Midsummer

Juhannus1

Ihanan lyhyt työviikko, joka on kulunut juhannusta odotellessa! Tänään pakataan laukut ja ajetaan mökkimaisemiin, jossa vietämme viikonlopun. Kuten aiemmin totesin, ei juhannus ole mitään ilman mökkiä, joten mahtavaa että meilläkin suunnitelmat lopulta järjestyivät :) Tällä kertaa juhlimme juhannusta hieman isommalla porukalla, joten hauskaa tulee varmasti!

Sää muistuttaa hyvin pitkälti viime vuoden juhannusta, jolloin hytisimme ulkona toppatakeissamme. Noh, lämmintä vaan ylle, ja mielikuvissa olleiden kesähepeneiden sijaan päälle puetaan ylläolevan kaltaisesti pitkää lahjetta ja muhkeaa neuletta ;) Blogi hiljenee juhannuksen vieton ajaksi, joten eikun huippuhauskat jussit teille kaikille!

We’re celebrating Midsummer here in Finland today, so it’s a day off for us. What a short week at work and it passed by super quick! Now we’ve packed our bags and we’re heading to a summer cottage to spend the weekend with our friends. It’s going to be fun! The weather is quite horrible though, it’s supposed to be raining and thundering today, so instead of bikinis I’ll be wearing something like above, something warm and cozy ;) Have a lovely weekend you all!

20 thoughts on “Midsummer

 1. Leppoisaa juhannusta! Mistä tuo vaalea neule on? Näyttää ihanan lämpöiseltä näihin juhannuskeleihin! :)) xx

 2. Have a lovely weekend too :)
  (You can wear your bikini under you clothes just for you like “yeah i’m wearring my bikini aha” :D Here in Belgium the weather doesn’t look like a summer weather too :/)

  1. Haha, what a great idea :D Luckily we could enjoy a bit of sun as well, because the weather turned out to be quite good! Hope you have a lovely week Jenny!

 3. Hei Jonna, mikä tuon laukun malli on? Näyttäisi juuri sellaiselta viikonloppulaukulta, jota olen suunnitellut :)

  1. Moikka Päivi! Laukku on Longchampin Boxford :) Minä olen tykännyt siitä hurjasti, ja tosiaan on hieman huokeamman hintainen weekenderi kuin LV:n tai muiden vastaavat – ei myöskään tule tätä ihan jokaisella vastaan!

  1. Hei! Täsmälleen samaa neuletta ei ole enää saatavilla, omani oli silloin alepuolelta. Tämän vuoden hyvin vastaava malli on yhä myytävänä ja alessa sekin, ylempänä olen laittanut linkin siihen :) Sävy on bone white. Minulla on neule koossa S, koska se oli viimeistä kokoa, mutta XS olisi ehdottomasti ollut parempi. Nyt tämä on tosi reilun kokoinen, mutta eipä sekään haittaa!

   1. Oletko varma, että tuo sinun bone white eikä pure white? Kävin hunkydoryn sivuilla ja bone white näytti pure whiteen verrattuna beigeltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *