don’t see much of these type of posts in blogs anymore, but I still like to read these myself, so why not! I had a few hours for myself in Stockholm last week, so I did a little tour in my favourite shops, such as & Other Stories, By Malene Birger, Samsoe & Samsoe and Massimo Dutti. We don’t have any of these in Finland, so it was a great opportunity to visit these in Stockholm!

I’ve had my eye on Samsoe & Samsoe for a while now, but I haven’t tried any of their clothes before, so I wanted to visit their shop. I fell in love with their beautiful basic clothes and bought myself a top and a grey tee. Massimo Dutti was also a jackpot haha – I found myself a few shirts that I can wear at work. What do you think of my finds? Have you already done some sale shopping? I still have one purchase to show you, but I’ll get back to it later ;)

*Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

37 thoughts on “New In

 1. Ihania ostoksia, mieluusti ottaisin nämä kaikki omaankin vaatekaappiin! Itseasiassa nuo shortsit bongasin Zarasta ja tuumailin silloin, että pitää joku kerta käydä sovittamassa, sen verran kivoilta ne näytti hyllyssä. :)

  1. Mä katselin shortseja pitkään netissä, ja lopulta löytyi liikkeestäkin! Käy ihmeessä sovittamassa, näyttävät vielä niin paljon kivemmiltä päällä kuin henkarilla ;)

 2. Kiitos postauksesta. Aivan ihania juttuja löysit!:) Itse odotan kaikki -80% alennukset, koska löydän usein pieniä kokoja varsinkin kengissä ja -80% 600e kengistä on aika kiva. Laatumateriaalit ovat minullekin ehdoton juttu. Mitä materiaalia/materiaaleja tuossa Massimo Duttin neuleessa on? Satutko muistamaan, minkä hintaisia nämä tuotteet oli (esim. neule, mangon silkkipaita ja ne nahkaiset espradillot? En ajatellut ostaa kaikkia mutta on hyvä kartoittaa näitä hintoja kun tekee tulevaisuudessa ostoksia)

  1. Kiitos itsellesi! Hyvä taktiikka, minullakin on sen verran pieni jalka, että löytöjä voisi tehdä alen loppurysässäkin. Massimo Duttin neuleessa on suunnilleen puolet silkkiä ja puolet puuvillaa, aivan ihanan tuntuinen siis! Neuleen hinta oli euroissa reilu 60 euroa, Mangon silkkipaita muistaakseni 39e ja espadrillot noin 70€ :)

 3. Nää esittelyt on kans omia suosikkeja! :) Saa aina erilailla inspiraatiota kuin vain nettikauppakollaaseista. Ja itse yllätyin noin kuukausi takaperin, kun kuulin että samsoe&samsoen vaatteita saa Tampereelta! Ja ettei valikoima kata vain paria paitaa vaan merkiltä runsaasti valikoimaa. Että kun taas Tampereelle eksyt niin Inch storeen vaan ;) ja taisi pienen pieni valikoima olla Urban a:kin :)

  Mun tarttee varmaan ton Wondersin puoleen kääntyä mustien balleriinjen toivossa kun tajusin ettei moisia enää itseltä löydy :D noi sun on tosi kivannäköset! Ja oisko yks esiteltävä vielä harmaassa paperikassissa? ;)

  1. Jee, kiva kuulla! Näitä voi tehdä siis jatkossakin silloin, kun kaappiin on päätynyt useampia juttuja :) Hei itse asiassa poikkiskin vinkkasi vaatelöytöjä hänelle esitellessäni, että samsoeta saa myös Inchistä. Täytyykin käydä siellä ensi kerralla kun on aikaa Tampereella, kiitos vielä sullekin vinkistä!

   Wondersit ovat niiin mukavat jalassa, tosin kunhan reunat vain vielä pehmenevät. Pohja itsessään on kuitenkin todella pehmoinen, joten voin yhtyä muiden hehkutukseen näistä. Hehee, paperikassissapa hyvinkin, siitä lisää ;)

 4. Ihania uusia juttuja! Mäkin kyllä tykkään lukea tällaisia postauksia :) Itse olen pyörähtänyt vain pikaisesti töiden lomassa kaupoilla, mutta löysinkin jo pitkään etsimäni trenssin ja vieläpä puoleen hintaan!

  1. Kiva kuulla! Näitä voi siis tehdä toistekin :) Hyvän löydön olet tehnyt – klassinen trenssi kestää vuosia!

 5. Ihania juttuja oot löytänyt!! :)
  Asiasta täysin poiketen, mihin kaupunginosaan suosittelisit vaasaan muuttavan. Todennäköisesti aloitan opinnot kauppakorkeassa syksyllä, joten kämpän metsästys vaasasta, mieluiten kävely/pyöräilyetäisyydeltä yliopistosta, alkakoon. :)

  1. Vaasan asumisesta kysyttiinkin juuri vähän aikaa sitten, joten kopioin sinulle tähän osan vastauksestani:

   “Ja mitä tulee Vaasassa asumiseen, suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan asunnon keskustan alueelta. Eräs vaasalaistunut kaverini totesi minulle asuntoa etsiessäni, kuinka moni asuu ensimmäisen vuoden Palosaaressa, mutta muuttaa sieltä loppujen lopuksi hyvin äkkiä keskustaan. Palosaarella on tietysti enemmän asuntoja ja matka koululle on lyhyt, mutta pääasiassa kaikki “muu” kuitenkin tapahtuu keskustassa, joten keskustassa asuminen tulee lopulta helpommaksi. Oikeastaan kaikki omatkin koulukaverini ovat muuttaneet Palosaaresta keskustaan ensimmäisen vuoden jälkeen.”

   Eli siis – joko Palosaaressa koulun lähellä tai keskustassa, jälkimmäistä suosittelen itse ja niin varmasti suurin osa muistakin. Keskustasta kouluun kävelee noin 20min, moni kulkee pyörällä niin matkan taittaa nopeasti :) Tsemppiä asunnon etsintään, kannattaa olla supernopea! Jos tarvitset lisää neuvoja alueiden yms. suhteen, niin laita ihmeessä sähköpostia, niin autan mielelläni! Niin ja tietysti onnea opiskelupaikasta ja nähdään Vaasassa!! :)

   1. Kiitos nopeasta vastauksesta ja onnitteluista! :) Eilen itse asiassa laitoinkin yhdestä keskustan asunnosta jo spostia eteenpäin. Toivottavasti tärppäisi. :)

   2. Kiitos ihana Jonna :)

    Olen aikaisempi asunnoista ja muusta kyselijä, kiitos vielä hyvästä ja rehellisestä vastauksesta!
    Totta kyllä tuo, että keskusta olisi alueena ehdottomasti paras vaihtoehto. Asuin keväällä ulkomailla ja silloin juurikin aivan ydinkeskustassa ja nyt sitä muistellessa tulee kaikki hyvät puolet mieleen. :) Ja Vaasan keskustassa ei varmaan tarvitse nukkua korvatulpilla ambulanssien takia :D
    Silloin kun luin vastauksesi, niin sait kyllä hymyn huulille. Aivan mahtavaa, miten vilpittömästi lupasit antaa lisätietoja tarvittaessa <3
    Eilen sain hyväksynnän Vaasaan! Nyt innolla tutkimaan Vaasa-postauksia :)
    Ihanaa loppukesää sinulle!

    1. Voi Jenna, iso kiitos tästä – sait hymyn aikaan täälläkin päässä! Kiva jos minusta oli yhtään apua :) Oma ahdinko asunnon metsästyksestä ja muiden kullanarvoinen apu tuntemattoman kaupungin suhteen on vielä niin tuoreena muistissa, että autan mielelläni muita samassa tilanteessa! Toivottavasti asunto löytyy – nähdään syksyllä Vaasassa ja suurensuuret onnittelut vielä <3

 6. Tosi kivoja juttuja olet löytänyt! Itsekin ikävöin Massimo Duttia… Olen pian kuluttanut puhki juurikin tuollaisen heidän perusneuleensa ja olisin uuden tarpeessa :D Olen myös miettinyt noita Wondersin baltsuja seuraaviksi luottobaltsuiksi, joten kerrohan käyttökokemuksia :) Oih, olisikohan viimeisin alelöytö uusi laukku? ;)

  1. Meillä on varmaan sama se perusneule, jos oikein muistan, ne ovat niin parhaita! Voi kun Massimo alottaisi edes toimitukset Suomeen.. :D Jahka Wondersit tosiaan tuosta muotoutuvat jalkaan ja reunat pehmenevät, niin nämä ovat kyllä ihan unelmat jalassa! Paljon pehmeämpi ja jotenkin “kimmoisampi” pohja kuin esim. Toryissa, joissa pohja on aika ohut. Hehe, alelöydöstäni lisää pian ;)

  1. Mukava kuulla! Juuri siksi ajattelinkin, että voisi vaihteeksi olla kiva tehdä tällainen, kun enää harvemmin blogeissa näkee :) Harkitsin pienen hetken jopa tämän tekemistä videolla, mutta se tuntui jo liian “old schoolilta”, haha :D

 7. Mä tein mangosta, vähän liikaakin :), löytöjä alennusmyynneistä. Oli tosi kivoja juttuja. Tosta paidasta oon vähän kade :). Bootz:lla on muuten tosi hyvä valikoima mangon vaatteita, jos omaa kokoa ei löytyny kaupasta niin boozt:lta löytyi. Mangon oma nettikauppakin on ihan ok, ja palautus myymälään tosi näppärää.

  1. Haha, mahtavaa että löytyi! Minä hieman petyin Mangon valikoimaan kun Jumbossa kävin, yhden sinisen mekon kyllä ostin, jota katselin jo alkuvuodesta. Mangon rantautuminen Booztille on ollut kyllä ihan loistojuttu, itsekin olen sieltä tilannut :)

 8. Esittelet tässä ihania kesävaatteita ja mä tulen jo kyselemään syksyvaatteista. :D
  Mutta siis, mulla on joka vuosi ongelma että herään syksy- ja talvivaatteiden tuloon niin myöhään että aattelin kysyä sulta että milloin sä siirrät katseen kohti syksyä? Joo vastahan tää Suomen kesä on alkamassa, mutta tiiän et nyt heinäkuussa kauppoihin alkaa valua syksyn muotia ja esim Gaudeteen saapuu tällä viikolla Acnen Canadahuivit, eli jos aikaisempiin vuosiin on uskominen niin se huivi pitää ostaa nyt, jos sen haluaa saada. Eli tämän takia olen näin kamalan aikaisin liikkeellä (normaalisti herään tähän vasta siinä vaiheessa kun ensilumi tekee tuloaan). :D

  Mutta tosiaan, toivottavasti päästään ensin nauttimaan Suomen kesästä ja shortseille sekä ballerinoille sun muille kevyemmille vaatteille tulisi paljon käyttöä ja vasta sitten siirrytään sinne syksyyn! :) Ihania juttuja oletkin löytänyt! Haluaisin kanssa niin kovasti päästä käymään Massimo Duttissa pitkästä aikaa.

  1. Hehe, täytyyhän sitä olla ajoissa! :D Se on ihan totta, että yleensä parhaat palat syysvaatteista viedään jo heinäkuun tienoilla, vaikka hullultahan se tuntuu ostaa villakolttuja kun ulkona on hellettä. Varmasti siis, jos itselläni olisi tiedossa jotain spesiaalia jota tahtoisin syksyksi, niin olisin nyt heti kärppänä. Yleensä ryhdyn tekemään syysostoksia kuitenkin vasta joskus elokuun puolella, kun syksy alkaa oikeasti tuntua jo edes hieman ilmassa!

   Acnen Canadasta tuli mieleen, että Balmuirilla on tulossa syksylle (muistaakseni heinä-elokuussa myyntiin) aivan ihana vastaavankokoinen kasmirhuivi! Sovittelin sitä juuri tänään showroomilla ja vertailimmekin Acneen, kuinka tuo laskeutuu hieman ilmavammin :) Ja sävyvaihtoehtoja oli vaikka millä mitalla hiekkabeigestä muutamaan eri harmaaseen ja viininpunaiseen jne. Ihan vaan vinkkinä, jos harkitset jotain muutakin kuin Canadaa!

  1. That’s great to hear, thanks Jenny! What a cute jumpsuit! They definitely have a wide range of good basics :) Wish we had a store here in Finland!

 9. Minkä hintainen tuo Massimo Dutti on noin suurinpiirtein? :) Paljon esim maksoit näistä vaatteista?

  1. Jonkin verran esimerkiksi Zaraa tyyriimpi, mutta materiaalitkin ovat huomattavasti laadukkaampia. Esimerkkinä tuo neule, joka on puolet puuvillaa ja puolet silkkiä, maksoi reilu 60 euroa. Ja tosiaan omassa käytössäni vaatteet ovat säilyneet hyvinä useista pesukerroista huolimatta, joten raaskii maksaakin :)

 10. kiva postaus! haha mielenkiintoista, että meidän maut menee noin yks yhteen noita samoja kauppoja aina kiertelen ulkomailla ;) varsinkin massimo & otherstories, tuliski jo suomeen! haha :D samsoetä löytyy tosi hyvin netistä ainakin zalandolta, booztilta sekä nellyltä:)

  1. Kiitos Lina, kiva kuulla että tämä oli noin tykätty! Haha, meillä on siis hyvä maku, vai mitä ;) Samsoeta löytyy tosiaan onneksi laajalti nettikaupoista ja muistaakseni Other Storieskin toimittaa Suomeen, vielä kun saataisiin Massimolle toimitusmahdollisuus!

 11. Moikka!

  Olen saanut käsityksen, että vietit kaksi välivuotta lukion jälkeen? Miten vietit ne – kävitkö seikkailemassa ulkomailla, olitko töissä, kävitkö avoimen yliopiston kursseilla tms? Pohdin omaa suunnitelmaa välivuodelle ja muiden kokemuksista olisi mukava lukea! :)

  1. Moikka Niina! Kyllä vaan, välivuosia tuli lopulta kaksi kunnes pääsin opiskelemaan. Vietin ne lähinnä töissä, sekä toisena syksynä kävin myös parilla avoimen yliopiston kurssilla. Lopetin sitten työt tammikuun tienoilla, jolloin alkoi valmennuskurssi ja rupesin lukemaan pääsykokeisiin :)

   Välivuosi on varmasti ihan hyväkin, ainakin omasta kokemuksestani oli kiva saada vaihtelua opiskeluun lukion jälkeen ja tehdä töitä. Ja vuosi menee taas nopeasti ennen pääsykokeita :) Tsemppiä pohdintoihin!

 12. Ihania juttuja! ostitko muuten sitä Mulberryn laukkua, onks se yhtä kiva kun kuvissa? :) katselin sitä alessa ja se on niin ihana, hinnan takia vaan mietityttää mutta nyt kun selvis että pääsin kauppikseen nii melkein sen vois hankkia palkinnoksi :D

  1. Eikö vaan! Hih, Mulberryn paketti tuli perille viime viikolla ;) Se on vielä upeampi livenä kuin nettikaupan kuvissa, ehdottomasti! Saan kuvat julkaistua varmasti vielä tämän viikon aikana, josko ne auttaisivat pohdintoihisi, hih. Ja hei, se on erinomainen syy palkita itsensä – onnea ihan mielettömästi opiskelupaikasta!! :)

   1. Voi että, ehkä se pitäis nyt sitten tilata ennen kun alekin pääse loppumaan.. Ja kiitos tosi paljon!! :) ja kiitos myös paljon vastauksesta kommenttiini, on kiva kun jaksat kaikille vastailla :)

 13. Aivan ihania löytöjä taas! Voi pääsisimpä käymään vähän vaatekaapillasi.. ;) Tuntuu etten itse ikinä löydä mitään kivaa, varsinkaan kun täällä kotkassakin on hyvin rajalliset peruspuljut, h&m,vero moda, lindex, vila, cubus… Suurimmaksi osaksi täältäpäin vaatteeni ostankin Lindexiltä tai Vilasta, perusvaatteet sitten yleensä hennesiltä! Tarvisin kyllä kunnon shoppailukierroksen Helsinkiin lähiaikoina!
  Odottelenkin aina innolla sinun aletärppejäsi, kauden must have juttuja tai muita vastaavia kollaaseja josta löydän mahdottomasti omaan makuun sopivia vaatteita! Kaiken lisäksi olen vielä maailman laiskin selaamaan nettikauppoja, joten näin on parempi kun saa suorat linkit täältl ;) Vikn vink, sellaisia postauksia taas odotellessa ;) Ja sitä shortsipostausta!! Pus<3

  1. Hih, ihana :) Onneksi teillä on kuitenkin verrattain hyvä valikoima, jos on perinteisen H&M:n lisäksi myös mm. Cubus, ja juuri Lindexiltä löytyy tosi paljon kivoja vaatteita.

   Ja tosi kiva kuulla, että tykkäät kollaasipostauksista! Osaa ne eivät miellytä, joten yritän pitää sellaisen kultaisen keskitien niiden suhteen, ettei tule korvista ulos :) Mahtavaa kuitenkin että niille olisi tarvetta, täytyypä käydä taas valikoimia läpi pian ja tehdä postauksia!

 14. Moi! Ajattelin kysyä sitä kun taidat tietää paremmin tossa Mango nettikauppa tilauksessa. Itse haluan tilata sieltä vaatteita kun on hyvää ale niin mites sen palautuksen kanssa onnistuuko se hyvin kun Suomen nettikaupassa? onko siinä joku palautus lomake jne? mihin se pakettii saapuu? ja rahanpalautus onko se ok? T: Sussu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *