Current Livingroom

Sisustusjuttuja toivotaan usein, joten täältä pesee! Meillä on parikin asiaa edistynyt täällä kotona, niin pienemmässä kuin hiukan suuremmassakin mittakaavassa. Olohuone on saanut vihdoin uutta kesäisempää ilmettä, jota olen kaivannut siihen jo pitkään. Himoitsin uuden maton hankintaa ja soviteltuani siskolta lainattua VM Carpetin valkoista mattoa olkkariimme olin vakuuttunut siitä, miten paljon raikkaamman ilmeen se antaisi. Sopivasti Askolle tulikin -30%:n alennus kaikesta, joten laitoimme maton tilaukseen!

Livingroomusui1

Alkujaan vältin liian valkoisten huonekalujen ja tekstiilien hankintaa kotiin, koska täällä on yleisilmeeltään niin vaaleaa. Seinät ovat kuitenkin tuollaiset hiekansävyiset ja samaten laminaattilattia, joten valkoinen tekee oikeastaan kokonaisuudesta paljon raikkaamman. Ihan nappihankinta siis! Ainoa pelon aiheeni on meidän satunnaiset sohvapöydän ja Netflixin äärellä vietetyt ruokahetket, minun tuurilla tuossa on vielä jonain päivänä jotkut bologneset.. :D

Matto sopii hyvin myös Balmuirin valkoisiin pellavatyynyihin. Etsin pitkään valkoisia siistejä tyynynpäällisiä, mutta kaikissa tuntui mättäävän jokin, vaikka onkin kyse niin simppelistä sisustusjutusta. Ihastuin kuitenkin tähän unelmanpehmeään pellavaan showroomilla käydessäni, ja sain nämä mukaani sohvaamme koristamaan – näissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan! Vähän väriäkin kaivattiin, ja sitä tuovat nämä Tine K:n sinivalkoiset tyynynpäälliset, jotka olen saanut ihastuttavasta Boutique Rosasta. Täytyy kuvata näitä tekstiilejä joskus hiukan paremmassa valaistuksessa tarkemmin!

Koti6 Livingroomuusi2 Koti2 Koti4

Tämä Balmuirin tummanruskea nahkainen tarjotin vilahtikin jo eräässä aamupostauksessani täällä, ja tuolloin kerroin sen sopivan hyvin myös sisustuselementiksi. Tarjotin sitoo hyvin olohuoneen tummanruskeita yksityiskohtia, joten se on löytänyt paikkansa vitriinin yltä. Tällaisia yksityiskohtia meidän olohuoneesta löytyy – kokonaisuus onkin muutamia viilauksia vaille kasassa. Edelleen painin ikuisuusongelmani seinien sisustamisen kanssa, jonnekin olisi ainakin tarkoitus teettää muutamia Pariisi-kuvia, sekä edelleen mietin peiliä sohvan yläpuolelle.

Se onkin oma pieni projektinsa, mutta kuten sanoin, on meillä saatu jotain muutakin täällä etenemään. Kerroin teille keväällä eteisprokkiksesta, joka on vihdoin startattu! Meille on laitettu tilaukseen Inarian liukuovikaapit, joiden saapumista ja asennusta täytyy vielä pari viikkoa odotella. Niistä lisää sitten, en millään malttaisi odottaa! :)

25 thoughts on “Current Livingroom

 1. Sulla on niin kaunis ja raikas koti . Ihailen suuresti koteja jossa on tilaa hengittää. Itse olen sellainen tavara hamsteri.

  1. Kiitos paljon kehuista! :) Tulee sitä tavaraa hamstrattua välillä itsekin liikaa, mutta ne ovat kaapeissa piilossa, hehe.

 2. Niin kaunista! :) En malta toisaalta odottaa että päästään syksyllä takaisin tampereelle ja omaan kotiin!! Nytten kun kesä asutaan vanhemmilla :'( Pääsee taas sisustamaan kotia! Balmuirilla on niin ihania sisustusjuttuja!
  Tykkään muuten hirmusestit osta korista missä on viltti! Mistä se on?

  Ihanaa viikkoa Jonna!<3
  Ps. AINA, siis ihan aina, kun on alennusmyynnit niin mulla ei oo rahaa, ei enää nyttenkään.. :D Tosin tällä kertaa se ei nyt ole periaatteessa omaa mokaa, sain kuitenkin vasta 10päivältä palkan, seuraava tulee heinäkuussa, joten ehkä laskut meneät alennusmyyntien edelle, valitettavasti :D :(

  1. Kiitos Jessika! Uskon että sisustussormet jo syyhyävät, mutt nyt onkin sitten hyvää aikaa keräillä inspiraatiota talteen syksyä varten ;) Balmuirilta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa! Korin alkuperästä en valitettavasti osaa sanoa, se tuli nimittäin piknikkorina erään Hartwallin lähetyksen mukana.

   Toivotaan että aleista on jotain vielä jäljellä heinäkuussa, niin pääset silloin sitten shoppailemaan :) Ihanaa viikkoa sinne!

 3. Niin kaunista! Tätä on varmaan kysytty aiemminkin, mutta mistä sohvapöytä mahtaa olla? Entä muistatko sen hintaa?

  Sitten hieman toisenlainen kysymys… Tässä alennusmyyntejä kolutessani löysin monta kivaa “kotivaatetta”. Sellaisia, joita ei ehkä viitsi jostain syystä muualla käyttää. Minkälaista sinun kotipukeutumisesi on? Mennäänkö silläkin puolella hillityillä väreillä vai miten? Entä ostatko erikseen kotivaatteita?

  1. Kiitos! :) Sohvapöytä on Riviera Maisonin, ostettu Helsingin Manskun White on White -myymälästä. Hintaa en tarkkaan valitettavasti enää muista, mutta RM:n sivuilta nettiputiikista näkee kyllä hinnat.

   Rupesin kommenttisi luettuani heti suunnittelemaan ihan kotivaatepostausta! Palaan siis sen kanssa ;) Pähkinänkuoressa kuitenkin, rakastan mm. Lexingtonin collegeshortsejani ja laadukkaita collegehousuja, joten kyllä – ostan ihan vartavasten kotivaatteita. Kotipukeutumisessa löytyy myös värejäkin aina kirkkaasta korallista viininpunaiseen, joten hyvin laidasta laitaan.

 4. Hei Jonna! Pakko kysästä et mistä oot löytänyt tuon matalan viinilasivitriinisi? Meillä on etsinnässä 2 kpl vastaavia, mutta ei oo vielä tullut missään eteen ja sinun omasi näyttää oikein kivalta! Nätti olohuone teillä! :)

  1. Heippa Kaisa! Vitriini on Jyskistä, oli halpa kuin mikä ja pysynyt hyvin kasassa, hehe ;) Toivottavasti nämä olisivat sopivat teillekin, minä ainakin tykkään kovasti! Kiitos vielä kehuista :)

 5. Could you write more in English again, please? I can’t speak, read or anything Finnish. So, I don’t understand :( but your living room look so nice in photos! :)

  1. I’m sorry for there’s been so few of posts with translations lately! It’s always so nice to hear from you foreign readers, so this really motivated me into writing more translations in the future :) Thanks for your comment!

  1. Matto on VM Carpetin Romance! Tätä sai hieman metsästää Askosta, lopulta löytyi tilaustuotteena :) Minusta tuossa on tosi nätti nukka verrattuna muihin esillä olleisiin malleihin. Nappirahi taas on Kodin ykkösestä. Mukavaa viikkoa sinne!

 6. Ihanalta näyttää, niin harmoniselta. <3
  Mä laittaisin kaksi tai kolme valkokehyksistä taulua sohvan yläpuolelle ;)

  Innolla odotan eteisestä kuvia!

  1. Kiitos kovasti :) Olen ihan kahden vaiheilla kehykset vai peili, katsotaan kumpaan päädytään lopulta! Ja odottelen jo innolla, koska eteiskaapit saapuvat ja alkaa asennus, raporttia sitten tännekin :)

 7. Ihana koti :) Mistä oot ostanu ton sohvapöydällä olevan pyöreän lasimaljakon ? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *