Bedroom Decor

Ensi alkuun kiitos hurjasti kaikille Tommy Hilfigerin kelloarvontaan osallistuneille! Jukra että teitä olikin mieletön määrä osallistujia, ihan mahtavaa, että arvonnat innostavat aina näin paljon. Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Elisa, sinulle on laitettu sähköpostia! :)

Sitten kuitenkin sisustusjuttuihin. Vuoden alusta kerroin saaneeni antiikkia harrastavalta ukiltani yhden aarteen, nimittäin haaveilemani kattokruunun, joka on odottanut jo pitkään kattoonpääsyä. Nyt vihdoin tämä upea kruunu on saatu kattoon asti! Kattokruunu on tosiaankin juuri sellainen, josta olin haaveillutkin – se tuo näyttävyydellään sitä jotain makuuhuoneen sisustukseen, mutta ei ole kuitenkaan liian massiivinen. Puhumattakaan sen tuomasta valosta, olin repiä pelihousut edellisen surkean plafondin kanssa, mutta tämän peräti kuusi polttimoa valaisevat kyllä enemmän kuin tarpeeksi!

Bedroom4 Bedroom3

Makkarin sisustus on hyvin pelkistetty ja vaaleasävyinen, joten minusta kultainen kruunu sopii sinne hurjan hyvin. Jotain pieniä kultaisia yksityiskohtia kaipaan kuitenkin sitomaan kokonaisuutta yhteen, ja tämä Boutique Rosalta yhteistyössä saatu Madam Stoltzin vaasi onkin jo loistava alku. Pienelläkin elementillä voi jo helposti yhtenäistää kokonaisuutta! Hullaannuin muuten Boutique Rosan valikoimista täysin, niin paljon kauniita pohjoismaiseen makuun sopivia sisustustuotteita!

Kultaista linjaa olisi kuitenkin tarkoitus jatkaa vielä mummiltani saadulla antiikkipeilillä, josta kerroin samaisessa alkuvuoden postauksessani. En vain osaa päättää, sijoittaisinko peilin sängyn yläpuolelle vai vastakkaiselle seinälle jonnekin oven läheisyyteen? Toisaalta sängyn yläpuolella kokonaisuus voisi näyttää paremmalta, mutta kokovartalopeilin lähtiessä sängyn päädystä peilille voisi olla tarvetta pukeutumista varten.

Bedroom2 Bedroom1

Olen niin iloinen, että minulla on nyt kotonani jotain vanhaa rakkailta ihmisiltä perittyä. Tällaiset vanhaa aikaa henkivät ja ennen kaikkea tunnearvosta muistuttavat esineet ovat kyllä niitä kaikista arvokkaimpia! Kruunu tuo heti sellaista luksusfiilistä sisustukseen, eivätkä ole ruttuiset lakanatkaan (ja yleensä petaamaton peti, kröhöm) ihan niin justiinsa, kun huomion vie tämä katseenvangitsija ;)

At the beginning of the year I told you how I got a beautiful old chandelier from my grand father. I had been craving for one for a long time, and it felt so much more special coming from my grand dad. Now the chandelier is finally there on it’s place, and I think it looks amazing! The bedroom decor is very simple, so it looks a lot more interesting with the chandelier, not to mention the beautiful light it brings. Now I’m after to add some tiny little golden details that would combine the decor together. What do you think of the result? :)

30 thoughts on “Bedroom Decor

 1. Upea kattokruunu ja myös tuosta Boutique Rosan vaasista tykkään älyttömästi! Valkoinen ja kulta sopivat niin kauniisti yhteen ja onkin varmaan tällä hetkellä mun ykkössuosikki sisustuksessa. :)

  1. Molemmat kyllä niin kauniita! Valkoisen ja kultaisen yhdistelmä on niin raikas ja jotenkin yleellinen, iskee siis minuunkin :)

 2. Minulla on vähän saman tyylinen kattokruunu, vanhempieni häälahja. Voi että tykkään siitä kovasti. Ihanaa tunnearvoa ja valaisee hyvin. Ennen se asui olohuone-makuuhuoneessa, nyt siirsin sen eteiseen. Sinne se sopiikin hyvin, neliön muotoinen ennen niin pimeä eteinen pennut paljon mukavamman oloinen.

  1. Vau, kuulostaa upealta, etenkin tuon tunnearvon myötä! Tämä olisi kyllä sopinut tosi hyvin meilläkin suorakulmion muotoiseen pitkään eteiseen, mutta tällä kertaa makuuhuoneen valaistustarve vei voiton :)

 3. Aivan ihana kattokruunu! Vanhemmillani on isovanhemmiltani perittynä vastaavan tyyppinen makuuhuoneessa ja olohuoneessa vielä tuosta hieman isompi versio. Olen jo pidemmän aikaa kieli pitkällä odotellut, koska äitini heltyisi ja lahjoittaisi minulle toisen. Kuulemma joudun vielä jonkun aikaa odottelemaan :D

  Hitsit kun olen ollut niin laiska kommentoimaan blogiisi! Et varmaan enää muista minua, mutta täällä kuitenkin edelleen juttujasi suurella mielenkiinnolla lueskellaan :) Ihanaa kesän alkua! :)

  1. Toki muistan, ihana kun kommentoit pitkästä aikaa! Lämmittää mieltä kuulla, että olet yhä siellä ruudun takana :)

   Voi että, voin kuvitella miten innolla odotat saavasi jommankumman kruunuista! Ihanaa, että se on sitten kulkenut useammassa sukupolvessa perittynä :) Toivottavasti odotus palkitaan pian!

   Ihanaa kesän alkua sinullekin!

 4. Aivan ihana toi lamppu! Ja muutenkin koko makuuhuone! :) Sopii niin hyvin toi lamppu tonne, ja mustakin on kiva saada perintöä ja omistaa jotain kallisarvoista:)

  1. Kiitos Jessika! Tällaiset jutut ovat kyllä tunnearvoltaan mittaamattomia :) Täytyy kutsua ukki pian kylään katsomaan lopputulosta!

  1. Thanks Jona! I’m not sure if I’d be the best person to share some, because my closet isn’t that well organized, haha.. :D I’ll keep that in mind though!

 5. Vau, ihanan rauhallinen mutta silti tyylikäs makuuhuone! :) Tällaisestä tyylistä itsekin pidän eniten. Olisi kiva saada lisää kotiaiheisia postauksia :)

  1. Kiitos Emmi! Makuuhuoneessa on kyllä tärkeää säilyttää rauhallinen fiilis :) Ja kotiaiheisia nyt kyllä lähiaikoina luvassa, mukava kuulla että niille olisi toivetta!

 6. Ihanalta näyttää! Mistä olet hankkinut sänkysi ja tuon sängynpäädyn, onko se kiinnitettävä vai irrallinen?

  1. Kiitos Jenni! Sänky on Askosta, sängynpääty taas Ikeasta. Se on oikeasti kiinnitettävä, mutta meille se on jämähtänyt ihan irralleen nojamaan seinään ainakin näin toistaiseksi :)

 7. Ihanan maltillinen ja jotenkin siro kattokruunu! Sopii kyllä kuin nenä päähän teidän makuuhuoneeseen :)

  1. Siro kuvaa tuota kyllä hyvin, mikään kovin massiivinen yksilö ei olisi tänne oikein istunutkaan. Kiitos paljon, tykkäämme molemmat lopputuloksesta kyllä hurjasti! :)

 8. Upea kattokruunu! :) Mun mielestä vanhat antiikkiset sisustuselementit rikkovat hieman muuten niin modernia ja vaaleaa linjaa, sopii kuin nakutettu!

  1. Kiitos ihana :) Samoilla linjoilla kanssasi, tuovat kivasti kontrastia modernin tyylin rinnalle!

 9. Onpa kaunis kattokruunu ja muutenkin makkarissa on rauhallinen tunnelma! :) Kultaiset yksityiskohdat sopivat vaaleaan sisustukseen tosi hyvin.^^

  1. Kiitoksia Milla! :) Kultaiset yksityiskohdat tuovat kyllä kivasti juuri vähän mielenkiintoa muuten vaaleiden sävyjen rinnalle.

 10. Nyt kävi vähän nolosti, menin nimittäin sähköpostiini ja kiireisenä poistin roskapostia. Tulin sitten lueskelemaan blogeja ja huomasin että nimimerkki Elisa voitti kellon. Aloin sitten miettimään että poistinkohan vahingossa sulta tulleen sähköpostin, vai voittiko kellon joku toinen samanniminen? Kiitos hurjasti jos viitsit tarkistaa asian!

  1. Heippa, valitettavasti tällä kertaa oli kyseessä toinen Elisa, jonka olen jo tavoittanut sähköpostilla :)

 11. Ihanalta näyttää! :)
  Itse laittaisin peilin vastakkaiselle seinälle, tulee mielestäni enemmän oikeuksiinsa pystyssä kuin vaakasuorassa :D

  1. Kiitos ihana! Sitä minäkin olen ajatellut, jotenkin peili vain tulisi kokonaisuutena esiin paremmin tuossa sängyn yläpuolella.. katsotaan katsotaan ;)

 12. Your bedromm became really lovely with that crystal lamp! Where have you bought your bedframe? :)

 13. Aivan superkauniita näköistä! Tekisi mieli itsekin mennä siivoamaan ja järkkäilemään makkarin vaikka lopunkin kipeänä :D kauniita inspiskuvia <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *