#Lexingtonfashionshow

Heipparallaa! Reilu 24:n tunnin reissu Tukholmaan on ohitse, ja tänään palataan taas sorvin ääreen. Tosin eipä tässä ole työviikkoa enää paljoa jäljellä, kun ollaan jo perjantaissa, jee!

Tukholman reissu oli oikein ikimuistoinen, isot kiitokset vielä kutsusta Lexingtonille. Monet teistä varmasti tietävät, miten lähellä sydäntäni brändi on ollut jo vuosia, joten oli mielettömän hienoa päästä kokemaan heidän muotinäytöksensä paikan päällä. Kuin myös tavata niin Lexingtonin perustaja kuin monta muutakin kasvoa brändin takaa – ihan huikeaa!

Lexington2

My outfit:
Dress – Lexington (SS14)
bag – Mulberry
shoes – Mango

Jaan lisää kuvia näytöksestä ja Tukholmasta vielä myöhemmin, mutta tässä ensialkuun Lexingtonin sivuilta napattu kuva minusta ja toisesta matkakumppanistani Trendi -lehden Mia Frilanderista. Toimikoon samalla myös asukuvana illan lookista! Sateetkin väistyivät Tukholmassa iltaa kohden auringon tullessa samalla esiin, joten rohkenin lähteä paljain säärin ja pukea ylleni viime kesäisen keltaisen mekon. Saataisiinpa näitä mekkokelejä pian taas tänne kotimaahankin!

My short trip to Stockholm is over now, and I’m back home. Thank you again Lexington for having us – it was an honour! I really enjoyed the fashion show and it was also amazing to have the opportunity to meet the founder herself as well as some other people from Lexington. I’ll share some more photos later, but here’s a picture from their website to show you guys my outfit for the show. Luckily it stopped raining for the evening, so I could wear my yellow dress from their previous collection. I wish I could soon wear this here in Finland too!

8 thoughts on “#Lexingtonfashionshow

  1. Kiitos postauksesta. Hyvältä näyttää! Sulla on aina niin hyvä mani & pedi kunpa itsekin jaksais/osaisi–vaikka ostan mitä lakkoja kalliita/halpoja mitä vaan niin tulos on aina sama: 1 pv sitten lohkoilee ja koko olemus muuttuu sotkuiseksi. Ainoastaan ammattilaisella käydessäni on kynnet pysynyt hyvänä mutta se toisaalta myös kuluttaa niitä, eikä sekään ole hyvä. Lakkaatko sun kynsiä joka päivä vai miten saat manikyyrin pysymään?:) Me tarvitaan kyllä nyt sitä aurinkoa tänne suomeenkin, ehdottomasti,

    1. Voi kiitos! Minä käytän aina alla OPIn vahvistavaa Nail Envy -lakkaa, joka toimii hyvin myös aluslakkana, päälle taas sipaisin Seche Viten pikakuivattajaa, joka pitää lakkauksen kauniina useitakin päiviä. Lakkailen kynsiä useimmiten kerran tai kaksi viikossa, joten aika hyvin saa näillä nikseillä manikyyrin pysynään :) Ihanaa että nyt ollaan saatu aurinkoa tännekin, jes!

  2. Ihanan raikas ja yksinkertainen asu, tykkään! :) Itse olen oikeastaan vasta tänä kesänä innostunut keltaisesta. Toimii yllättävän monen värin kanssa. Ihanaa viikonloppua!

    1. Kiitos paljon! Keltainen toimii kyllä monen kanssa, ja mikä parasta minusta se sopii hyvin niin vaalea- kuin tummaveriköillekin. Ihanaa viikon alkua sinne :)

  3. Siis toi mekko on niiin makee! En saa silmiäni irti siitä 8)<3 Kävin jo ihastelemassa sitä t.sinistä ja v.punaista nettikaupassa… ;) Ja kaikkea muuta ihanaa mitä alessa oli… apuaaa! Luojan kiitos mulla ei ole rahaa :D

    1. Hih, se on kyllä minustakin ihana! Käy klassisen mallin puolesta hyvin myös toimistolla helteellä :) Hehe, Lexingtonin alet ovat kyllä aina tosi hyvät ja kiva, kun lähes kaikki sesongin tuotteet menevät aleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *